Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom bij je droomhuis! Deze fraaie starterswoning is perfect voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt die op zoek zijn naar comfort, duurzaamheid en een kindvriendelijke omgeving. Met een energielabel A, vier slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en plezierige woonervaring. Gelegen in een gewilde wijk, is dit de ideale plek om je eerste stap te zetten op de woningmarkt of om je gezin te zien opgroeien.

HOOFDKENMERKEN

Fraaie starterswoning: Ideaal voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt.
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig, klaar voor de toekomst.
Gewilde en kindvriendelijke woonwijk: Een perfecte locatie om je kinderen zorgeloos te laten opgroeien.
Vier slaapkamers: Ruimte genoeg voor het hele gezin en een thuiskantoor.
Tuin op het zuiden: Geniet van de zon de hele dag door in je eigen tuin.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Deze schitterende woning, met een woonoppervlakte van 110 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 162 vierkante meter, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd door een gezellige en lichte hal die je direct een gevoel van thuis geeft. De woonkamer, met zijn grote ramen, baadt in het natuurlijk licht en biedt een warme, uitnodigende sfeer om te ontspannen na een lange dag.

De open keuken is gedeeltelijk uitgerust met inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte om je culinaire vaardigheden te tonen. Van een snel ontbijt tot een uitgebreid diner met vrienden, deze keuken is het hart van het huis.

Stel je voor: het doordeweekse leven verloopt soepel en zorgeloos dankzij de energiezuinige voorzieningen van de woning. Het energielabel A betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een verminderde ecologische voetafdruk. Dit huis is toekomstbestendig en klaar om jouw duurzame levensstijl te ondersteunen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk ontworpen om rust en comfort te bieden. De kamers zijn flexibel in te richten, perfect voor kinderen, gasten of zelfs een thuiswerkplek. De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad een toilet en een luxe wastafelmeubel, waardoor elke ochtendroutine een moment van verwennerij wordt.

De zolderverdieping herbergt de vierde slaapkamer, een prima ruimte die ideaal is als slaapkamer, logeerkamer of een rustige werkruimte. Het schuine dak en het dakraam zorgen hier voor een unieke ambiance en veel natuurlijk licht.

De echte kers op de taart is de zonnige tuin op het zuiden. Stel je voor: je zit op een warme zomeravond op je terras, de geur van bloemen in de lucht en het geluid van spelende kinderen op de achtergrond. Deze tuin is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, met voldoende ruimte voor een barbecue, een speelplek voor de kinderen of zelfs een kleine moestuin.

De ligging van de woning is ideaal. Gelegen in een rustige en gewilde woonwijk, vind je hier alles wat je nodig hebt op loopafstand. Van scholen en parken tot winkels en openbaar vervoer, alles is binnen handbereik. Deze buurt staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en hechte gemeenschap, wat het een perfecte plek maakt om je thuis te voelen en je kinderen zorgeloos te laten opgroeien.

EXTRA INFORMATIE

Bovendien beschikt de woning over voldoende bergruimte en een moderne afwerking .De combinatie van al deze factoren maakt deze woning een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis.

FIJNE LOCATIE IN EEN GEWILDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK

Gelegen in een van de meest gewilde en kindvriendelijke wijken van de stad, biedt deze woning de perfecte omgeving om je kinderen te laten opgroeien. De buurt staat bekend om zijn veilige en rustige straten, uitstekende scholen, en nabijheid van diverse parken en speelplaatsen. Daarnaast zijn er tal van winkels, restaurants en openbaar vervoersmogelijkheden op loopafstand, waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond