Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voor wie graag naar eigen inzicht wil verbouwen komt hier een mooie kans voorbij. Dit vrijstaand, statige jaren '30 woonhuis heeft alle potentie om je woondromen waar te maken.

Het huis is ruim van zichzelf (154 m²) waarbij het perceel (435 m²) goede mogelijkheden biedt om uit te bouwen met bijvoorbeeld een tuingerichte open keuken over de volle breedte. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping, de enorme zolder heeft ruimte voor het realiseren van nog eens twee grote slaapkamers; ook met een (extra) badkamer op de eerste verdieping blijven er dan nog 4 slaapkamers over.

Indeling

Begane grond

Entree aan voorzijde met toegang tot woonkamer en hal met trapopgang. Via hal eveneens directe toegang tot keuken. Woonkamer met erker, houthaard en toegang tot keuken. Keuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot manshoge kelder. Achter de keuken grenst een portaal met toegang tot de badkamer met ligbad en toiletruimte.

Eerste verdieping

De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen goed van formaat en hebben toegang tot een bergruimte of bergkast. Eén van de slaapkamers kan eventueel omgevormd worden tot badkamer.

Tweede verdieping

Via de vaste trap toegang tot grote zolderruimte, hier kunnen twee extra (slaap)kamers gecreëerd worden of bijvoorbeeld een zeer ruime ouderslaapkamer met eigen badkamer.

Tuin

Omsloten, privacy biedende achtertuin met terras en toegang tot bergruimte en poort met achterom via de zijgevel. De tuin ligt op het noorden met dus volop zon maar op het terras veel schaduw.

Bijzonderheden

- Goede ligging aan autoluw gedeelte van de St. Antoniusstraat aan de rand van het centrum. - De oprit behoort hoort deels bij het transformatorhuisje maar is wel geheel als zodanig in gebruik bij de huidige eigenaar. - Energielabel G dus extra leenmogelijkheden voor energiebesparende maatregelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 621

Overige

Perceel oppervlakte 435
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 621

Overige

Perceel oppervlakte 435
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars