Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande woning met inpandige garage en mooi aangelegde achtertuin op een van de mooiste locaties in Asten.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden woning met vriendelijke uitstraling.
- Ruime woonkamer met grote ramen en fijne lichtinval.
- Halfopen keuken met hoekinrichting
- Praktische bijkeuken van waaruit u toegang heeft tot de inpandige garage.
- Begane grond kantoorruimte/slaapkamer die vanuit de hal te bereiken is.
- Op de eerste verdieping 3 ruime slaapkamers met de mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren.
- Grote bergzolder op de tweede verdieping.
- Mooi aangelegde privacy biedende achtertuin met vijver en diverse terrassen.
- Deze woning (bouwjaar 1975) heeft energielabel B. Dak- en muurisolatie zijn toegepast en er is grotendeels dubbele beglazing aanwezig.
- Er zijn 16 zonnepanelen (gelegd in 2020) met een totaalvermogen van 5200 Wattpiek.
- De woning is voorzien van een cv-ketel (bouwjaar 2019) in combinatie met een hybride warmtepomp (geplaatst in december 2023).
- Geweldige ligging! U woont er aan een prachtig groen plantsoen nabij het Klokkengieterspad. Als u vanuit de woning het Klokkengieterspad volgt en de Ostaderstraat oversteekt, wandelt u al in het buitengebied en dat terwijl het centrum van Asten zich op circa 800 meter bevindt. Eindhoven is in circa 25 minuten per auto te bereiken.

INDELING
De voordeur van de woning geeft toegang tot een royale en lichte hal met vide. De wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en in een lichte kleur geverfd. Er is een sfeervolle houten vloer aanwezig die over een groot gedeelte van de begane grond is doorgelegd.
In de hal bevinden zich de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang het toilet, de woonkamer en een kantoorruimte/ slaapkamer.

Toilet
De toiletruimte is modern uitgevoerd. De betegeling achter het toilet en op de vloer is donker van kleur. De overige wandtegels zijn net als het sanitair uitgevoerd in wit. Er zijn een zwevend toilet en een fontein aanwezig.

Kantoor/Slaapkamer
Dit is een hele fijne extra kamer die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Het zou een heerlijk rustige thuiswerkplek kunnen zijn, een speelkamer voor de kinderen of een slaapkamer.
Deze kamer ligt aan de straatzijde. U heeft zicht op de woonstraat en de groene voortuinen van de vrijstaande woningen aan de overzijde.
In deze kamer ligt een laminaat vloer, de wanden en het plafond zijn gestuukt en er is een vaste wastafel aanwezig.

Woonkamer
De houten vloer is vanuit de hal doorgelegd in de woonkamer. De wanden zijn gestuukt.
De achtergevel bestaat grotendeels uit glas waardoor deze kamer niet alleen een fijne lichtinval heeft maar u ook prachtig uitkijkt over de brede achtertuin.
Via een schuifpui heeft u rechtstreeks toegang tot een groot en deels overdekt terras.
Een ruime zithoek laat zich eenvoudig plaatsen in het gedeelte van de woonkamer wat zich aan de straatzijde van de woning bevindt. Hier bevindt zich een sfeervolle openhaard.

Keuken
Er is een vrije doorgang tussen de woonkamer en de keuken.
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en heeft een ruim aanrechtblad waarin een dubbele spoelbak en een 4-pits gaskookplaat geïntegreerd zijn. Boven de kookplaat is een vlakscherm afzuigkap aanwezig, een koelkast en een vaatwasser zijn ingebouwd.
Als u aan het aanrecht staat, kijkt u via een groot raam uit over de achtertuin.

Extra bergruimte is aanwezig in een kast die zich tegenover de keukeninrichting bevindt. Hier vindt u de magnetron.

De houten vloer is ook hier aanwezig, de wanden en het plafond zijn gestuukt.

Bijkeuken
Vanuit de keuken bereikt u de ruime bijkeuken die tevens dienst doet als achteringang. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en er is een uitstortgootsteen aanwezig. De wanden zijn deels betegeld en ligt een tegelvloer. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de garage.

Inpandige garage
De garage heeft een afmeting van circa 6 x 3.50 meter. De wanden zijn geverfd en er ligt een grijze tegelvloer. Een elektrische rolpoort heeft toegang tot de beklinkerde inrit aan de voorzijde.
Deze garage is te verwarmen door middel van een radiator en er is een raam aanwezig.

1e verdieping
Via de trapopgang in de hal bereikt u de ruime overloop op de eerste verdieping. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en in een lichte kleur gesausd. Via de vide heeft u zicht in de hal.
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 1 bevindt zich over de volle breedte van de woning. Het is een ruime slaapkamer die circa 23 m2 groot is.
Onder de schuine delen van het dak zijn kledingkasten en bergruimtes afgescheiden. Er zijn twee ramen waardoor de lichtinval overdag uitstekend is.
De wanden zijn gestuukt, op de vloer ligt vloerbedekking. De badkamer is vanuit deze slaapkamer rechtstreeks te bereiken.

Badkamer
De badkamer is te bereiken via de ouderslaapkamer en via de overloop.
Het aanwezige sanitair bestaat uit een ligbad, een douche, een toilet en een vaste wastafel. Er ligt een tegelvloer, de wanden zijn plafondhoog betegeld en het plafond is gestuukt. De ruimte is op een natuurlijke wijze te ventileren door (een van) de (twee) ramen die in de dakkapel aanwezig zijn.

Slaapkamers
Slaapkamers 2 en 3 hebben een vloeroppervlak van respectievelijk ca 3.25 x 3.65 en 3.25 x 3.45 meter. Op beide kamers zijn twee ingebouwde vaste kasten aanwezig en beide kamers zijn voorzien van een dakkapel met grote ramen. Op een van de slaapkamers bevinden zich aansluitingen voor een wastafel. De vloerbedekking die op de overloop ligt is hier doorgelegd, wanden en plafond zijn gestuukt.

Hobbyruimte
Via de slaapkamer aan de tuinzijde heeft u toegang tot de grote hobbyruimte die zich boven de garage en bijkeuken bevindt. Deze ruime kamer heeft een groot dakraam aan de tuinzijde. Er ligt een laminaatvloer. Het dak is extra geïsoleerd en afgetimmerd met gipsplaten. Extra bergruimte vindt u achter de schuifwanden onder (een gedeelte van) het schuine dak.

2e verdieping
Via een vlizotrap op de overloop bereikt u de zolderruimte.
De zolder is voorzien van een houten verdiepingsvloer en u kijkt er tegen de dakplaten. Op de zolder bevindt zich de cv-ketel (merk: Remeha, bouwjaar 2019) en de warmtepomp die in december 2023 werd geplaatst. Hier vindt u ook de omvormer voor de zonnepanelen. Er zijn 16 zonnepanelen aanwezig met een totaal vermogen van circa 5200 Wattpiek.

TUIN
Voortuin
De groene voortuin is voorzien van hagen, struiken en bodembedekkers.
Tussen de beplanting ligt een beklinkerd pad dat toegang geeft tot de voordeur. Ook de brede inrit voor de garage en het pad naast de woning zijn verhard met sierklinkers. Links van de dit pad is een groene haag geplaatst waarachter de kliko’s uit het zicht kunnen worden geplaatst.
Een poort geeft toegang tot de achtertuin.

Achtertuin
De achtertuin is onder architectuur aangelegd waarbij vooral de halfrond geplaatste hagen in het oog springen. Deze hagen vormen de afscheiding tussen het gazon en de hogere hagen en struiken die zich tegen de perceelsgrenzen bevinden.

Ter hoogte van de schuifpui is een groot terras aangelegd dat deels overdekt wordt door de bovenbouw van de woning. In het verlengde van dit terras is een vijver aangelegd waarlangs ook hagen aanwezig zijn. Een tweede terras bevindt zich onder een mooie pergola.
De tuin is voorzien van een grondwaterinstallatie met drie aansluitpunten: 2 in de achtertuin en 1 in de voortuin.

Als u in de tuin zit en u kijkt over uw tuin naar achteren toe, ziet u nauwelijks bebouwing staan. De woonomgeving is lommerrijk en groen. U hoort er vogels en ziet er eekhoorns.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De uitzonderlijk mooie ligging, de sfeervolle uitstraling van de woning, het uitstekende onderhoudsniveau en de prachtige tuin maken deze woning uniek.

LOCATIE
De woonstraat waarin deze woning ligt is erg mooi. De woningen liggen grotendeels rondom een groot plantsoen waar kinderen vrij kunnen spelen en waar alleen bestemmingsverkeer komt. Op circa 100 meter van de woning ligt het Klokkengieterspad; een prachtig wandelpad dat u vrijwel direct naar het centrum van Asten leidt. Vanuit de woning loopt u binnen enkele minuten naar het Museum Klok en Peel, het Pieterse Planetarium, de Jan Paagman Sterrenwacht en de hockeyvelden.
Een basisschool bevindt zich op circa 150 meter aan de overzijde van het Klokkengieterspad.
Op circa 500 – 1.000 meter afstand bevinden zich het Varendonck College en de voetbalvelden.

Over Asten
Asten is een gezellig en sfeervol dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Het dorp kent een uitgebreid winkelaanbod van kleine gespecialiseerde winkels tot winkelketens waaronder de Hema en de Albert Heijn. U vindt er diverse uitstekende restaurants.
In Asten zijn 4 basisscholen gevestigd en op het Varendonck College (met vestigingen in Asten en Someren) wordt voortgezet onderwijs aangeboden van VMBO tot Gymnasium.
Het is algemeen bekend dat Asten iets met klokken heeft. U vindt er klokkengieterij Koninklijke Eijsbouts en het befaamde Museum Klok & Peel. Ook de Jan Paagman Sterrenwacht is absoluut een bezoek waard.
In de zomer staat Asten bol van de evenementen. Het is overigens het hele jaar door gezellig in Asten.
Asten kent een rijk verenigingsleven. Vrijwel alle sporten kunt u er beoefenen. Golfers kunnen terecht op een 9-, en 18-holes golfbaan in Asten-Heusden. Hier ligt ook Nationaal Park De Groote Peel waar u uitgebreid kunt wandelen. De natuur rondom Asten is echt prachtig, fietsers, wandelaars en paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.
Asten is uitstekend bereikbaar via de snelweg A67 (Eindhoven-Venlo), de N266 (Helmond-Weert) en de N279 (Veghel/Den Bosch).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 765
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 770
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 48
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 765
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 770
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 48
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Gerry Kanters Makelaardij