Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij jouw toekomstige thuis in het hart van Breda! Dit recent gemoderniseerde appartement aan de Middellaan 340 biedt de perfecte combinatie van comfort, stijl en een gunstige locatie. Ideaal voor zowel starters, young professionals als mensen die op zoek zijn naar een pied-à-terre in de bruisende binnenstad van Breda.

Kenmerken van het appartement:

Woonoppervlakte: circa 55 m² Slaapkamers: 1 ruime slaapkamer Balkon: Gelegen op het zuidoosten, waardoor je kunt genieten van de ochtendzon Berging: Inclusief eigen berging voor extra opslagruimte Airconditioning: Voor een aangenaam klimaat het hele jaar door Verdieping: Tweede verdieping

Woonkamer en Keuken:

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer met moderne afwerking. De recent gelegde laminaatvloer en strak gestuukte wanden geven de ruimte een eigentijdse uitstraling. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eettafel.

De open keuken is volledig gemoderniseerd en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. De strakke afwerking en slimme indeling maken koken hier een plezier.

Slaapkamer:

De ruime slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Dankzij de grote ramen geniet je van veel natuurlijk lichtinval, wat bijdraagt aan een aangename en serene sfeer.

Badkamer:

De badkamer is recentelijk volledig vernieuwd en beschikt over een moderne inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en voldoende opbergruimte. Het separate toilet is eveneens gemoderniseerd en bevindt zich in de hal.

Balkon:

Een van de highlights van dit appartement is het balkon op het zuidoosten. Hier kun je 's ochtends heerlijk genieten van uw kopje koffie in de zon. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een gezellig zitje of een paar planten.

Berging:

Bij het appartement hoort een eigen berging op de begane grond, ideaal voor het stallen van fietsen of het opslaan van seizoensgebonden spullen.

Locatie:

De ligging van dit appartement is absoluut ideaal. Gelegen in de binnenstad van Breda, heb je alles wat deze bruisende stad te bieden heeft binnen handbereik. Gezellige cafés, restaurants, winkels en culturele voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Bovendien is het centraal station van Breda slechts enkele minuten lopen, wat dit appartement perfect maakt voor forenzen. De goede verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijheid van uitvalswegen maken de locatie nog aantrekkelijker.

Bijzonderheden:

Recent gemoderniseerd appartement Voorzien van airconditioning Centrale ligging in de binnenstad Op korte afstand van het centraal station Ruim balkon op het zuidoosten Eigen berging

Ben je geïnteresseerd in dit prachtige appartement? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Wij laten je graag alle mooie details van deze woning zien en beantwoorden met plezier al jouw vragen.

Mis deze unieke kans niet en ontdek zelf de charme en het comfort van wonen aan de Middellaan 340 in Breda. Dit appartement biedt alles wat je zoekt in een moderne stadswoning en meer. Maak snel een afspraak en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit prachtige appartement!

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een bezichtiging. Tot dan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 170

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 170

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars