Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een ideale plek voor jouw jonge gezin of een fantastische start op de woningmarkt? Dan hebben wij dé woning voor jou in de kindvriendelijke en rustige woonwijk Moesel! Dit charmante woonhuis beschikt over een ruime uitgebouwde woonkamer, een mogelijke woonkeuken, drie slaapkamers en een onderhoudsvrije tuin op het zuiden. Hier vind je alle ingrediënten voor jarenlang woonplezier.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Ruime uitgebouwde woonkamer met tal van mogelijkheden: De perfecte plek voor zowel ontspannen als gezellig samenzijn.
Mogelijkheid tot het creëren van een fijne woonkeuken: Maak van jouw keuken het hart van het huis waar iedereen samenkomt.
Drie slaapkamers: Ruimte genoeg voor het hele gezin of extra werk- en hobbykamers.
Badkamer met douche en wastafel en extra toilet: Praktisch en comfortabel voor dagelijks gebruik.
Fijne onderhoudsvrije tuin met achterom: Geniet van het buitenleven zonder zorgen over het tuinonderhoud.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING 
Stap binnen en laat je verrassen door de charme en ruimte die deze woning te bieden heeft. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een hal die toegang biedt tot het woongedeelte. De ruime uitgebouwde woonkamer is werkelijk het kloppende hart van de woning. Hier kun je eindeloos variëren met de opstelling van je meubels, want de mogelijkheden zijn legio. Denk aan een gezellige zithoek bij het raam waar het zonlicht doorheen stroomt, of een grote eettafel waar je met familie en vrienden van heerlijke maaltijden kunt genieten.

De woonkamer loopt naadloos over in de keuken, waar je alle ruimte hebt om jouw kookdromen waar te maken. Overweeg de mogelijkheid om een woonkeuken te creëren, een plek waar koken en wonen samenkomen. Stel je voor, een grote keukeneiland waar de kinderen hun huiswerk maken terwijl jij een verse maaltijd bereidt.

Op de eerste verdieping vind je drie comfortabele slaapkamers, elk met een eigen karakter en voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kasten en eventueel een bureau. De badkamer is praktisch ingericht met een douche, wastafel en een separaat extra toilet. Ideaal voor de ochtendspits waarin iedereen zich klaar moet maken voor de dag.

Een van de grootste troeven van deze woning is de onderhoudsvrije tuin op het zuiden. Hier kun je het hele jaar door genieten van de zon. De tuin is deels bestraat, wat betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan tuinieren, maar juist meer tijd buiten kunt doorbrengen. De achterom zorgt bovendien voor extra gemak, bijvoorbeeld als je met de fiets bent.

Deze woning is werkelijk een pareltje in de aantrekkelijke wijk Moesel, bekend om zijn rustige straten en kindvriendelijke omgeving. Hier vind je alles binnen handbereik, van scholen en speeltuinen tot winkels en openbaar vervoer.

UITGEBREIDE HOOFDKENMERKEN IN 100 WOORDEN 
De ruime uitgebouwde woonkamer biedt tal van mogelijkheden voor een sfeervolle inrichting. De mogelijkheid om een woonkeuken te creëren maakt het de ideale plek voor gezellige familiemomenten. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of extra hobby- en werkplekken. De badkamer is praktisch en comfortabel met een douche, wastafel en extra toilet. De onderhoudsvrije tuin op het zuiden biedt volop zon en gemak, met een achterom voor extra toegankelijkheid. Deze woning combineert ruimte en comfort in een kindvriendelijke en rustige woonwijk, perfect voor jonge gezinnen en starters.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 299

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 299

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert