Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UITZONDERLIJK WONEN IN HET CENTRUM VAN HELMOND

Welkom in het bruisende hart van Helmond! Dit centraal gelegen appartement biedt een comfortabele en praktische woonruimte voor senioren en stadsgenieters. Met een scala aan voorzieningen op loopafstand, waaronder winkels, restaurants en het NS-station, is dit de ideale plek voor degenen die het gemak van de stad waarderen. Het appartement is rolstoelvriendelijk en biedt een prachtig uitzicht over het park.

HOOFDZAKEN VAN DE WONING

- Moderne Simatic keuken met Miele apparatuur: Inclusief 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, koelvriescombinatie, vaatwasser en koffiezetapparaat. Voorzieningen voor inductie koken aanwezig.
- Eigen parkeerplaats en berging: Veilig parkeren en extra opslagruimte in de afgesloten parkeerkelder.
- Ruime woonkamer met veel lichtinval: Inclusief twee goed formaat slaapkamers.
- Badkamer met ligbad en douchecabine: Tevens voorzien van vaste wastafel en separaat toilet.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Dit appartement van 89 m² biedt een comfortabele en praktische woonruimte voor senioren en stadsgenieters. Het hele complex is rolstoelvriendelijk en biedt een toegankelijke en veilige leefomgeving. Zodra je binnenkomt, voel je meteen de ruime opzet en het vele natuurlijke licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt.

De woonkamer is ruim en praktisch in te delen, ideaal voor zowel ontspanning als sociale gelegenheden. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht over het park, wat een gevoel van rust en ruimte toevoegt aan de stedelijke locatie.

De moderne Simatic keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige Miele apparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, koelvriescombinatie, vaatwasser en koffiezetapparaat. Voor degenen die liever op inductie koken, zijn de voorzieningen hiervoor al aanwezig.

Het appartement beschikt over twee goed formaat slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en opbergmogelijkheden. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine en vaste wastafel en biedt daarmee alle comfort die je nodig hebt. Het separaat toilet zorgt voor extra gemak.

Een ander belangrijk kenmerk is de eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder. Dit zorgt voor veilig parkeren en extra opslagruimte, wat het dagelijkse gemak aanzienlijk verhoogt.

De locatie van het appartement kan niet beter. Op slechts 100 meter afstand vind je de bibliotheek, ideaal voor een rustige middag lezen of studeren. Het NS-station ligt op minder dan 10 minuten lopen, wat perfecte verbindingen biedt naar andere steden. De Elzas Passage met 32 winkels ligt op slechts 50 meter afstand, en in het centrum van Helmond vind je ongeveer 150 diverse winkels. Daarnaast zijn er diverse restaurants op loopafstand, waardoor je altijd kunt genieten van een breed scala aan culinaire ervaringen.

Dit is jouw kans om comfortabel en praktisch te wonen in het hart van Helmond. Mis deze unieke mogelijkheid niet en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Maak de eerste stap naar jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 314

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 314

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij