Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Droom je van een plek waar rust en ruimte samenkomen met het gemak van moderne voorzieningen? Stop dan met zoeken! Dit charmante woonhuis, gelegen nabij het prachtige Nationaal Park de Meinweg, biedt alles waar jonge gezinnen en rustzoekers van dromen. Met een fraaie tuinkamer, een zonovergoten tuin op het zuidoosten en drie ruime slaapkamers is dit huis een waar paradijsje. Bovendien ligt het centraal en zijn de natuurlijke schatten binnen handbereik.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

- Fraaie tuinkamer: Een heerlijke plek voor een ontspannen ochtendkoffie of gezellige avonden met vrienden.
- Tuin op het zuidoosten: Geniet de hele dag door van de zon en creëer je eigen groene oase.
- Nationaal park op loopafstand: Verken de prachtige natuur en kom helemaal tot rust.
- 3 Ruime slaapkamers: Perfect voor gezinnen, met voldoende ruimte voor iedereen.
- Centraal gelegen: Dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer voor maximaal gemak.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING:

Welkom in deze prachtige woning die je direct een gevoel van thuiskomen geeft. Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een lichte en ruime hal die je naar het hart van het huis leidt. De woonkamer is een waar hoogtepunt: ruim, licht en voorzien van grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Stel je voor dat je hier met je gezin geniet van een filmavond, terwijl de zon langzaam ondergaat en de kamer baadt in een warme gloed.

De tuinkamer is een absolute parel. Met zijn glazen schuifdeuren biedt hij een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Hier kun je je ochtend beginnen met een kop koffie terwijl je luistert naar het vrolijke gefluit van de vogels in de tuin. Of geniet van een goed boek terwijl de zachte middagzon door de ramen schijnt. In de avond transformeer je deze ruimte gemakkelijk tot een gezellige plek voor etentjes met vrienden en familie.

De tuin op het zuidoosten zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van de zon. Stel je voor: een middag barbecueën terwijl de kinderen spelen op het gras, of een rustige avond met een glas wijn terwijl de zon langzaam ondergaat. Deze tuin is je eigen stukje paradijs, waar je volledig tot rust kunt komen.

De keuken is modern en volledig uitgerust met alle nodige apparatuur – perfect voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. De eetkamer, gelegen naast de keuken, biedt ruimte voor een grote eettafel waar je kunt genieten van lange diners en gezellige gesprekken.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. De master bedroom is royaal en biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en een ruime kledingkast. De andere slaapkamers zijn perfect voor kinderen, een logeerkamer of een thuiskantoor. De badkamer is stijlvol en praktisch, voorzien van een ligbad waar je heerlijk in kunt ontspannen na een lange dag.

Deze woning ligt op een ideale locatie. Op loopafstand vind je het prachtige Nationaal Park de Meinweg – een oase van rust en natuur. Hier kun je wandelen, fietsen en genieten van de frisse lucht en de prachtige landschappen. Bovendien ben je dankzij de centrale ligging dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

GELEGEN NABIJ NATIONAALPARK DE MEINWEG:

De unieke ligging van deze woning nabij Nationaal Park de Meinweg biedt bewoners de luxe van zowel rust als recreatie. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen is het park een paradijs voor natuurliefhebbers. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Of je nu een fervent wandelaar bent, graag fietst of gewoon wilt genieten van een rustige picknick, het park biedt voor elk wat wils.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HIGHLIGHTS:

De woning heeft een prachtige tuinkamer, die ideaal is voor elk moment van de dag – van rustige ochtenden tot gezellige avonden. De tuin ligt op het zuidoosten, wat betekent dat je de hele dag door kunt genieten van de zon. Met het Nationaal Park de Meinweg op loopafstand, heb je altijd een ontsnapping naar de natuur binnen handbereik. De drie ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor gezinnen, terwijl de centrale ligging ervoor zorgt dat je dicht bij alle benodigde voorzieningen bent.

Geïnteresseerd? Bezoek onze website en plan een bezichtiging. Dit is je kans om jouw droomhuis te bemachtigen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 556

Overige

Perceel oppervlakte 288

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 556

Overige

Perceel oppervlakte 288

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond