Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te Koop: Charmant Appartement aan de Bothastraat 12a, Breda

Welkom bij Bothastraat 12a, een prachtig appartement gelegen in een van de meest gewilde wijken van Breda. Dit charmante appartement biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en een uitstekende ligging. Met twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken, een nette badkamer en een zonnig balkon op het zuidoosten, is dit de ideale woning voor starters, jonge professionals of koppels die op zoek zijn naar hun eerste thuis.

De Woonkamer

Bij binnenkomst in het appartement wordt je direct verwelkomd door de ruime en lichte woonkamer. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen, wat bijdraagt aan een frisse en uitnodigende sfeer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eettafel waar je gezellige diners kunt organiseren. De neutrale kleuren op de muren en de kwalitatief hoogwaardige vloerafwerking geven de kamer een moderne en tijdloze uitstraling.

De Keuken

De keuken is een waar genot voor kookliefhebbers. Deze is voorzien van moderne inbouwapparatuur, waaronder een oven, een gaskookplaat en een afzuigkap. Er is voldoende kastruimte om al je keukengerei netjes op te bergen. Het aanrechtblad biedt voldoende werkruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Door de slimme indeling kun je efficiënt werken, of je nu een snel ontbijt klaarmaakt of een uitgebreid diner bereidt voor vrienden en familie.

De Slaapkamers

Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ruim en biedt genoeg ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een garderobekast. De tweede slaapkamer is perfect als kinderkamer, gastenkamer of kantoor aan huis. Beide kamers zijn licht en luchtig dankzij de grote ramen en de gunstige ligging van het appartement.

De Badkamer

De badkamer is uitgerust met een ruime douche, een wastafelmeubel met spiegel met voldoende opbergruimte voor jouw toiletartikelen. Het aparte toilet, dat zich naast de badkamer bevindt, is eveneens modern en netjes afgewerkt.

Het Balkon

Het balkon is gelegen op het zuidoosten. Hier kun je 's ochtends genieten van een kopje koffie in de zon of 's avonds ontspannen met een goed boek en een glas wijn. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een zitje en planten, waardoor het een heerlijke plek is om te vertoeven tijdens de warmere maanden.

Energielabel en Duurzaamheid

Dit appartement heeft energielabel C, wat betekent dat het een relatief energiezuinige woning is. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een beter milieu. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, waardoor warmte in de winter goed behouden blijft en het in de zomer aangenaam koel blijft.

Ligging

De ligging van Bothastraat 12a is werkelijk ideaal. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Breda, waar je een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en culturele voorzieningen vindt. Het Centraal Station van Breda is gemakkelijk te bereiken, wat ideaal is voor forenzen die dagelijks met het openbaar vervoer reizen.

Voor natuurliefhebbers en sportievelingen is de nabijheid van het Mastbos een groot pluspunt. Dit prachtige natuurgebied biedt talloze wandel- en fietspaden waar je kunt genieten van de rust en de schoonheid van de natuur. Ook het gezellige Ginneken, met zijn sfeervolle winkelstraatjes en leuke eetgelegenheden, ligt op korte afstand van het appartement.

Daarnaast is de ligging ten opzichte van uitvalswegen zeer gunstig. Binnen enkele minuten rijdt je de snelwegen A16 en A27 op, waardoor steden als Rotterdam, Antwerpen en Utrecht goed bereikbaar zijn. Dit maakt het appartement ook aantrekkelijk voor mensen die regelmatig met de auto reizen.

Voorzieningen en Faciliteiten

In de directe omgeving van het appartement vindt je diverse voorzieningen zoals supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en medische diensten. Dit maakt het dagelijks leven extra comfortabel en praktisch. Ook zijn er verschillende parken en speeltuinen in de buurt, wat het appartement eveneens geschikt maakt voor jonge gezinnen.

Ideaal voor Starters

Dit appartement is bij uitstek geschikt voor starters op de woningmarkt. De gunstige ligging, de moderne afwerking en de comfortabele indeling maken het een perfecte eerste woning. Bovendien is het appartement instapklaar, wat betekent dat je na de sleuteloverdracht direct kunt verhuizen en genieten van jouw nieuwe thuis.

Samenvatting

Bothastraat 12a is een prachtig appartement dat alles biedt wat je je kunt wensen. Met twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken, een nette badkamer en een zonnig balkon op het zuidoosten, is dit de ideale woning voor starters, jonge professionals of koppels. De gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum, het station, Ginneken, het Mastbos en de uitvalswegen maakt het plaatje compleet.

Ben je op zoek naar een instapklare woning op een toplocatie in Breda? Aarzel dan niet en plan vandaag nog een bezichtiging. Dit charmante appartement aan de Bothastraat 12a zou zomaar eens jouw nieuwe thuis kunnen worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 253

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 253

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars