Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS IN GROENENWOUD

Welkom in de charmante en kindvriendelijke wijk Groenenwoud, waar groen en gemak hand in hand gaan. Deze prachtige starterswoning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven. Met een energielabel A+, een onderhoudsvrije tuin op het zuidwesten en recente renovaties, is deze woning een droom voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. Ben je klaar om je nieuwe thuis te ontdekken?

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Fijne doorzonwoonkamer: Geniet van veel natuurlijk licht en een sfeervolle houtkachel.
Nieuwe keuken en badkamer: Moderne keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer uit 2022.
Twee fijne slaapkamers: Ruimte en comfort voor een goede nachtrust.
Onderhoudsvrije tuin met overkapping: Perfect voor ontspanning en buitenleven.
Energielabel A+: Duurzaam en energiezuinig wonen.
Na-geïsoleerd en voorzien van airco's en zonnepanelen in 2022: Comfort en lage energiekosten.

ONTDEK DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verrassen door de ruimte en het licht. De doorzonkamer ademt een warme en gezellige sfeer, mede dankzij de sfeervolle houtkachel die je uitnodigt om knusse avonden door te brengen. Met grote ramen aan zowel de voor- als achterkant van het huis, baadt de woonkamer in natuurlijk licht, wat een open gevoel creëert.

De moderne keuken, compleet vernieuwd in 2022, is een paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om de perfecte maaltijd te bereiden. Van een ruime koelkast tot een efficiënte vaatwasser, een plasmafilter, elk detail is zorgvuldig overwogen om je kookervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De badkamer, eveneens vernieuwd in 2022, ademt luxe en comfort. Met stijlvolle tegels, een ruime inloopdouche en moderne wastafel, is dit de plek waar je de dag heerlijk kunt beginnen of ontspannen kunt afsluiten. De twee slaapkamers zijn ruim en licht, ideaal voor een goede nachtrust of een rustige werkplek.

Buiten wacht je een onderhoudsvrije tuin op het zuidwesten, waar de zon de hele dag door schijnt. De overkapping zorgt ervoor dat je zelfs bij minder weer comfortabel buiten kunt zitten. Of je nu houdt van tuinieren, barbecueën of gewoon ontspannen, deze tuin biedt het allemaal.

Deze woning is niet alleen mooi, maar ook toekomstbestendig. Met een energielabel A+, na-geïsoleerde muren en dak, en voorzien van airco's en zonnepanelen in 2022, ben je verzekerd van lage energiekosten en een minimale ecologische voetafdruk. De carport met elektrische poort biedt je gemak en veiligheid voor je voertuig, en met een volledig gasloze installatie ben je helemaal klaar voor de toekomst.

HIGHLIGHTS: HET BESTE VAN HET BESTE

De woning beschikt over een doorzonkamer die baadt in natuurlijk licht en wordt verwarmd door een sfeervolle houtkachel, ideaal voor gezellige winteravonden. In 2022 zijn zowel de keuken als de badkamer volledig vernieuwd. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur die koken tot een plezier maakt, terwijl de badkamer met zijn luxueuze uitstraling en praktische indeling je elke dag een beetje extra comfort biedt. De twee slaapkamers zijn ruim en comfortabel, perfect voor een gezin of een stel dat extra ruimte zoekt. De onderhoudsvrije tuin op het zuidwesten, inclusief overkapping, biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veel onderhoud.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 196

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 196

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert