Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in Groenenwoud! Deze prachtige woning in een kindvriendelijke buurt is perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte, en een ideale locatie nabij scholen en voorzieningen. De woning biedt een sfeervolle ambiance met een ruime, lichte woonkamer en een fraai aangelegde tuin. Mis deze kans niet om jouw droomhuis te vinden!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Ruime lichte woonkamer: Geniet van de open ruimtes met veel natuurlijk licht en een half open keuken .
Drie slaapkamers: Drie ruim bemeten slaapkamers die perfect zijn voor het hele gezin of als extra werk- en speelruimte.
Nette badkamer: Een functionele badkamer met douche, wastafel en toilet, ontworpen voor optimaal comfort.
Fraai aangelegde tuin: Een prachtige tuin met diverse terrassen, een gazon en mooie borders. De overkapping en eigen achterom maken het compleet.
Groene woonomgeving: Gelegen in een rustige, groene wijk nabij verschillende voorzieningen zoals een sporthal, basisscholen, voortgezet onderwijs en een bakker.
Vrijstaande garage met elektrische poort en tuinhuis: Extra ruimte voor opslag of hobby's met een handige elektrische poort voor eenvoudig in- en uitrijden.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze heerlijke woning en laat je verrassen door de lichte, ruime woonkamer. Het eerste wat opvalt is het prettige contact met de tuin en het uitzicht op de groene omgeving.

De half open keuken biedt alles wat je nodig hebt om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Vanuit de hal heb je toegang tot de provisiekelder. 

De woning beschikt over drie slaapkamers, allemaal van een fijn formaat. Ze bieden volop ruimte voor een comfortabel bed, een kledingkast en eventueel een bureau. De hoofdslaapkamer is een oase van rust, waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. De andere kamers zijn perfect voor de kinderen, logees of als thuiskantoor.

De nette badkamer is praktisch ingericht met een douche, wastafel en toilet. Een plek waar je de dag fris kunt beginnen of afsluiten. De badkamer is onderhoudsarm en biedt alle comfort die je nodig hebt. Tevens vindt je op de eerste verdieping een aparte wasruimte.

De bergzolder is toegankelijk via de vlizotrap en biedt veel ruimte voor opslag.

Maar de echte parel van deze woning is de fraai aangelegde tuin. Gelegen op het noordoosten, biedt deze heerlijke buitenruimte het perfecte evenwicht tussen zon en schaduw. Het gazon is ideaal voor de kinderen om te spelen, terwijl de diverse terrassen de perfecte plek vormen voor een barbecue of een rustige middag met een goed boek. De borders met bloemen en planten voegen een vleugje natuur toe aan je dagelijkse leven. De overkapping zorgt ervoor dat je zelfs bij een zomerse regenbui van je tuin kunt genieten, en de eigen achterom maakt het makkelijk om met de fiets naar binnen te gaan.

De ligging van de woning kan niet beter. In de kindvriendelijke wijk Groenenwoud vind je alles wat je nodig hebt op loopafstand. De basisschool en het voortgezet onderwijs zijn nabij, zodat je kinderen veilig en snel naar school kunnen. Voor de sportieve momenten kun je terecht bij Sporthal aan de Bron, en voor de dagelijkse boodschappen is de supermarkt op loopafstand.

VRIJSTAANDE GARAGE EN TUINHUIS

Deze woning biedt niet alleen binnen alle ruimte en comfort, maar ook buiten. De vrijstaande garage met elektrische poort is een luxe toevoeging die zorgt voor extra gemak en veiligheid. Of je nu een hobby hebt die extra ruimte vereist of gewoon je auto beschut wilt parkeren, deze garage biedt tal van mogelijkheden. Daarnaast is er een charmant tuinhuis dat ideaal is voor extra opslag of als werkplaats.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek deze ruime, lichte woning in de kindvriendelijke wijk Groenenwoud! Geniet van een sfeervolle woonkamer en een half open keuken. De woning biedt drie royale slaapkamers en een nette badkamer. De fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, een gazon en borders zorgt voor een oase van rust. Met een vrijstaande garage met elektrische poort en een tuinhuis heb je alle ruimte die je nodig hebt. Gelegen nabij diverse voorzieningen zoals scholen, sporthal en een bakker, is dit de perfecte woning voor jonge gezinnen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 279

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 279

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert