Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Keurig onderhouden en gemoderniseerd appartement, gelegen in het levendige centrum van Someren. Dit appartement biedt volop leefruimte én een fraai uitzicht over de Postelstraat.

Dit comfortabele appartement heeft maar liefst 115m² aan gebruiksoppervlakte wonen. Het beschikt over een enorm grote living met open keuken, badkamer, toiletruimte, 2 slaapkamers, berging en loggia. In de parkeerkelder bevindt zich de dubbele garagebox en een gezamenlijke fietsenberging.

De ligging in het centrum van Someren kent enorm veel voordelen. Alle voorzieningen zoals winkels, gezondheidszorg, horeca en sportvoorzieningen zijn binnen handbereik. Midden in het centrum, maar toch enorm rustig door de gunstige ligging aan de Melchertstraat en beschutte ligging aan de achterzijde van het appartement.

Someren is een veelzijdige gemeente die volop voorzieningen te bieden heeft. Denk naast de gebruikelijke voorzieningen zoals winkels, sportverenigingen, gezondheidszorg etc., aan cultureel centrum De Ruchte en Openluchtzwembad De Diepsteeckel. Maar ook qua natuur is Someren zeer veelzijdig: o.a. de Strabrechtse Heide en recreatiegebied De Heihorsten bieden tal van recreatiemogelijkheden.

Algemeen Algemene informatie: Appartementencomplex 'De Bakkerstuin' is in 2002 gebouwd. Het complex verkeert in uitstekende staat en wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren (VVE), die het beheer van het complex goed onder controle heeft. De VVE is ook vooruitstrevend en heeft oog voor de toekomst. Zo is het complex uitgerust met zonnepanelen. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor het elektraverbruik van alle gemeenschappelijke ruimtes van het complex. Het appartement beschikt over energielabel A. Er is sprake van een volledig isolatiepakket en HR beglazing. De verwarming van het appartement is geregeld met een gasgestookte CV-ketel (Nefit Smartline, 2022) en radiatoren. In 2016 is het appartement grondig gemoderniseerd. Het schilderwerk is vernieuwd, er is een moderne keuken geïnstalleerd en de vloer is volledig vervangen. Hierdoor is het appartement bij de tijd en instapklaar.

Entree Je betreedt het complex via de overdekte ingang in de doorgang tussen de Postelstraat en het parkeerterrein van de Jumbo. De entree is ruim opgezet en biedt toegang tot de trap, lift, brievenbussen en hoofdmeterkasten. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping.

Indeling appartement:

De lange hal in het appartement biedt toegang tot alle ruimtes, behalve de berging. Het geheel is afgewerkt met een nette laminaatvloer en keurig spachtelwerk op de muren. De plafonds zijn voorzien van spuitwerk, met een stijlvolle sierlijst.

Woonkamer/keuken Stap binnen in deze indrukwekkende woonkamer met open keuken en ervaar de luxe van ruimte en licht. De plafondhoge raampartijen trekken meteen de aandacht en zorgen voor een overweldigende hoeveelheid natuurlijk daglicht.

De moderne open keuken in taupe kleur is een stijlvol verlengstuk van de woonkamer en uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur. Het blad van Belgisch hardsteen is een mooi contrast met de strakke deurfronten. De slimme indeling en het mooie zicht op de woonkamer, zorgen ervoor dat koken hier een plezier wordt. Met een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven en koel-/vriescombinatie is deze keuken van alle gemakken voorzien. De vele kastruimte houdt het aanrecht vrij, waardoor de keuken altijd opgeruimd oogt en functioneel blijft.

Dankzij de ruime opzet van de woonkamer is er volop plek voor een comfortabele zithoek en een royale eettafel. Dan blijft er nog volop ruimte over voor extra zitjes, een werkhoek met bureau etc. De open indeling biedt alle vrijheid om de ruimte naar eigen smaak in te richten, zonder het gevoel van ruimtelijkheid te verliezen. Of je nu gasten ontvangt, lekker ontspant of geniet van een maaltijd, de woonkamer met open keuken biedt enorm veel leefcomfort.

De woonkamer is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer in naturel kleur. De wanden zijn stuk voor stuk in keurige staat en voorzien van spachtelputz. In het spuitwerk plafond is een sfeervolle sierlijst verwerkt. Aan de voorzijde zijn over de volle breedte screens aanwezig die op de warme dagen de zon buiten houden.

Berging/Bijkeuken Vanuit de keuken is de berging bereikbaar die fungeert als bijkeuken. Naast ruimte voor de wasapparatuur, zijn er veel opbergmogelijkheden.

Loggia De schuifpui geeft toegang tot de loggia, waardoor binnen en buiten direct met elkaar zijn verbonden. Het is de perfecte plek om in alle rust te genieten van een kop koffie of een glas wijn, met direct uitzicht op de Postelstraat. Er is voldoende ruimte voor een royale eettafel met 4 stoelen. Beschut tegen wind en regen, biedt de loggia een groot gedeelte van het jaar een aangename buitenervaring. Met een ligging op het Zuiden, zeker ook een plek om heerlijk van het zonnetje te genieten!

Toilet Het separate toilet is netjes afgewerkt met een hangcloset en een fonteintje. De wanden zijn volledig betegeld in een lichte kleurstelling.

Badkamer De ruime badkamer is afgewerkt in dezelfde stijl als het toilet en is voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel met brede wastafel en aan beide zijden een wandkast. Er is verwarming en mechanische ventilatie aanwezig.

Bergkast Hierin is de CV-ketel (Nefit, 2022) opgesteld, daarnaast is er bergruimte.

Slaapkamers Beide slaapkamers bevinden zich aan de galerijzijde. De afwerking is van hetzelfde niveau als de rest van het appartement. De vloer is voorzien van een nette laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en de plafonds zijn keurig afgewerkt met spuitwerk.

Slaapkamer I: Ruime slaapkamer van 12m² groot. De grote ramen zorgen voor fijne lichtinval. Slaapkamer II: Ook een ruime slaapkamer met een oppervlakte van 11m². Deze kamer is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte, vaste kastenwand. Deze kamer is uitermate geschikt als extra slaapkamer, hobby- of werkkamer.

Garage Uitzonderlijk aan dit appartement is de dubbele garagebox in de parkeerkelder. Met maar liefst 46m², een ideale ruimte voor het parkeren van één of meerdere auto's, opbergruimte of andere doeleinden. De garage is voorzien van elektra. Eén van de deuren is elektrisch en op afstand te bedienen.

Het complex beschikt tevens over een gezamenlijke fietsenberging met de mogelijkheid tot het opladen van elektrische fietsen.

Bijzonderheden:

- Uitstekend onderhouden en gemoderniseerd appartement in het centrum van Someren; - Gelegen in een populair appartementencomplex met lift; - Woonoppervlakte van maar liefst 115 m²; - Gesloten entree met videofooninstallatie; - Zeer royale woonkamer met moderne keuken (2016); - Twee royale slaapkamers; - Energielabel A; - CV-ketel vernieuwd in 2022; - Dubbele garage van maar liefst 46m² in de parkeerkelder; - Gezamenlijke fietsenstalling met mogelijkheid tot opladen van elektrische fietsen; - Actieve VVE met een bijdrage van €154,41 per maand.

Dit appartement combineert ruimte, comfort en een ideale ligging in het centrum. Een plek waar je heerlijk kunt wonen en genieten van alles wat Someren te bieden heeft. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA