Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op; Update: Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol, en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Update: ATTENTION: Due to the many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Wij presenteren u deze stijlvolle, hoogwaardig afgewerkte, karakteristieke woning in de historische dorpskern Eijsden - Hoog Caestert. Deze mooie woning beschikt over een prachtige, groene tuin met vrij uitzicht op achterliggend groen en paardenstallen: een woning die ideaal is voor het houden en verzorgen van uw paarden aan huis. Verder o.a. voorzien van ruime woonkamer (ca. 61 m²) en tuinkamer/serre (ca. 24 m²) energielabel A, ruime oprit, zijingang en 4 slaapkamers. De woning is gelegen vlakbij de Belgische grens, A2, en het winkelcentrum van Eijsden. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM, zijn op slechts 10 automin. te bereiken.

-Indeling:
-Kelder:
Deze ruime kelder bestaat uit 3 ruimten van respectievelijk ca. 8, 9 en 35 m² groot. Deze ruimtes zijn praktisch voor het opbergen en koel zetten van voorraden, wijnen e.d. Tevens bevindt zich hier de HR cv-ketel (Eigendom, 2020, Nefit).

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen in de ruime entree van ca. 7 m² groot, voorzien van een tegelvloer. Vanuit de entree bereikt u de keuken en woonkamer. Wanneer u de keuken binnenkomt, valt de rustieke, landelijke stijl en het natuurlijke materiaalgebruik in de woning direct op. De keuken is ca. 16 m² groot, afgewerkt met een natuurstenen werkblad en voorzien van een koelkast, vaatwasser en een 5-pits gasfornuis met afzuigkap. Via een opstap in de keuken is de woonkamer te bereiken. Tevens bevindt zich hier een deur naar de hal. De hal is voorzien van een toilet en de trap naar de eerste verdieping. In het eerste stootbord van de trap zit een heater die aangezet kan worden. De toiletruimte is voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Binnenkomend in de woonkamer blinken de authentieke elementen, zoals de stenen openhaard en de houten balken aan het plafond, meteen uit. De ruime woonkamer is ca. 61 m² groot, en voorzien van een eikenhouten vloer. Tevens is de woonkamer voorzien van twee openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin. Vanuit de woonkamer heeft u, door middel van openslaande deuren, toegang tot de volledig eiken tuinkamer (ca. 24 m²). Zowel de woonkamer als de tuinkamer zijn voorzien van, door kasten weggewerkte, airco's. Door de harmonicadeuren van Padouk wordt deze ruimte overspoeld met natuurlijk licht. De deuren bieden volledige toegang tot de tuin en zorgen voor een prachtig uitzicht, waardoor er een oase aan rust ontstaat in deze ruimte.

-Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. U treft hier 4 slaapkamers, 1 badkamer en een apart toilet. Deze verdieping is voorzien van gedeeltelijk eikenhouten vloer en grenen (eiken houtlook). Veel opbergruimte wordt gecreëerd door de vaste kasten op de overloop. Op de overloop is tevens een airconditioning gesitueerd, deze heeft het vermogen om de gehele bovenverdieping te koelen/ verwarmen.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot en voorzien van vaste kasten.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 15 m² groot en voorzien van vaste kasten.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
-Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 5 m² groot en voorzien van vaste kasten.
-Badkamer: De prachtige badkamer, voorzien van eikenhouten elementen en hardsteen, is ca. 6 m² groot en voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel en een regendouche met prachtig glazen scherm afgewerkt met eikenhout. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en de wanden aan de kant van de douche geven tevens warmte af door de wandverwarming.
-Toilet: De toiletruimte is voorzien van een hangcloset.

-Garage:
De garage is voorzien van een houten poort en is te bereiken via de tuin en de ruime oprit. Deze oprit biedt plek voor het parkeren van 3 auto's. De garage is ca. 21 m² groot en is voorzien elektriciteit. De garage is praktisch voor het opbergen van diverse spullen. Tevens is hier een handige bergzolder aanwezig (ca. 21 m² groot).

-Tuin:
Via de openslaande deuren in de tuinkamer heeft u toegang tot de tuin. Deze heerlijke, groene en uitgestrekte tuin biedt veel zonlicht door de dag heen en heeft een uniek, vrij uitzicht op weilanden. De tuin is gezellig ingericht met veel groen, diverse planten en een terras aan de zijkant van de woning. De tuin beschikt tevens over twee praktische zijingangen. Terwijl u tijdens de zomermaanden heerlijk ontspant in deze sfeervolle tuin, waant u zich in Franse sferen. De ruime stallen maken de tuin zeer geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden of schapen. Het achterliggende weiland wordt op dit moment gehuurd van de desbetreffende eigenaar. Deze huur kan voortgezet worden. Het weiland heeft tevens een aparte achteringang en is geheel omheind met Heras hekwerk.

-Bijgebouw/stallen:
Het bijgebouw/de stallen zijn te bereiken via de tuin en bestaat uit drie stallen en een zadelkamer van respectievelijk ca. 11, 10, 8 en 6 m² groot. De zadelkamer is voorzien van water. Deze stallen maken het ideaal om bijvoorbeeld paarden of schapen te houden en verzorgen. Tevens is er een schuur aanwezig van ca. 12 m² groot, welke praktisch is voor het opbergen van materialen e.d.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg.
-Prachtige woning met een ruime oprit met plek voor 3 auto's.
-Begane grond kozijnen: Eikenhouten kozijnen en dubbel beglazing met uitzondering van de woonkamer.
-De woonkamer is voorzien van rolluiken.
-Eerste verdieping kozijnen: kunststof kozijnen en dubbel beglazing. De kozijnen zijn voorzien van horren.
-In 2017 is de woning volledig opgeknapt, badkamer en toilet zijn in 2019 vernieuwd.
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (Eigendom, 2020, Nefit).
-32 zonnepanelen in eigendom.
-Stallen aanwezig voor het houden van bijvoorbeeld paarden of schapen.
-Alarminstallatie aanwezig in de gehele woning.
-Energielabel A.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in de kern van Eijsden. Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle, bourgondische plaats met een oude historische kern, met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 10 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om met bevolking van Eijsden te leren kennen.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 682
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak metaal
Perceel oppervlakte 552
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 682
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak metaal
Perceel oppervlakte 552
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij