Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Wij presenteren u deze gunstig gelegen, half vrijstaande woning op een fijne locatie in Eijsden. Deze instapklare woning beschikt o.a. over een garage, een oprit en 3 slaapkamers. Tevens is de woning voorzien van een bijbouw, zonnepanelen en een onderhoudsvriendelijke achtertuin. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt en ligt dichtbij alle voorzieningen, waardoor het ook een perfecte gezinswoning kan zijn. De basisschool, het winkelcentrum van Eijsden, diverse winkels, en overige voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand gelegen.

-Indeling:
-Kelder:
De praktische kelderruimte is ca. 8 m² groot en fijn als extra bergruimte en voorraadruimte te gebruiken.

-Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal van ca. 6,5 m² treft u het toilet, de meterkast en de toegang tot de keuken/eetkamer. Tevens bevindt zich hier de trap naar de eerste verdieping. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangcloset en fonteintje. Als u de verrassend ruime keuken/-eetkamer van ca. 27 m² binnenstapt, valt de grote ruimte en de prachtige, houten vloer direct op. Deze gehele ruimte is voorzien van vloerverwarming. De moderne keuken is afgewerkt met een licht, houten werkblad en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat en plafondunit. De bar aan de keuken biedt een heerlijke plek om te zitten en ontspannen. De woonkamer (ca. 26 m² groot) loopt naadloos over in de keuken en is aan de achterzijde van de woning is gepositioneerd. Hier is in 2021 een gedeelte van bijgebouwd. De woonkamer wordt overspoeld met natuurlijk licht door de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is de bijkeuken (ca. 7 m² groot) te bereiken. In de bijkeuken zijn keukenkasten en een spoelbak aanwezig. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting en de cv-ketel (2020, Remeha, Eigendom).

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer en de overloop is voorzien van airconditioning.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot en is voorzien van een inbouwkast.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 4,3 m² groot.
• Badkamer: De betegelde, goed verzorgde, badkamer is ca. 5 m² groot en voorzien van een douchecabine, een hangcloset en tenslotte een wastafelmeubel met opbergmogelijkheid.

-Tweede verdieping:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de zolder (ca. 25 m² groot). De zolder wordt momenteel gebruikt als berging.

-Garage:
De garage (ca. 15 m²) is via de oprit te bereiken door middel van elektrische bedienbare, sectionaal poort en via een deur in de tuin. De garage is ruim genoeg voor het parkeren van een auto en het opbergen van spullen, waaronder fietsen e.d. De garage beschikt tevens over elektriciteit.

-Tuin:
Vanuit de woonkamer en de garage is de onderhoudsvriendelijke achtertuin te bereiken. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van een ruim terras en gras. Het is heerlijk beschut zitten onder de ruime overkapping (ca. 16 m² groot), welke is voorzien van elektriciteit.

Nadere bijzonderheden:
• Kozijnen: Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing, met uitzondering van de grote slaapkamer.
• Instapklare woning voorzien van 3 ruime slaapkamers.
• Grotendeels voorzien van rolluiken.
• Centrale verwarming: HR Cv combi-ketel (2020, Remeha, Eigendom).
• Energielabel B.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in het geliefde dorp Eijsden. Praktisch gelegen bij alle voorzieningen, zoals winkels (5 min. loopafstand) , scholen, treinstation, bus voorziening en de gezellige terrasjes en eetcafés aan de Maas. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 15 automin. verwijderd. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 468
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 246
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 468
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 246
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij