Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij uw toekomstige droomhuis! Deze instapklare jaren '30 woning in het hart van stadsdeel Tongelre, Eindhoven, biedt alles wat jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen zich maar kunnen wensen. Met zijn ruime tuin op het noordwesten, moderne faciliteiten en nabijheid van belangrijke voorzieningen, is dit huis de perfecte plek om thuis te komen. En met een energielabel B en 8 zonnepanelen, ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

- Toplocatie: Slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Eindhoven en dichtbij supermarkten zoals Albert Heijn, JUMBO en LIDL, een basisschool, een middelbare school, Technische Universiteit Eindhoven, MMC en DAF. Daarnaast is er een mooi bos met Groendomein Wasven achter het huis, ideaal om te wandelen en te ontspannen.
- Charmante Jaren '30 Woning: Instapklaar met een ruime, privacy biedende tuin en garage met een flinke oprit, waar gemakkelijk 2 auto’s op passen.
- Modern Interieur: Ruime woonkamer, keuken en toilet uit 2019, eerste verdieping met drie slaapkamers en een nieuwe badkamer uit 2020 met whirlpool ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Tweede verdieping met ruime voorzolder en royale zolderslaapkamer met nieuwe dakkapel aan de achterzijde uit 2021 en ook een dakkapel aan de voorzijde.

- Milieuvriendelijk: Energielabel B met 8 zonnepanelen.
- Beschikbaarheid: Woning is op redelijk korte termijn beschikbaar.

INLEIDING TOT HET DROOMHUIS

Stel je voor: je rijdt je rustige straat in, gelegen dichtbij alle nodige voorzieningen en toch ver genoeg verwijderd van de drukte van de stad. Je parkeert je auto op de ruime oprit en stapt je nieuwe thuis binnen. Deze prachtige jaren '30 woning combineert de charme van authentieke architectuur met moderne gemakken en duurzaamheid. De zon schijnt op de prachtig aangelegde tuin.

DE WONING IN DETAIL

Bij binnenkomst in deze charmante woning, wordt je begroet door een stijlvolle hal die je direct een gevoel van thuiskomen geeft. De ruime woonkamer, voorzien van natuurlijk licht door de grote ramen, biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De muren in de woonkamer zijn van nieuw stucwerk voorzien in 2021. De keuken, vernieuwd in 2019, is een droom voor iedere thuiskok, met moderne Bosch apparatuur. Vanaf de keuken
kan je een kelder bereiken die extra opbergruimte biedt.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin met kinderen. Of je nu een speelkamer, studeerkamer of logeerkamer nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Alle drie de slaapkamers zijn in 2021 voorzien van nieuw stucwerk op de muren. De badkamer, vernieuwd in 2020, is een oase van rust. Een luxe whirlpool ligbad, inloopdouche, modern wastafelmeubel en toilet bieden alles wat je nodig hebt.

De tweede verdieping verrast wederom met een royale voorzolder die perfect kan dienen als opbergruimte of hobbykamer. De zolderslaapkamer met twee dakkapellen (voor- en achterzijde), is ruim en licht, waardoor het de ideale plek is voor een master bedroom of tienerkamer. Voor een familie die meer kamers nodig heeft, is het tevens vrij eenvoudig om van deze ene kamer twee slaapkamers te maken.

En laten we de buitenruimte niet vergeten! De mooie groene tuin op het noordwesten biedt veel privacy en is perfect voor zomerse avondjes buiten. De garage, de externe berging en de ruime oprit bieden voldoende opslagruimte en parkeergelegenheid.

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Met een energielabel B en 8 zonnepanelen draagt deze woning bij aan een groenere toekomst. Niet alleen bespaar je op je energierekening, maar je draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Dit huis is klaar voor de toekomst!

BESCHIKBAARHEID

Een extra pluspunt: deze woning is op redelijk korte termijn beschikbaar. Ideaal voor wie op zoek is naar een snelle verhuizing zonder in te boeten op kwaliteit.

HIGHLIGHTS UITGEBREID BESCHREVEN

In een rustige buurt van stadsdeel Tongelre, dicht bij het bruisende centrum van Eindhoven, ligt deze charmante jaren '30 woning. Met een ruime tuin op het noordwesten, een moderne keuken en toilet uit 2019, en een badkamer uit 2020 met whirlpool ligbad en inloopdouche, biedt dit huis alle comfort die je nodig hebt. Energielabel B en 8 zonnepanelen maken het huis energiebewust. Drie slaapkamers en een royale zolderslaapkamer zorgen voor genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning is op korte termijn beschikbaar. Mis deze kans niet!

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS

- Toplocatie: Deze woning is ideaal gelegen nabij het levendige centrum van Eindhoven. In slechts enkele minuten bereik je supermarkten zoals Albert Heijn, JUMBO en LIDL, een basisschool, een middelbare school, de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), een prachtig stukje natuur, het Maxima Medisch Centrum (MMC) en DAF. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik!

- Charmante Jaren '30 Woning: Dit instapklare huis behoudt zijn authentieke jaren '30 charme, aangevuld met moderne gemakken. Met een ruime tuin op het noordwesten, een garage en een flinke oprit, biedt dit huis de perfecte mix van karakter en comfort.

- Modern Interieur: De woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer en een keuken en toilet die in 2019 volledig zijn gerenoveerd. Op de eerste verdieping vindt je drie comfortabele slaapkamers en een stijlvolle badkamer uit 2020, voorzien van een whirlpool ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De tweede verdieping biedt een ruime voorzolder en een royale zolderslaapkamer met een nieuwe dakkapel aan de achterzijde uit 2021 en ook een dakkapel aan de voorzijde.

- Milieuvriendelijk: Met een energielabel B en maar liefst 8 zonnepanelen, is deze woning niet alleen comfortabel maar ook energie-efficiënt. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk, wat goed is voor je portemonnee én het milieu.

- Beschikbaarheid: Een van de grootste pluspunten van deze woning is dat hij op redelijk korte termijn beschikbaar is. Dit maakt het de perfecte keuze voor gezinnen die snel willen verhuizen zonder te hoeven wachten op lange renovatie- of verfwachttijden.

Voel je je al thuis? Deze woning in Tongelre, Eindhoven biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel, modern en duurzaam leven. Mis deze kans niet en plan vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 256

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 256

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij