Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DE PERFECTE STARTERSWONING VOOR JOU!

Ben je een starter op de woningmarkt en droom je van een eigen plek waar je je eigen stempel op kunt drukken? Zoek niet verder! Deze leuke starterswoning in een fijne en rustige woonwijk biedt je alle mogelijkheden om jouw ideale thuis te creëren. Met drie ruime slaapkamers, een prachtige groene tuin en volop bergruimte, is dit huis de perfecte combinatie van comfort en potentie. Bovendien kun je hier naar hartenlust klussen en alles afwerken naar jouw eigen smaak!

HOOFDKENMERKEN

Leuke starterswoning in een fijne woonwijk: Perfect gelegen voor starters, omringd door groen en rust.
Lekker klussen en afwerken naar eigen smaak: Een blank canvas dat wacht op jouw creatieve inbreng.
Prachtige groene tuin en rustige woonomgeving: Geniet van ontspannen ochtenden met je koffie in de hand en vogels die tjilpen.
3 slaapkamers en ruime badkamer: Ideaal voor een groeiend gezin of werkruimte.
Veel bergruimte op zolder en in de garage: Nooit meer gebrek aan opbergruimte voor al je spullen.

EEN HUIS OM VAN TE DROMEN

Stel je eens voor: een zonnige weekendmorgen, jij zit in je nieuwe tuin, genietend van een kopje koffie terwijl de zon langzaam opkomt. Deze prachtige starterswoning biedt je dat en zoveel meer. Met een woonoppervlakte van 91 m² en een perceeloppervlakte van 290 m², heb je hier alle ruimte om te leven, te groeien en te genieten.

Je stapt binnen in een knusse hal waar de geur van verse koffie je verwelkomt. Via de keuken naar de woonkamer, een lichte en open ruimte waar grote ramen je een prachtig uitzicht op de groene tuin bieden. De vloeren zijn nog klaar voor jouw persoonlijke keuze, of je nu houdt van modern laminaat of klassiek parket, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De keuken is netjes en functioneel, maar biedt volop ruimte voor verbetering en aanpassing naar jouw smaak. Zie je het al voor je, jouw droomkeuken met een kookeiland waar je heerlijke maaltijden bereidt voor vrienden en familie? Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de handige (en droge) provisiekelder. Alles is mogelijk in deze woning!

De bovenverdieping telt drie ruime slaapkamers, elk met een eigen karakter en volop lichtinval. De grote badkamer is een oase van rust, voorzien van een toilet een wastafel en een douche. Stel je voor hoe je na een lange dag heerlijk ontspant in een warm bad, omringd door kaarslicht.

En dan is er nog de zolder, een verborgen schatkamer vol potentie. Wil je een extra slaapkamer, een thuiskantoor of simpelweg meer opbergruimte? Het kan allemaal. De zolder biedt je alle flexibiliteit die je nodig hebt.

De tuin, gelegen op het oosten, vangt de eerste zonnestralen van de dag. Het is een groene oase waar je kunt tuinieren, spelen met de kinderen of gewoon lekker kunt relaxen. De rust van de omgeving geeft je het gevoel dat je ver weg bent van de drukte, terwijl je toch alle voorzieningen dicht bij huis hebt.

Tot slot is er de garage, een plek waar je al je gereedschap en fietsen kunt opbergen, of misschien een hobbyruimte van kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos in dit huis dat vraagt om jouw persoonlijke touch.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 290
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 290
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond