Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK DE PERFECTE WONING VOOR JOUW GEZIN

Ben je op zoek naar een ruim en sfeervol familiehuis waar iedereen zijn eigen plekje kan vinden? Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning in de jonge en groene wijk Heuveleind is dan precies wat je zoekt! Met een zonnige achtertuin op het Zuidwesten, vijf royale slaapkamers en een grote hobbyruimte, is dit huis perfect voor gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan meer ruimte. De woning is keurig afgewerkt en uitstekend onderhouden, waardoor je jezelf hier direct thuis zult voelen.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Aantrekkelijke Woonlocatie: Deze woning is gelegen aan een mooie, groene straat in de jonge wijk Heuveleind, een prettige woonomgeving waar je je snel thuis zult voelen. De diverse ontsluitingswegen A2, A50 en A58 zijn goed en snel bereikbaar, wat het ideale woonplaats maakt voor forenzen.
- Keurig afgewerkt en prima Onderhouden: De woning is functioneel ingedeeld en biedt een uitgebouwde woonkamer met open keuken. De zithoek aan de achterzijde geeft je een prachtig uitzicht op de groene achtertuin.
- Ruime Indeling: Overdekte entree, uitgebouwde woonkamer met open keuken, grote bijkeuken en een inpandige garage. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een grote badkamer en een verrassende hobbyruimte boven de garage. De tweede verdieping biedt nog eens twee slaapkamers dankzij de twee grote dakkapellen.
- Prachtige Tuin: De zonnige achtertuin, gelegen op het Zuidwesten, is een ware parel van deze woning. De tuin is privacyvol en biedt een prachtig uitzicht op het groen. Aan de achterzijde is er een handige achterom.
- Extra Leefruimte: De woning is aan de achterzijde uitgebouwd over de gehele breedte, wat de leefruimte aanzienlijk vergroot. De twee grote dakkapellen zorgen voor extra ruimte op de tweede verdieping.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG LICHT EN RUIMTE Ademt
Bij het betreden van deze prachtige woning via de overdekte entree, word je meteen verwelkomd door een gevoel van warmte en ruimte. De uitgebouwde woonkamer met zijn grote raampartijen laat het natuurlijke licht binnenstromen, terwijl de open keuken uitnodigt tot culinaire gezelligheid. De zithoek aan de achterzijde biedt niet alleen een knusse plek om te ontspannen, maar ook een schitterend uitzicht op de groene, privacyvolle achtertuin. Je kunt hier genieten van rustige ochtenden met een kopje koffie, of gezellige avonden met vrienden en familie.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de grote bijkeuken, die niet alleen praktisch is voor opslag, maar je ook inpandig toegang geeft tot de ruime garage. Deze garage biedt voldoende ruimte voor het stallen van een auto en het opbergen van spullen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, allemaal voorzien van een mooie laminaatvloer. De grote, geheel betegelde badkamer heeft een douche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet. Een ware verrassing wacht je wanneer je de deur naar de ouderslaapkamer opent, want hier bevindt zich een grote hobbyruimte boven de garage. Deze ruimte kan met een paar kleine aanpassingen perfect dienstdoen als extra slaapkamer of een grote inloopkamer.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar je nog eens twee ruime slaapkamers vindt, mede dankzij de twee grote dakkapellen. Deze verdieping biedt volop mogelijkheden voor een kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, of een comfortabele logeerkamer voor gasten.

De achtertuin is een absolute droom voor iedereen die van buitenleven houdt. Gelegen op het Zuidwesten, kun je hier de hele dag van de zon genieten. De tuin is zo ingericht dat je volop privacy hebt en kunt genieten van het groen om je heen. Een handige achterom maakt de tuin compleet.

DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN
Deze woning heeft een energielabel B, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met een perceeloppervlakte van 230 vierkante meter en een woonoppervlakte van 161 vierkante meter, biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.

ONTDEK HET LEVEN IN HEUVELEIND
Deze woning is gelegen in een groene, jonge wijk waar je je snel thuis zult voelen. De buurt is perfect voor gezinnen met kinderen, dankzij de nabijheid van scholen, parken en speelplaatsen. De goede bereikbaarheid van de A2, A50 en A58 maakt het een ideale locatie voor forenzen. Heuveleind biedt een prettige en veilige woonomgeving waar je kunt genieten van het beste van beide werelden: de rust van het buitenleven en de gemakken van de stad binnen handbereik.

EEN BETOVERENDE TUIN
De tuin is werkelijk een parel. Een oase van rust en groen, gelegen op het zonnige Zuidwesten, waar je kunt genieten van lange zomeravonden met een goed glas wijn. De tuin biedt volop privacy en een prachtig uitzicht op het groen. Hier kun je de hectiek van de dag achter je laten en helemaal tot rust komen.

PERFECTE COMBINATIE VAN RUIMTE EN COMFORT
Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd over de gehele breedte, wat de leefruimte aanzienlijk vergroot. De twee grote dakkapellen op de tweede verdieping zorgen voor extra licht en ruimte, waardoor het huis nog ruimer en lichter aanvoelt.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonlocatie en is keurig afgewerkt en prima onderhouden. Het is een functioneel ingedeelde en ruime twee-onder-een-kapwoning met een zonnige achtertuin op het Zuidwesten. De woning ligt aan een mooie, groene woonstraat in de jonge wijk Heuveleind en biedt een prettige woonomgeving waar je je snel thuis zult voelen. Indeling: overdekte entree, uitgebouwde woonkamer met open keuken, zithoek aan de achterzijde met uitzicht op de groene achtertuin, grote bijkeuken en inpandige garage. Eerste verdieping: drie slaapkamers, badkamer, verrassende hobbyruimte boven de garage. Tweede verdieping: twee slaapkamers dankzij de twee grote dakkapellen.

ACTIE!
Ben je klaar om je nieuwe droomhuis te ontdekken? Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Deze woning is een unieke kans die je niet wilt missen. Tot snel!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 624

Overige

Perceel oppervlakte 230
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 624

Overige

Perceel oppervlakte 230
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij