Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu in de verkoop bij Bas Simons, Era Focus makelaars, ruim opgezet hoek 2-kamer appartement (oorspronkelijk 3-kamer) op de 7e verdieping met balkon, parterre berging alsmede een eigen parkeerplaats met carport direct naast de hoofdingang en gemeenschappelijke, inpandige fietsenstalling. Gunstige ligging nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen, alsmede op loopafstand van Winkelcentrum Woensel XL.

INDELING BEGANE GROND Zeer royale entree met brievenbussen, bellentableau en videofooninstallatie. Afgesloten hal voorzien van twee liften en trapopgang naar de verdiepingen.

BERGING Ruime eigen berging, gelegen op de eerste verdieping, voorzien van verlichting. De gemeenschappelijke fietsenstalling bevindt zich eveneens op deze verdieping.

7e VERDIEPING Ruime gang met toegang tot de appartementen en meterkasten.

APPARTEMENT ENTREE Voordeur van het appartement met eigen meterkast ernaast (voorzien van 5 groepen + 2 aardlekschakelaars en een zogenaamde "slimme meter").

HAL Hal voorzien van pvc vloer (gelegd in 2015), granol wanden, spuitwerk plafond en videofooninstallatie. Tevens bevindt zich in de hal een praktische, inpandige bergruimte met provisieruimte, elektra en verlichting.

WOONKAMER Ruime woonkamer voorzien van pvc vloer en gedeeltelijk wit gesausde schoonmetselwerk wanden, spuitwerk plafond en grote raampartijen met een prettige lichtinval. De woonkamer biedt een fraai en weids uitzicht op de groene omgeving.

KEUKEN Open eetkeuken voorzien van pvc vloer, groot raam in de zijgevel met fraai uitzicht en moderne keukeninstallatie in wandopstelling met extra hoog duropal werkblad, diverse onder- en bovenkasten, ronde rvs spoelbak, laden, vaatwasser, oven, koelkast, diepvriezer, 4-pits gaskookplaat, wasemkap en koof met ingebouwde lichtspotjes. SLAAPKAMER Oorspronkelijk waren dit 2 slaapkamers. Royale slaapkamer voorzien van laminaatvloer, structuurwerk wanden, spuitwerk plafond, grote raampartij, rolluik, vaste kastenwand en deur naar het balkon. Van deze grote slaapkamer zijn eenvoudig weer twee slaapkamers te maken.

BALKON Sfeervol breed balkon met een fraai wijds uitzicht over de omgeving, buiten elektrapunt en buitenlamp. Het balkon biedt de ideale ruimte aan een tafel met stoelen.

BADKAMER Geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad met douche mogelijkheid, vaste wastafel in meubel met spiegel, kastruimte en lichtspotjes, design radiator, toilet, aansluiting voor wasapparatuur en spuitwerk plafond.

BERGING Op de bergingslaag gelegen ruime eigen, separate berging voorzien van betonvloer, raam en verlichting.

CARPORT Direct onder het gebouw, naast de hoofdingang gelegen eigen parkeerplaats met carport, genummerd 80.

ALGEMEEN - Keurig onderhouden HOEK appartement, waarvan het binnenschilderwerk eind 2015 nog is uitgevoerd; - Het balkon is in 2015 gecoat; - Voorzien van eigen parkeerplaats met carport direct onder het gebouw naast de hoofdingang; - Het gehele appartement is voorzien van isolerende beglazing; - Glasvezelaansluiting aanwezig; - Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars aanwezig; - De Servicekosten bedragen € 255,56 per maand, exclusief voorschot stookkosten (verwarmen en warm water) van €120,- per maand. Gas verbruik voor koken en gebruik elektra dient koper zelf een contract af te sluiten. - Ligging op een goede locatie direct nabij diverse voorzieningen, uitvalswegen en op loopafstand van Winkelcentrum Woensel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 200

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 200

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA