Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden en uitgebouwde tweekapper met een hoge dosis sfeergehalte met multifunctionele bijbouw. Ideaal voor de ondernemer, of het gezin, of degene die van privacy houd. Dit alles staat te stralen op een perceel van 725m² eigen grond. Nieuwsgiering? Lees dan gauw verder.

Direct bij binnenkomst achterom ademt deze woning sfeer en zie je dat de huidige bewoners de woning keurig onderhoud hebben. Hier tref je twee opbergkasten, vaste wastafel, gastentoilet en de toegang tot de eetkamer. De eetkamer is de spil vanwaar de keuken en uitgebouwde woonkamer (2013) is te bereiken. De keuken is landelijk uitgevoerd met een fraai Belgisch hardstenen werkblad, Boretti 5-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast (2023) en voldoende opbergruimte. De sfeervolle woonkamer is v.v. houtkachel en panorama view richting de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich de trappenhal en een aparte kantoor/speelkamer van bijna 18m². Beneden ligt zowel een antieke Franse plavuizen alsook een massief houten plankenvloer hetgeen een warm gevoel geven. Via de achterdeur is toegang tot de parkachtige en bovenal privacy biedende achtertuin met de multifunctionele bijbouw, terrasoverkapping, kippenhok en zelfs eigen moestuin. Mede door de diverse aanplant en diverse bomen is het heerlijk groen en overgoten met vogeltjes. Hier staat de zachte ‘G’ echt voor genieten!! De huidige bewoners hebben deze multifunctionele ruimte (2016) opgedeeld in een (fietsen)berging en kantoor/hobbyruimte welke is v.v. airco (2020) en krachtstroom. Hier liggen tevens 14 zonnepanelen (2019). Mede door het gebruik van de kachel zijn de stookkosten zeer aantrekkelijk. Aan de rechterzijde bevind zich een brede oprit die plek biedt voor camper/caravan en een personenauto. Verder is via de eetkamer ook toegang tot een praktische provisiekelder, ideaal voor de wijnliefhebbers onder ons.

Middels vaste trap is de overloop bereikbaar met separaat toilet en handige witgoedruimte, muurkast, drie slaapvertrekken en luxe complete badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn afgewerkt met gestucte wanden en plafonds en een eigentijdse laminaatvloer. Eén van de slaapvertrekken is thans in gebruik als kleedkamer met inbouwkastenwand. De badkamer heeft dezelfde antieke Franse plavuizen en is deels betegeld. Deze voorziet in eigen (infrarood) sauna, inloopdouche, ligbad en authentiek wastafelmeubel met spiegel. Middels mangat op de overloop is nog toegang tot een bergzoldertje, welke als extra opbergruimte gebruikt kan worden.

Qua verduurzaming hebben de huidige bewoners de muren en het dak deels na laten isoleren, is er een HR cv-installatie geplaatst, zijn er houten kozijnen met isolerende beglazing m.u.v. twee slaapkamers boven en rondom grotendeels v.v. rolluiken. Verder zijn er 14 zonnepanelen, een houtkachel en airco (2020) in de bijbouw geplaatst, waardoor aantrekkelijke lage stookkosten en een definitief energielabel A.

Dit unieke object moet je gewoon zien en als je de sfeer hebt geproefd weet ik zeker dat je enthousiast zult worden. Zien wij elkaar snel?! Wie weet wordt dit je nieuwe (t)huis.

Souterrain:
Provisiekelder (ca. 4,7m²) bereikbaar via de eetkamer.

Begane grond:
Entree/hal – 2e woonkamer/kantoor/speelkamer – keuken – eetkamer (met cv-opstelling in een muurkast) – tussenportaal met toilet en twee opbergkasten waarvan één met de cv-opstelling – uitgebouwde woonkamer – vrijstaande multifunctionele bijbouw met (fietsen)berging en terrasoverkapping.

Overloop met muurkast – apart toilet met kast incl. witgoedaansluiting – luxe badkamer en drie slaapvertrekken.

Mangat op de overloop naar opbergzolder, waarbij op de vloer isolatie is aangebracht.

Verzorgd aangelegde achtertuin geheel omsloten met rust en privacy met diverse aanplant – bomen – kippenhok – groentetuin – terrasoverkapping – multifunctionele bijbouw met (fietsen)berging – tweede terras – eigen achterom en aan de rechterzijde een brede oprit voor camper/caravan en luxe personenauto.

- Definitief energielabel A, geldig tot 28-08-2034 en registratienummer 401047910;
- Woning rondom voorzien van houten kozijnen met beneden isolerend glas en grotendeels rondom v.v. rolluiken;
- 14x zonnepanelen à 295 Wp en betreft eigendom uit 2019;
- Krachtstroom aanwezig in de multifunctionele bijbouw;
- Cv installatie is van het merk Vaillant, type eco Tec Plus, eigendom uit 2013;
- Dak-/ en muren zijn later na geïsoleerd, waarbij de vloer van de uitbouw reeds is geïsoleerd;
- Een instapklare (starters-/gezins)woning waar je zonder al te grote investeringen zo in kunt trekken;
- Multifunctionele bijbouw ideaal voor de ondernemers of degene met hobby’s;
- Natuurliefhebbers met zo’n parkachtige tuin houden van ultieme rust;
- Dit juweeltje moet je echt zien om de sfeer te proeven en je raakt vanzelf overtuigd;
- Alle maten en plattegronden zijn indicatief waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden
(financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 485
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 725
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 4.47
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 485
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 725
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 4.47
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Reuvers Makelaardij