Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale gezinswoning met onder andere een sfeervolle leefruimte, maar liefst 5 (mogelijkheid tot 6) slaapkamers en een riante, veel privacy biedende achtertuin welke is gesitueerd op het zuidoosten met ruime berging én garage. De woning heeft tevens 11 zonnepanelen en energielabel A. Daarnaast is de ligging aan een rustige woonstraat op korte afstand van het centrum en het NS-station ideaal. Deze ruime eengezinswoning is absoluut een bezichtiging waard!

Begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een tegelvloer (doorgelegd over de hele begane grond) en meterkast. De hal geeft toegang tot de woonkamer. Royale woonkamer van ca. 35 m² met schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van volop kastruimte en dubbel aanrecht met de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast met vriesvak (2024), magnetron en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is het portaal toegankelijk, met trapopgang naar verdieping en toiletruimte. Compleet betegeld toilet met wandtoilet en fonteintje.

Eerste verdieping: Overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers (allen met laminaatvloer), bergkast (met c.v.ketel) en de badkamer. Slaapkamer I ligt aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 12 m². Slaapkamer II is ca. 9 m² en ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van wastafel. Slaapkamer III (ca. 8 m²) is eveneens aan de voorzijde gelegen. Volledig betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafel en aansluiting voor wasapparatuur. Praktische inloopkast, bereikbaar vanuit de overloop.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Voorzolder met laminaatvloer. Slaapkamer IV is ca. 15 m² en thans ingedeeld als kamer met inloopkast. Het is tevens eenvoudig weer terug te brengen in de originele staat, met 2 separate slaapkamers, ieder voorzien van Velux dakraam. Slaapkamer V ligt aan de achterzijde en is ca. 9 m², met 2 Velux dakramen, wastafel en bergruimte onder de kaphelling.

Derde verdieping: Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin: Netjes aangelegde voortuin. De achtertuin is volledig omheind en gesitueerd op het zuidoosten. De tuin heeft een fijn terras en is verder aangelegd met gazon en plantenborders.

Garage/berging: Achterin de tuin staat de stenen berging van ca. 3.60 x 2.00 m. Daarnaast de royale garage met stalen kanteldeur en loopdeur. De garage is aan de achterzijde gelegen aan een met de auto bereikbaar terrein.

Ligging: De woning is gelegen op een rustige, gewilde en kindvriendelijke locatie in de wijk 'De Leeuwerik', op loopafstand van het centrum met voorzieningen als winkels, scholen en het NS-station. Daarnaast is de bereikbaarheid goed, het snelwegennet rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) is snel te bereiken.

Bijzonderheden: - Royale gezinswoning met dakopbouw (gerealiseerd in 2000); - Mogelijkheid voor maar liefst 6 slaapkamers; - Voorzien van berging én garage; - In 2023 voorzien van kunststof schuifpui (woonkamer), alsmede kunststof kozijnen in keuken en slaapkamer achterzijde; - Houten kozijnen aan voorzijde, alsmede alle Velux ramen; - 11 Zonnepanelen; - Deels dubbele en deels enkele beglazing; - Aangesloten op het glasvezelnetwerk; - Schilderwerk buitenzijde is gedaan in 2024.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 471

Overige

Perceel oppervlakte 194

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 471

Overige

Perceel oppervlakte 194

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems