Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig luxe afgewerkte, instapklare tweekapper in het gewilde Dierdonk!

Deze royale, zeer luxe twee onder één kap woning aan de Bleyenbeekdreef 4 is gelegen op een perceel van 363 m² in de gewilde woonwijk Dierdonk in Helmond. De woning, gebouwd in 1997, heeft een zeer gunstige ligging op een hoekperceel, wat zorgt voor veel privacy en een ruimtelijk gevoel. De voortuin is strak aangelegd met grind en subtiele beplanting, wat een moderne en verzorgde uitstraling geeft. Aan de zijkant van de woning is er een oprit aanwezig met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

De wijk Dierdonk in Helmond staat bekend als een rustige en groene wijk, ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een ruim opgezette woonwijk met veel natuur. Dierdonk is opgezet met het oog op luxe en ruimte, wat terug te zien is in de brede lanen, de riante kavels, en het vele groen in de wijk. De wijk heeft een dorps karakter, maar biedt toch alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals scholen, winkels en sportvoorzieningen.

De wijk ligt op korte afstand van zowel het veelzijdige centrum van Helmond als de uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Venlo, waardoor de ligging ook gunstig is voor forenzen. Dierdonk is een van de meest gewilde wijken in Helmond en biedt een hoge levenskwaliteit voor haar bewoners.

Deze woning aan de Bleyenbeekdreef 4 sluit perfect aan bij de sfeer en het karakter van Dierdonk: ruim, modern en luxe, met oog voor detail en comfort.

Kenmerken:

• Energielabel B
• Perceeloppervlakte 363 m2
• Woonoppervlakte 175m2
• Inhoud 620m3
• Volledig verbouwd in 2023 met oog voor detail en luxe
• PVC visgraat vloer in gehele woning
• Elektrische haard in woonkamer
• Akoestische wandpanelen
• Nieuwe houten jaloezieën in gehele woning (ter overname)
• Prachtige master bedroom met inloopkast
• Luxe keuken
• Praktische schuifwanden op zolder en op de waskamer
• Alle verlichting ook te bedienen via app op telefoon
• Grote overkapping
• Nieuwe schutting inclusief poort
• Brede oprit met 3 parkeerplaatsen
• Buitenverlichting te bedienen via app (ter overname)
• Dubbele beglazing
• Elektrisch rolluik op master bedroom en rolluiken op beide zolderkamers en kleine slaapkamer

Begane Grond

Bij binnenkomst in de woning betreedt u een ruime hal met een moderne afwerking. De hal biedt toegang tot het toilet, uitgevoerd in luxe materialen met een combinatie van goudkleurige mozaïektegels en donkere marmeren accenten. De stijlvolle afwerking zet direct de toon voor de rest van de woning.

De woonkamer is zeer ruim en licht, dankzij de grote raampartijen en een moderne indeling. De ruimte is smaakvol ingericht met een visgraat PVC-vloer die perfect aansluit bij de warme, neutrale tinten van het interieur. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. De kamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote zithoek en is voorzien van een accentmuur van houten panelen. De moderne taatsdeuren geven een open en luchtig gevoel en bieden toegang tot de eetkamer.

De eetkamer is ruim opgezet en biedt plaats aan een grote eettafel. Vanuit de eetkamer is er via prachtige dubbele taatsdeuren, directe toegang tot de achterliggende extra tuinkamer, welke op veel manieren te gebruiken is. De tuin is te bereiken via een grote schuifpui, wat zorgt voor een prettige verbinding tussen binnen en buiten.
Om de gehele woonkamer is een koof aangebracht met inbouwspots en LED strip, dit zorgt voor veel extra sfeer en een warme verlichting.

De keuken is een prachtige, moderne ruimte met een unieke en frisse uitstraling. De groene keukenkasten geven de ruimte een speelse, maar toch elegante look, terwijl de gouden handgrepen en het honingraatmotief op de achterwand een vleugje luxe en originaliteit toevoegen.

De keuken is ruim opgezet en biedt veel werk- en opbergruimte. Het zwarte aanrechtblad zorgt voor een moderne uitstraling en vormt een mooi contrast met de groene onderkasten. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, waaronder een strak geïntegreerde oven en een inductiekookplaat met een design-afzuigkap. Het grote, matte zwarte koel-vriescombinatie met geïntegreerde ijs- en waterdispenser voegt een modern element toe en is perfect voor gezinnen of kookliefhebbers die van gemak houden.

De keuken heeft een goede lichtinval dankzij het grote raam boven het aanrecht, wat niet alleen zorgt voor voldoende daglicht tijdens het koken, maar ook een aangenaam uitzicht biedt op de tuin. Via een deur in de keuken is er directe toegang tot de achtertuin, wat ideaal is voor buiten dineren of voor een snelle toegang naar buiten tijdens het koken.
De keuken sluit direct aan op de eetkamer, waardoor het een praktische ruimte is voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van gasten.

Bovenverdieping

De bovenverdieping van deze woning biedt een combinatie van stijl en comfort met een moderne afwerking. Bij het betreden van de bovenverdieping valt meteen de strakke afwerking van de trap en de overloop op, met een sfeervolle verlichtingsarmatuur die de ruimte een warme uitstraling geeft.

Slaapkamers

Op deze verdieping bevinden zich meerdere ruimtes, waaronder een royale master bedroom, welke zeer modern en hotel chique is ingericht. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, terwijl de neutrale kleuren de kamer een rustige uitstraling bieden. De master bedroom is voorzien van een aparte inloopkast, met voldoende ruimte voor het opbergen van kleding en accessoires.

De andere slaapkamer is eveneens ruim opgezet en licht, en kan gemakkelijk worden ingericht als kinderkamer, werkruimte of logeerkamer. Alle kamers hebben een nette afwerking met eenzelfde visgraat vloer die consistent door de hele verdieping is doorgetrokken.

Badkamer

De moderne badkamer is voorzien van een combinatie van luxe materialen en een praktische indeling. De ruimte biedt een groot ligbad, een aparte inloopdouche met glazen deuren, en een stijlvol, dubbel wastafelmeubel met een spiegel met geïntegreerde LED verlichting. De wanden zijn betegeld in een warme beige tint die de ruimte uitnodigend maakt, terwijl de zwarte contrasten een eigentijdse uitstraling geven. Daarnaast is er een raam voor natuurlijke ventilatie en daglicht.

Verder beschikt de bovenverdieping over een ruime wasruimte die slim is ingericht voor het plaatsen van een wasmachine en droger. De grote ramen in deze ruimte zorgen voor voldoende licht en ventilatie.

Zolder

De woning beschikt ook over een zolder die bereikbaar is via een vaste trap. Deze verdieping biedt ruimte aan twee extra slaapkamers, die tevens te gebruiken zijn bijvoorbeeld hobby- of studeerkamer. Op alle kamers zijn schuifwanden gemaakt die veel bergruimte creëren. Dankzij het gebruik van een visgraat vloer is er een eenheid met de rest van de woning, wat de zolder een luxe uitstraling geeft.

De bovenverdieping van deze woning is zeer praktisch ingedeeld, modern afgewerkt, en biedt alle comfort voor een gezin of voor mensen die ruimte waarderen in hun woonomgeving.

Tuin

De tuin en buitenruimte zijn ruim opgezet en bieden verschillende mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De tuin beschikt over een groot bestraat terras, zodat het altijd goed vertoeven is met familie en vrienden. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk door het gebruik van kunstgras en plantenbakken.

Achter in de tuin is een ruime houten overkapping geplaatst, ingericht met comfortabele zitplaatsen en een barbecue. Deze overkapping zorgt ervoor dat je ook bij minder goed weer buiten kunt zitten. Het geheel straalt een warme en uitnodigende sfeer uit door het gebruik van natuurlijke materialen.

Aan de zijkant van de tuin bevindt zich een afgesloten gedeelte met metalen hekken, mogelijk geschikt voor het stallen van fietsen, opslag of voor het houden van huisdieren. De tuin is bovendien volledig omsloten, wat zorgt voor privacy en rust.

Aan de voorzijde van de woning is een verzorgde oprit met ruimte voor meerdere auto's en een voortuin die aangelegd is met grind en beplanting, waardoor de woning een nette en verzorgde uitstraling heeft. De buurt zelf oogt rustig en groen, wat bijdraagt aan een prettige woonomgeving.

Kortom: Deze zeer luxe tweekapper op toplocatie biedt alles voor comfortabel en luxe woongenot!

Interesse? Wij nemen de tijd voor je! Plan een afspraak in en we laten je de woning graag zien. Onze makelaars nodigen je van harte uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 621
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 363
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Geheel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2337 Breedte: 1209 Oppervlakte: 283
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 621
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 363
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Geheel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2337 Breedte: 1209 Oppervlakte: 283
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Brabant Makelaar