Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW NIEUWE DROOMHUIS

Droom jij van een charmant, vrijstaand woonhuis op een unieke locatie waar winkels en adembenemende natuur letterlijk om de hoek liggen? Zoek niet verder! Dit prachtige pand biedt niet alleen sfeer en charme, maar ook een stijlvolle badkamer, vier ruime slaapkamers en een energierekening die je niet zult geloven. Ideaal voor stadsgenieters die comfort en betaalbaarheid zoeken.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Sfeervol en Charmant Vrijstaand Woonhuis: Een oase van rust met karakter en uitstraling.
Stijlvolle Badkamer: Modern en elegant, met douche, wastafel en toilet.
Vier Slaapkamers: Ruimte voor het hele gezin of extra werk-/hobbykamers.
Grote Garage en Overdekt Terras: Perfect voor hobbyisten en gezellige avonden buiten.
Lage Energiekosten: Slechts 20 euro per maand, dat zet zoden aan de dijk!

EEN THUIS WAAR JE JE GELIJK THUISVOELT

Zodra je de drempel overstapt, voel je het: hier wil je wonen. De charme van dit vrijstaande woonhuis is direct voelbaar. De lichte woonkamer met grote ramen biedt een prachtige lichtinval, waardoor elke dag begint met een glimlach. De houten vloer en originele details ademen een sfeer van warmte en gastvrijheid. Het is een plek waar je je direct thuis voelt, of je nu een avondje op de bank doorbrengt of vrienden ontvangt.

De keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van modern apparatuur en voldoende werkruimte, nodigt deze uit tot het bereiden van de heerlijkste maaltijden. Stel je voor: de geur van versgebakken brood in de ochtend, het sissen van een heerlijke maaltijd op het fornuis in de avond. Elke maaltijd wordt hier een moment om van te genieten.

De stijlvolle badkamer is een oase van rust en luxe. De combinatie van moderne elementen en hoogwaardige materialen zorgt voor een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Een verkwikkende douche na een lange dag, terwijl je geniet van de stijlvolle afwerking en de subtiele verlichting – hier kom je echt tot rust.

Met maar liefst vier slaapkamers biedt dit huis ruimte voor het hele gezin. Of je nu een speelkamer, kantoor aan huis of logeerkamer nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. De kamers zijn ruim en licht, met voldoende opbergmogelijkheden om alles netjes en georganiseerd te houden.

Voor wie graag buiten is, biedt deze woning ook tal van mogelijkheden. De grote garage en hobbyruimte zijn perfect voor klussers en creatievelingen. Daarnaast is er een overdekt terras waar je het hele jaar door kunt genieten van buiten zijn. Denk aan lange zomeravonden met vrienden en familie, onder het genot van een drankje en een goed gesprek. Of een rustige ochtend met een kop koffie en je favoriete boek.

En dan het beste van alles: de lage energiekosten. Met een energierekening van slechts 20 euro per maand, houd je meer over voor de leuke dingen in het leven. Dit is een huis dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.

UNIEKE LOCATIE

De locatie van deze woning is ronduit uniek. Geniet van het beste van twee werelden: de bruisende stadse voorzieningen en de serene schoonheid van de natuur, beide op een steenworp afstand. Wandel naar de nabijgelegen winkels voor je dagelijkse boodschappen of ontdek de schitterende wandelroutes in de omgeving. Hier woon je echt op een plek waar alles binnen handbereik is.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING HIGHLIGHTS

Dit zeer sfeervolle en charmante vrijstaande woonhuis is een oase van rust en karakter. De indrukwekkende, stijlvolle badkamer is uitgerust met een moderne douche, wastafel en toilet. Met maar liefst vier ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of voor hobby's en werk. Daarnaast biedt de grote garage en hobbyruimte talloze mogelijkheden, terwijl het overdekte terras perfect is voor gezellige buitenavonden. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de energiekosten met slechts 20 euro per maand opvallend laag, waardoor je zorgeloos kunt genieten van dit prachtige huis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1946
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1946
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 335
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1946
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1946
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 335
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond