Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leuke woning met een bij de achtertuin gelegen ruime garage (deze is los te koop: prijs € 29750,-KK). Er is altijd prima voor dit huis gezorgd en in het verleden zijn dingen aangepakt zoals een nieuwe betonvloer in de woonkamer met vloerverwarming en kunststof ramen, deuren en kozijnen. Daarmee is het klaar om er weer je eigen thuis ervan te maken als je daar dan ook de potentie van ziet. Fijne ligging met veel voorzieningen onder handbereik zoals een supermarkt, school en het centrum van Geldrop.

Indeling Begane grond: entree via een grote voortuin: hal met tegelvloer die ook in keuken is doorgelegd; meterkast; toilet met fonteintje; doorzon woonkamer met lichte tegelvloer en met schuifpui ( plus convector) naar de tuin; doorgang naar de keuken (die ook via de hal bereikbaar is) met wand keuken met gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en kastruimte. Aan de tegenoverliggende wand is een gezellige ontbijttafel en enkele keukenkastjes. Ook is vanuit de keuken de kelderkast bereikbaar.

1e Verdieping: Overloop: slaapkamer 1 aan de achterzijde van plm. 13 m2 ; slaapkamer 2 aan de achterzijde van plm.6,5 m2; slaapkamer 3 aan de voorzijde van plm.8 m2; badkamer met douche, badkamermeubel met wastafel en de aansluiting voor de wasmachine,

2e Verdieping: via vaste trap bereikbare voorzolder met CV ketel en bergruimte; zolderslaapkamer 4 van plm. 15 m2 vloeroppervlak (woonoppervlak circa 10 m2) met dakkapel en wastafel.

De achtertuin is keurig aangelegd met terras, borders, tuinverlichting en heeft achterin een berging (voorzien van elektra) en de achterom. Op 2 meter van de achterom ligt de bij te kopen garage van circa 18 m2. Deze is eveneens voorzien van elektra. Bijzonderheden: * de woning is voorzien van kunststof ramen, deuren en kozijnen met dubbel glas (muv zolderraampjes) * in 1988 is de vloer van de woonkamer vervangen door een betonvloer met vloerverwarming * HR-CV ketel van 2014 * groot zonnescherm (knik-arm) ter plaatse van het terras bij de woning en een zonnescherm aan de voorzijde bij de woonkamer beiden elektrisch bedienbaar * slaapkamers hebben een rolluik, allen elektrisch bedienbaar * buitenkraantje aan voor en achterzijde * ligging in een rustige straat en vlak bij het centrum van Geldrop. Geldrop heeft prima voorzieningen zoals een NS station, ziekenhuis en een middelbare school.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 163
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 163
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA