Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UITSTEKEND ONDERHOUDEN STARTERSWONING IN STADSDEEL WOENSEL

Op zoek naar een woning die klaar is om in te trekken, gelegen in een rustige maar gunstige buurt? Deze half vrijstaande woning in het stadsdeel Woensel biedt de perfecte kans voor starters op de woningmarkt. Met praktische indelingen, moderne voorzieningen en een zonnige achtertuin op het zuidwesten, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Daarnaast zorgt de nabije ligging ten opzichte van het stadscentrum van Eindhoven, de Kruisstraat en Winkelcentrum Woensel voor ultiem wooncomfort.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Tuin: Geheel omheinde, fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten met sierbestrating, buitenkraan en elektrische zonneluifel. Houten berging met elektra en gezellige veranda.
Locatie: Rustig gelegen in het stadsdeel Woensel. Nabij alle denkbare voorzieningen en uitvalswegen, en op korte afstand van het stadscentrum van Eindhoven, de Kruisstraat en Winkelcentrum Woensel.
Keuken: aan de achterzijde met tegelvloer en stucwerk wandafwerking. Uitgerust met granieten aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, magnetron, vaatwasser en toegang tot de woonkamer en achtertuin.
Eerste verdieping: Royale overloop met aansluitingen voor wasmachine/droger, C.V.-ketel (Nefit proline 2021), slaapkamer met dakkapel, volledig betegelde badkamer (2003) met wastafel, inloopdouche, toilet en decorradiator.


VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Deze woning biedt een perfecte balans tussen modern comfort en praktische indeling. Bij binnenkomst tref je een ruime entree aan met een tegelvloer en strakke stucwerk wandafwerking. De meterkast is voorzien van 10 groepen en 2 aardlekschakelaars, wat voldoende capaciteit biedt voor al je elektrische apparaten. Het toilet is volledig betegeld (2003) en uitgerust met een modern hangcloset en fonteintje.

De dichte keuken aan de achterzijde is ideaal voor de kookliefhebber. Met een granieten aanrechtblad, een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, magnetron en vaatwasser is deze keuken van alle gemakken voorzien. De praktische indeling zorgt ervoor dat je altijd voldoende werkruimte hebt. Via de keuken heb je toegang tot de sfeervolle woonkamer en de zonnige achtertuin.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wandafwerking, wat zorgt voor een nette uitstraling. De gaskachel biedt extra warmte en sfeer, terwijl de schuifpui naar de achtertuin ervoor zorgt dat je eenvoudig kunt genieten van het buitenleven.

Op de eerste verdieping vind je een royale overloop met aansluitingen voor een wasmachine en droger, de locatie van de C.V.-ketel (Nefit, 2021) en volop opbergruimte. Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van stucwerk wandafwerking en een dakkapel over de volle breedte, wat zorgt voor extra ruimte en lichtinval. Slaapkamer 2, eveneens aan de achterzijde, heeft ook een dakkapel en een praktische kastenwand. De badkamer is volledig betegeld (2003) en uitgerust met een wastafel, inloopdouche, toilet en een decorradiator, wat zorgt voor een comfortabele en moderne uitstraling.

De zolder, bereikbaar via een vlizotrap, biedt volop opbergruimte en is ideaal voor het opslaan van spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

De achtertuin is fraai aangelegd en volledig omheind. Gelegen op het zonnige zuidwesten, biedt de tuin volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Met sierbestrating, een buitenkraan en een elektrische zonneluifel is de tuin van alle gemakken voorzien. Achterin de tuin bevindt zich een houten berging met elektra en een gezellige veranda, perfect voor het opbergen van tuingereedschap en het creëren van een extra zitplek.

Deze woning is rustig gelegen in het stadsdeel Woensel en biedt alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. De nabijheid van uitvalswegen, het stadscentrum van Eindhoven, de Kruisstraat en Winkelcentrum Woensel zorgt ervoor dat je altijd snel en gemakkelijk kunt reizen.

Ontdek de mogelijkheden en plan vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 289

Overige

Perceel oppervlakte 120
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 289

Overige

Perceel oppervlakte 120
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij