Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij de Topaasstraat 129, Breda

Deze uitstekend onderhouden woning uit 2002 is een unieke kans om te genieten van comfortabel en bovenal energiezuinig (energielabel A+!!) wonen in de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk 'Brabantpark'. De woning is gelegen op een zeer rustige, autoluwe locatie met vrij uitzicht aan de voorzijde over het groen en riviertje “Den Molenley” en biedt alles wat je zoekt in een thuis. De woning beschikt over 4 slaapkamers, mogelijkheid tot vestigen kantoor aan huis, 16 zonnepanelen, dakterras op het zonnige westen en eigen privé parkeerplaats met inpandige berging. Diverse voorzieningen zoals de binnenstad van Breda, Brabantplein, scholen, sportvoorzieningen én de uitvalswegen zijn op zeer korte afstand gelegen.

BIJZONDERHEDEN - De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van energielabel A+ en HR++ beglazing - 16 zonnepanelen (opbrengst ca. 4000 kWh) geplaatst in 2017 - Overdekte parkeerplaats op afgesloten binnenterrein met eigen parkeerplaats - 4 slaapkamers - Schitterend gelegen aan wandelgebieden, het Brabantpark en riviertje Den Molenley - Door de ruimte beneden is de woning ook ideaal geschikt om een beroep aan huis uit te oefenen.

INDELING BEGANE GROND: Entree/hal met meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting) met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de inpandige berging en multifunctionele kamer.

MULTIFUNCTIONELE KAMER Multifunctionele kamer (slaapkamer/praktijkruimte/hobbykamer) met vrij uitzicht over het groen aan de voorzijde (ca. 3.16 x 2.91m.)

BERGING / PARKEERPLAATS Inpandige berging (ca. 3.85 x 2.09m.) met veel opbergmogelijkheden en praktische trapkast voor extra bergruimte. Via een deur aan de achterzijde is er toegang tot de bij de woning behorende overdekte eigen parkeerplaats recht achter de woning gelegen.

EERSTE VERDIEPING: Overloop met open trapopgang naar de tweede verdieping, toegang tot de toiletruimte en het woongedeelte;

TOILET Toiletruimte, geheel in lichte kleurstelling betegeld, met closet (2014), fonteintje en ventilatie.

WOONKAMER Royale, lichte woonkamer (ca. 50 m²) met tegelvloer en vloerverwarming en een praktische bergkast (met verdeler vloerverwarming). Aan de voorzijde staat de woonkamer in verbinding met de keuken en aan de achterzijde staat de woonkamer middels openslaande deuren in verbinding met het buitenterras. De grote ramen laten in deze ruimte veel natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

BUITENTERRAS Het buitenterras is gelegen op het zonnige westen, is ca. 23m² groot en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm, vlonderplanken (vervangen in 2022) en diverse losse beplanting.

WOONKEUKEN De ruime, lichte keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en geniet een fraai uitzicht over groen en het riviertje “Den Molenley”. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en beschikt over een RVS spoelbak, 4-pits gaskookplaat, een RVS afzuigkap, vaatwasmachine (2019), een oven, koelkast en diverse opbergmogelijkheden in de kasten/lades.

TWEEDE VERDIEPING: Ruime overloop, toegang tot de was-/stookruimte, het toilet, de badkamer en drie slaapkamers.

SLAAPKAMERS (3) Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers (ca. 2.47 x 4.47 / 2.43 x 4.47m.). Beide slaapkamers beschikken over een elektrisch bedienbare screen, vloerbedekking en behang wandafwerking. Desgewenst zijn deze slaapkamers samen te voegen tot 1 grote slaapkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime (ouder) slaapkamer (ca. 5.06 x 2.92m.) met vloerbedekking en spachtelputz wandafwerking.

BADKAMER Badkamer, geheel betegeld en voorzien van een ligbad met losse handdouche, aparte douchecabine, designradiator en wastafelmeubel met dubbele wastafel en twee kranen.

TOILET Betegelde toiletruimte met closet (2014) en fonteintje.

WASRUIMTE Handige technische was-/bergruimte met opstelplaats van de HR-combiketel (Remeha, 2017), mechanische ventilatie unit, omvormer voor de zonnepanelen (opbrengst ca. 4000 kWh) én de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur/droger.

LOCATIE Het appartementencomplex ‘Topaas Staete’ bestaat uit appartementen, maisonnettes, penthouses en zogenaamde herenhuizen met een appartementsrecht. Het complex wordt omzoomd door de Topaasstraat aan de westzijde en rivier ‘den Molenley’ aan de oostzijde. Het complex ligt aan de rand van het Brabantpark, op korte afstand van het bruisende stadscentrum, NS-station, uitvalswegen, sportvelden- en scholen alsmede het winkelcentrum ‘Brabantplein’ voor de dagelijkse boodschappen.

VERENIGING VAN EIGENAARS Deze woning is niet gelegen op een eigen perceel maar er is sprake van een appartementsrecht. Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De financiële stukken van de vereniging zijn op verzoek in te zien. De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt thans circa € 161,08 (inclusief parkeerplaats) en hieronder valt de opstalverzekering, schilderwerk, onderhoud schil van het complex, reservering groot onderhoud, klein onderhoud, verlichting gemeenschappelijke ruimtes, onderhoud binnenplein en gezamenlijke (omheinde) tuin gelegen voor de woning.

PARKEREN Bewoners hebben (buiten de eigen privé parkeerplaats) recht op een gratis parkeerplek via een vergunning. Tevens zijn er in de straat twee oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig.

Kortom, de Topaasstraat 129 is een fantastische woning die alles biedt wat je nodig hebt voor comfortabel, energiezuinig én modern wonen. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging. We verwelkomen je graag om de ruimte en charme van deze woning zelf te ervaren!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 80
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 80
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda