Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de wijk “Oosterheide” ligt dit nette 3-kamerappartement met 2 balkons en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 2e verdieping en is voorzien van een lichte doorzon woonkamer, nette keuken en eenvoudig sanitair. De achterzijde van het appartement is gericht op het zuid-westen en ligt op korte afstand van het winkelcentrum Zuiderhout en bosgebied alsmede de A27 richting Breda/Utrecht. Openbaar vervoer in de directe omgeving voorhanden. Voldoende openbare parkeergelegenheid aan de zijkant/achterzijde van de woning.

Globale indeling:

Begane grond: Centrale entree met brievenbussen, intercom en trappenhuis. De berging bevindt zich in het souterrain.

2e Verdieping: De entree/hal is voorzien van een laminaatvloer en de intercom. Vanuit de hal heeft u toegang tot de 2 slaapkamers, de keuken, het toilet, de meterkast en de woonkamer. Het toilet is voorzien van een duoblok en fonteintje. De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. De master slaapkamer beschikt over een vaste inbouwkast. Beide slaapkamers hebben toegang tot het achtergelegen balkon. Vloer bedekt met kurk laminaat/vinyl. Wanden gestuct/behangen.

De doorzon woonkamer bestaat uit een voor- en achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer en biedt middels een loopdeur toegang tot het balkon aan de achterzijde. Door de grote raampartij is deze woonkamer heerlijk licht.

De afgesloten keuken is voorzien van een modern keukenblok. De losse keukenapparatuur wordt ter overname aangeboden. Hier bevindt zich tevens de opstelplaats van de geiser en de aansluiting voor de wasapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Bijzonderheden: - De woning wordt verwarmd middels blokverwarming. - De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. - In de servicekosten (ca. € 232,09 p.m.) zijn inbegrepen: voorschot verwarmingskosten (€69,05 p.m.), reservering groot onderhoud, opstal- en glasverzekering en schoonmaakkosten van de algemene ruimte; - De oplevering is in onderling overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 223

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 223

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout