Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Op een rustige locatie in Sint Geertruid, bieden wij deze stijlvolle, ruime en vrijstaande woning met zijingang, garage en oprit aan. Deze mooie woning beschikt o.a. over 4 (mog. 6) slaapkamers, energielabel A, 26 zonnepanelen en een ruime, groene achtertuin met vrij uitzicht. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 15 automin. verwijderd.

Indeling:

-Kelder:
Via een trap in de entree is de ruime kelder te bereiken. Vanuit de gang in de kelder zijn verschillende ruimtes te bereiken. Tevens is de gang voorzien van een infraroodcabine. Deze ruimtes zijn respectievelijk 18, 17, 14, 7 en 7 m² groot en praktisch voor het opbergen van voorraden, materialen e.d. Ook de cv-ketel (Eigendom, Vaillant) is hier gesitueerd.

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen in de ruime entree (ca. 16 m²), voorzien van een donkere tegelvloer. In de entree treft u de toiletruimte, de meterkast, de dubbele deur naar de woon- en eetkamer, keuken en inpandige toegang tot de garage. Tevens bevindt zich hier de trap naar de eerste verdieping en de trap naar de kelder. De betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en een fonteintje. Binnenkomend in de sfeervolle en ruime woon- en eetkamer (ca. 43 m²) valt de mooie tegelvloer op en de authentieke, houten deuren direct op. Tevens wordt is deze ruimte voorzien van veel licht door de ramen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woon- en eetkamer is de tuin en de nette keuken, waar de mooie tegelvloer naadloos in doorloopt, te bereiken. De correct onderhouden keuken (ca. 14 m²) is afgewerkt met een composieten werkblad en voorzien van de volgende apparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast. Tevens bevindt zich hier de deur naar de tuin. Aan de keuken grenst een extra badkamer van ca. 3,5 m², welke te bereiken is via een deur in de tuin en de garage. Deze ruimte is voorzien van een douchecabine, een wasbak en de witgoedaansluiting.

-Eerste verdieping:
Vanuit de trap in de entree is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. U treft hier 4 ruime slaapkamers, 1 badkamer en 1 apart toilet aan.
-Slaapkamer 1: Deze zeer ruime slaapkamer is ca. 32 m² groot en wordt momenteel als werk-/studeerkamer gebruikt.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 23 m² groot.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot en beschikt over een toegangsdeur naar het balkon.
-Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot en beschikt over een toegangsdeur naar het balkon.
-Badkamer: De ruime, betegelde badkamer is ca. 14 m² groot en voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en een staand toilet.

-Tweede verdieping:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de tweede verdieping. Hier bevindt zich de ruime zolder van ca. 54 m² groot, welke praktisch is voor het opbergen van spullen. Indien er een wens is voor een 5 de of 6 de slaapkamer, is dit na aanpassingen realiseerbaar.

-Garage:
De garage is ca. 28 m² groot en is te bereiken via de oprit middels een elektrisch bedienbare, sectionale poort en een deur in de entree. De garage is betegeld, voorzien van elektriciteit en ruim genoeg voor het parkeren van twee auto’s of het opbergen van materialen e.d. Vanuit de garage is tevens de extra badkamer te bereiken.

-Tuin:
De woning is voorzien van een gezellige, groene tuin met veel privacy. Via de zijingang en deuren in de woon-/eetkamer en keuken is deze tuin te bereiken. De tuin bestaat uit een combinatie van gras, terrassen en plantborders en biedt vrij uitzicht op de achtergelegen weilanden. Het is in zowel de koude, als de warme maanden prettig zitten de ruime overkapping van ca. 24 m² groot. Deze is ook af te sluiten met glazen schuifdeuren. Tevens bevindt zich een handige, houten, tuinhuis achter in de tuin. Dit tuinhuis is ca. 8 m² groot en praktisch voor het opbergen van spullen, materialen e.d.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg
-Unieke, vrijstaande woning in Sint Geertruid met vrij uitzicht
-Kozijnen: Hardhouten kozijnen en grotendeels dubbele beglazing
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (Eigendom, Vaillant)
-26 zonnepanelen in eigendom
-Energielabel A
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
De woning is rustig gelegen in het dorp “Sint Geertruid”. Een plek om heerlijk te wandelen, fietsen en te genieten van de rust en de natuur. Een dorp met een mooi verenigingsleven, dat tradities nog hoog in het vaandel heeft. Praktisch gelegen; Maastricht centrum, MUMC en UMI zijn op slechts 15 minuten te bereiken. Het huis is gelegen op loopafstand van de basisschool, tennisvereniging en voetbalclub.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 269
Inhoud woonhuis 1156
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 618
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 269
Inhoud woonhuis 1156
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 618
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij