Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PERFECTE PLEK VOOR SENIOREN

Stel je voor: een prachtig appartement dat moeiteloos comfort en stijl combineert, speciaal voor senioren en twee persoons huishoudens. Dit centraal gelegen appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen levensstijl. Geniet van de ruime woonkamer, de frisse lucht op het balkon op het zuidoosten, en het comfort van airconditioning. En met energielabel A, weet je dat je groen woont zonder in te leveren op luxe.

HOOFDKENMERKEN OP EEN RIJ

- Centraal gelegen: Dicht bij alle voorzieningen maar toch in een rustige omgeving.
- Balkon op zuidoost: Begin je dag met een kop koffie en een zonnestraal.
- Ruime woonkamer: Perfect voor gezellige avonden en ontspannen weekenden.
- Airconditioning: Koelen of verwarmen het is altijd aangenaam thuis.
- Zonnewering: Geniet van optimaal comfort en privacy in elk seizoen.

VERTEL ME MEER!

Met trots presenteren wij dit schitterende appartement, ideaal voor senioren en koppels. Stap binnen en laat je betoveren door de grote, lichte woonkamer die je onmiddellijk een gevoel van thuiskomen geeft. De warme vloer strekt zich uit over het gehele woonoppervlak van 91 vierkante meter, waarbij elk detail zorgvuldig is afgewerkt. Het balkon, gelegen op de op het zuidoosten, is werkelijk de kers op de taart - een persoonlijke oase waar je 's ochtends kunt genieten van je koffie terwijl de zon zachtjes je gezicht verwarmt.

De open keuken biedt alles wat een culinaire liefhebber kan wensen: moderne apparatuur en voldoende opbergruimte voor al je kookbenodigdheden. Of je nu een diner voor twee bereidt of een etentje organiseert, deze keuken maakt het allemaal moeiteloos. En vergeet de airconditioning niet die ervoor zorgt dat je huis altijd op de perfecte temperatuur is, ongeacht het weer buiten.

Rondom het hele appartement vind je stijlvolle zonnewering die niet alleen zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook een extra vleugje luxe toevoegt aan je leefruimte. De zon kan nog zo fel schijnen, jij bepaalt hoeveel licht en warmte je binnenlaat.

Wat het appartement helemaal afmaakt, is zijn centrale ligging. Alle voorzieningen liggen op steenworp afstand, waardoor je nooit ver hoeft te gaan voor je dagelijkse benodigdheden. Zelfs als je besluit om een dagje door de stad te wandelen, ben je binnen enkele minuten bij de leukste winkeltjes en gezellige cafés.

SAMENVATTING HOOFDKENMERKEN

Dit appartement heeft alles wat nodig is voor comfortabel wonen: een centrale ligging, een zonnig balkon, een ruime woonkamer, airconditioning welke zowel verwarmt op de koude dagen als verkoelt op de warme dagen. Ook zorgt stijlvolle zonnewering voor optimale privacy en comfort.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN

Voel de zachte bries van de airconditioning terwijl je over de vloer van je ruime woonkamer wandelt. Stel je voor hoe de zonnestralen je huid verwarmen terwijl je op het balkon zit met een kop dampende koffie. Hoor de rustige geluiden van de omgeving terwijl je geniet van de zichtlijnen vanaf het balkon. Zie de moderne en stijlvolle afwerking van elke kamer, en ruik de frisse lucht die door de open ramen stroomt. Dit is niet zomaar een appartement, het is een plek waar al je zintuigen tot rust komen en je je echt thuis voelt.

OPROEP TOT ACTIE

Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Ontdek hoe dit appartement jouw leven kan verrijken met comfort en stijl. Wonen zoals je altijd hebt gedroomd, begint hier!

CENTRAAL GELEGEN: ALLES BINNEN HANDBEREIK

Stel je voor, je woont in een appartement dat niet alleen stijl en comfort biedt, maar ook op een strategische locatie ligt. Dit appartement is centraal gelegen, wat betekent dat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Of je nu zin hebt in een dagje winkelen, een gezellige lunch in een café of een bezoek aan culturele bezienswaardigheden, je bent er binnen enkele minuten. Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt en besluit om een wandeling te maken naar het nabijgelegen park. Of misschien wil je gewoon even de drukte van de stad ontwijken; de keuze is volledig aan jou. De nabijheid van openbaar vervoer maakt het ook gemakkelijk om zonder stress te reizen. Dit is een locatie die het beste van beide werelden biedt: de bruisende energie van de stad en de rustige charme van een woonwijk. Verlies nooit meer tijd in het verkeer en geniet van de luxe van gemak.

BALKON OP ZUIDOOST: JE PERSOONLIJKE ZONNEOASE

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit appartement is het balkon dat op het zuidoosten ligt. Dit betekent dat je elke ochtend kunt genieten van de eerste zonnestralen terwijl je nipt aan je favoriete kop koffie. Het balkon is als een privé-oase waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Stel je voor dat je 's avonds, na een drukke dag, hier zit met een glas wijn terwijl je geniet van de zachte avondlucht. De zon komt op aan de ene kant en gaat onder aan de andere kant, wat zorgt voor een balans van licht gedurende de dag. Of je nu een plantenliefhebber bent die je groene vingers wil laten spreken, of gewoon een plek zoekt om buiten te zitten en te genieten van de frisse lucht, dit balkon biedt het allemaal. Het is een uitbreiding van je leefruimte, waar je zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van de buitenlucht.

RUIME WOONKAMER: HET HART VAN HET HUIS

De woonkamer is het hart van elk huis, en deze ruime woonkamer stelt niet teleur. Met zijn open indeling en overvloed aan natuurlijk licht, biedt het een uitnodigende en gezellige sfeer. Hier kun je je perfect voorstellen hoe je je favoriete boeken leest op een comfortabele bank of een filmavond organiseert met vrienden en familie. De ruimte is groot genoeg om verschillende meubelopstellingen mogelijk te maken, zodat je altijd de indeling kunt aanpassen aan je behoeften. De woonkamer loopt naadloos over in de eet- en keukenruimte, wat zorgt voor een vloeiende en verbonden leefomgeving. Stel je voor hoe je avonden doorbrengt met het bereiden van een heerlijke maaltijd in de open keuken, terwijl je gasten gezellig in de woonkamer zitten. Het is een plek die uitnodigt tot samenzijn en gezelligheid, zonder dat je inlevert op persoonlijke ruimte.

AIRCONDITIONING: COMFORT HET HELE JAAR DOOR

We kennen allemaal de zomerse dagen waarop de hitte ondraaglijk kan zijn. Gelukkig is dit appartement uitgerust met airconditioning, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Of het nu zinderend heet is of juist klam en benauwd, met één druk op de knop stel je de ideale temperatuur in. Dit betekent dat je 's zomers kunt blijven genieten van je ruimte, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de hitte. Het systeem is stil en efficiënt, waardoor je nauwelijks merkt dat het aan staat, behalve dat je je onmiddellijk comfortabeler voelt. Bovendien draagt het bij aan een betere luchtkwaliteit binnenshuis, wat vooral belangrijk is voor senioren en mensen met ademhalingsproblemen. Het is niet alleen een luxe, maar ook een noodzaak voor een moderne en comfortabele leefstijl.

ZONNEWERING: PRIVACY EN COMFORT IN ÉÉN

Last but not least, de zonnewering het appartement biedt meer dan alleen bescherming tegen de zon. Het is een subtiel maar effectief element dat bijdraagt aan je privacy en comfort. Of je nu geniet van een rustige middag thuis of gasten hebt uitgenodigd voor een gezellige avond, de zonnewering zorgt ervoor dat je je nooit druk hoeft te maken over nieuwsgierige blikken van buitenaf. Het helpt ook om de temperatuur in je appartement te reguleren, wat betekent dat je in de winter de warmte kunt binnenhouden en in de zomer de hitte kunt buitenhouden. Daarnaast beschermt het je interieur tegen de schadelijke effecten van direct zonlicht, waardoor je meubels en andere bezittingen langer mooi blijven. Het is een stijlvolle en functionele toevoeging die je woonervaring naar een hoger niveau tilt.

HET TOTAALPLAATJE: LUXE WONEN IN EEN MODERNE SETTING

Alles bij elkaar genomen, biedt dit appartement een perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit. Van de centrale ligging tot de airconditioning, elk detail is doordacht en draagt bij aan een leven vol gemak en genot. Dit is niet zomaar een plek om te wonen; het is een plek om thuis te komen. Wacht niet langer en ontdek zelf wat dit fantastische appartement te bieden heeft. Plan vandaag nog je bezichtiging online en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 302

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 302

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond