Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U kunt bieden vanaf €420.000,- k.k. Dit Luxe en karakteristieke instapklare 3-kamer appartement met inpandige parkeerplaats, is op loopafstand gelegen van het centrum van Oosterhout. De supermarkt, bushalte, uitvalswegen en Slotpark zijn makkelijk te bereiken van het luxe en karakteristieke instapklare 3-kamer appartement. De woning is goed bereikbaar met veel faciliteiten in de buurt. Het appartement heeft een moderne, maar toch karakteristieke uitstraling. Het appartement heeft overal grote raampartijen, wat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en een ruimtelijke uitstraling.

INDELING
Begane grond:
Via uw eigen voordeur op de begane grond betreedt u de entree, met toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast, trapopgang en toegang tot de slaapkamer.

Slaapkamer I:
De riante slaapkamer (ca. 18m²) is voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wanden, grote raampartijen en een inbouw/opbergkast.

1e verdieping:
Via de open trapopgang bereikt u de 1ste verdieping van dit appartement, deze verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming.

De 1e verdieping van dit appartement bestaat uit de ruime en lichte woonkamer, trapopgang naar de 2e verdieping, moderne open keuken, wasruimte en volledig betegelde en nette badkamer met zwevend toilet.

Woonkamer:
De ruime en lichte woonkamer is voorzien van grote raampartijen en hoge smalle draaikiep ramen. De woonkamer is voorzien van een glanzende houten parketvloer. De wanden in woonkamer zijn afgewerkt met glad stucwerk. Via de woonkamer komt u bij de eetruimte, badkamer en de moderne open keuken.

Keuken:
De moderne open keuken is gesitueerd achter de woonkamer en voorzien van een donkere houten keukenblad en voldoende kastruimte. De moderne keuken is voorzien van diverse nette inbouwapparatuur zoals combi-oven (Siemens, 2023), koelkast, vaatwasser (Siemens, 2023), kraan (Grohe), 5-pits kookplaat (Siemens). Via de open keuken komt u bij de extra werkruimte en wasruimte.

Werkruimte:
Tussen keuken en wasruimte bevind zich een tussenruimte waar bureau of eettafel kan staan.

Wasruimte:
De wasruimte biedt toegang tot de cv-ketel (Vaillant 2021), centrale afzuiging (J.E. storkair) en aansluiting voor de vloerverwarming (voor de eerste verdieping).

Badkamer:
De volledig betegelde badkamer (2021) heeft een grijze tegelvloer en wit betegelde wanden. De badkamer voorzien van een net wastafelmeubel, inloop regendouche, designradiator, zwevend toilet, spiegel met ingebouwde ledlamp, afzuigsysteem, zwevende badkamerkast.

2de verdieping:
De overloop biedt toegang het balkon op het zuiden met uitzicht op de Sint Jansbasiliek en de slaapkamer.

De ruime slaapkamer (ca. 17m²) is voorzien van een donkere houten laminaat vloer, glad gestucte wanden en een airco-unit (Panasonic). Ook biedt de slaapkamer toegang tot het tweede balkon op het noorden.

Algemeen:
* Energielabel A
* Moderne en luxe afwerking
* Ca. 130m² woonoppervlakte
* Diverse nieuwe keukenapparatuur
* Airco-unit
* De 1e verdieping volledig voorzien van vloerverwarming
* Eigen inpandige parkeerplaats
* Instap klaar
* Grote raampartijen, veel natuurlijke lichtinval

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid en sfeer van het sfeervolle moderne appartement. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 129.3
Inhoud woonhuis 427.15
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 2
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 129.3
Inhoud woonhuis 427.15
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 2
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bol Makelaars & Taxateurs B.V