Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS: EEN IDEAAL BEGIN IN BOSHOVEN

Op zoek naar een perfect startpunt voor je woonavontuur? Deze charmante woning in de kindvriendelijke wijk Boshoven biedt alles wat je nodig hebt. Denk aan een ruime, lichte woonkamer, drie comfortabele slaapkamers en een onderhoudsvrije achtertuin. Met de mogelijkheid om de keuken en badkamer naar je eigen smaak te moderniseren, kun je hier echt je eigen thuis creëren. Ideaal voor starters op de woningmarkt die dromen van een plek om hun eerste stappen te zetten.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN OP EEN RIJ

Ruime, lichte woonkamer: Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht in deze uitnodigende leefruimte.
Keuken en badkamer naar eigen wens te moderniseren: Breng je eigen stijl en creativiteit naar voren in deze essentiële ruimtes.
Drie fijne slaapkamers: Perfect voor jonge gezinnen of stellen met ruimtebehoefte.
Onderhoudsvrije achtertuin met tuinhuis: Ontspanning gegarandeerd in deze  buitenruimte.
Ideale ligging in een kindvriendelijke woonwijk: Veilig, rustig en vriendelijk voor gezinnen.

EEN UITGEBREIDE KIJK OP JE NIEUWE THUIS

Stap binnen in deze woning en voel je direct thuis. De ruime lichte woonkamer verwelkomt je met open armen. Dankzij de grote ramen wordt de ruimte gevuld met natuurlijk licht, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen, vrienden te ontvangen of gewoon te genieten van een rustig moment voor jezelf. De woonkamer biedt volop mogelijkheden voor verschillende indelingen, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten.

De keuken en badkamer bieden je de unieke kans om deze naar je eigen smaak te moderniseren. Stel je voor hoe je hier je droomkeuken kunt creëren, waar je de lekkerste maaltijden bereidt en gezellige avonden doorbrengt met vrienden en familie. De badkamer, een plek van rust en verfrissing, wacht erop om omgetoverd te worden tot een luxe oase.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers. Elke kamer biedt voldoende ruimte en licht, perfect voor een goede nachtrust, studeerplek of hobbyruimte. Met een beetje fantasie en inrichting maak je van deze kamers de persoonlijke ruimtes die je nodig hebt.

Buiten wacht de onderhoudsvrije achtertuin op je. Met een ligging op het noorden geniet je hier van voldoende zonlicht, zonder de brandende middagzon. Het zonnescherm biedt extra schaduw op warme dagen, en het tuinhuis is ideaal voor opslag of als knusse buitenruimte. Of je nu groene vingers hebt of juist niet, deze tuin vraagt weinig onderhoud en biedt volop ontspanning.

Gelegen in de kindvriendelijke wijk Boshoven, is deze woning een perfecte keuze voor jonge gezinnen. De rustige straten, nabijheid van scholen, speelplaatsen en voorzieningen maken dit een ideale plek om je kinderen veilig te laten opgroeien.

HIGHLIGHTS UITGEBREID UITGELICHT

De ruime, lichte woonkamer vormt het hart van dit huis, gevuld met zonlicht door de grote ramen. Hier voel je je direct thuis. De keuken en badkamer wachten op jouw persoonlijke touch, een geweldige kans om deze ruimtes helemaal naar je eigen smaak te maken. Met drie fijne slaapkamers boven is er genoeg ruimte voor iedereen. De onderhoudsvrije achtertuin met zonnescherm en tuinhuis maakt het plaatje compleet. Geniet van een easy living lifestyle in deze kindvriendelijke wijk, ideaal voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 200
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 200
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert