Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar je droomhuis in een rustige, kindvriendelijke buurt? Deze fantastische woning in Boshoven is perfect voor starters op de woningmarkt, eenpersoonshuishoudens, twee persoons huishoudens en jonge gezinnen. Geniet van een autoluwe straat, ruime slaapkamers en een eigen oprit. Hier woon je op steenworp afstand van alle benodigde voorzieningen. Ontdek nu jouw nieuwe thuis en laat je verrassen door de charme en mogelijkheden van deze woning!

HIGHLIGHTS

Riante slaapkamers: Ruimte en comfort voor iedereen.
Oprit: Altijd parkeerplek voor de deur.
Energielabel B: Duurzaam en energiezuinig wonen met o.a. HR+++ beglazing in kunststofkozijnen.
Woonoppervlakte 120 m²: Genoeg plek om te leven en te genieten.
Autoluwe straat: Veilig en rustig voor kinderen en wandelingen.
Nabij voorzieningen: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Stel je voor: elke ochtend wakker worden met het geluid van fluitende vogels en de frisse geur van de natuur. Deze woning, gelegen aan een autoluwe straat in het gezellige Boshoven, biedt je dit en nog veel meer. Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd door een lichte en ruime hal. Hier voel je onmiddellijk de warmte en huiselijkheid die deze plek uitstraalt.

De woonkamer is een oase van rust. Grote ramen laten het daglicht rijkelijk binnenstromen, waardoor de ruimte baadt in een zee van licht. In de separate ruime keuken bereid je met gemak de lekkerste maaltijden voor familie en vrienden.

Boven wacht je een verrassing: drie riante slaapkamers die stuk voor stuk rust en comfort uitstralen. Met volop kastruimte en een prachtig uitzicht op de groene omgeving, is dit de perfecte plek om de dag af te sluiten.

Maar dat is nog niet alles! Met een energielabel B woon je hier duurzaam en energiezuinig. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 120 m², waardoor je alle ruimte hebt om te leven en te genieten. De eigen oprit biedt altijd een parkeerplek voor de deur, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplaats.

De locatie kan niet beter. Gelegen aan een autoluwe straat biedt deze woning een veilige en rustige omgeving voor kinderen om buiten te spelen. Daarnaast zijn alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, binnen handbereik. Hier woon je in een buurt waar buren elkaar nog kennen en begroeten, en waar een sterke gemeenschapsgevoel heerst.

De riante slaapkamers bieden niet alleen volop ruimte, maar ook een oase van rust en privacy. Met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, voelt elke kamer als een persoonlijke retreat. De eigen oprit maakt het leven net dat beetje makkelijker: altijd een parkeerplek voor de deur, ideaal voor drukke ochtenden of bij thuiskomst na een lange dag. Het energielabel B staat garant voor een duurzame en energiezuinige woning, wat je zal merken in je energierekening. Met een woonoppervlakte van 120 m² heb je alle ruimte om je levensstijl te accommoderen. En de autoluwe straat biedt een veilige en rustige omgeving voor jong en oud. Kortom: een woning die aan al je wensen voldoet.

RIANTE SLAAPKAMERS
De slaapkamers zijn een ware oase van rust en ruimte, waar je dagelijks tot rust kunt komen. Elke kamer is royaal bemeten en beschikt over grote ramen die het daglicht prachtig binnenlaten. Hierdoor heb je altijd een lichte en aangename omgeving. De riante kamers bieden voldoende plek voor een comfortabel bed, kledingkasten en zelfs een werk- of speelhoek. Dankzij de hoogwaardige afwerking en de rustige ligging garanderen de slaapkamers een uitstekende nachtrust. Stel je voor: wakker worden met het zachte gefluister van de wind door de bomen, klaar voor een nieuwe dag. Hier ervaar je elke dag weer een gevoel van luxe en comfort.

OPRIT
Een eigen oprit betekent nooit meer zoeken naar een parkeerplek na een lange werkdag. Direct naast de voordeur heb je alle ruimte om je auto veilig en gemakkelijk te parkeren. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook extra veiligheid. Geen gedoe meer met volle parkeerplaatsen of ver lopen met zware boodschappentassen. Daarnaast kan de oprit dienen als extra speelruimte voor kinderen of een plek om je fiets veilig te stallen. Kortom, een waardevolle toevoeging die je dagelijkse leven een stukje makkelijker maakt.

ENERGIELABEL B
Wonen met een energielabel B betekent dat je profiteert van een duurzaam en energiezuinig huis. Dit label geeft aan dat de woning voldoet aan strenge eisen op het gebied van isolatie en energieverbruik. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op je energierekening, terwijl je ook bijdraagt aan een beter milieu. Denk aan geïsoleerde vloeren en HR+++ beglazing. Deze duurzame kenmerken zorgen niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een aangenaam binnenklimaat, zomer en winter. Hier woon je comfortabel én bewust.

WOONOPPERVLAKTE 120 M²
Met een royale woonoppervlakte van 120 m² biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Of je nu houdt van gezellige avonden met vrienden, een speelhoek voor de kinderen of een rustige werkplek, hier kan het allemaal. De ruime opzet geeft je de vrijheid om de woning geheel naar eigen smaak in te richten. Van een sfeervolle woonkamer tot een ruime keuken en riante slaapkamers, je hebt volop mogelijkheden om je eigen stempel te drukken. Deze woning bied je de luxe van ruimte, waardoor je nooit het gevoel hebt dat je iets tekortkomt. Hier leef je echt comfortabel.

AUTOLUWE STRAAT
Gelegen aan een autoluwe straat, geniet je hier van een rustige en veilige woonomgeving. Dit is de ideale plek voor kinderen om buiten te spelen, voor ontspannen wandelingen of om gewoon van de stilte te genieten. Het gebrek aan doorgaand verkeer zorgt voor minder geluidsoverlast en een schonere lucht. Bovendien bevordert het een gevoel van gemeenschap, omdat buren elkaar eerder zullen ontmoeten en begroeten. De rustige straat zorgt ervoor dat je echt tot rust kunt komen in je eigen huis, zonder de constante drukte van voorbijrijdende auto's. Hier woon je in een oase van rust en ontspanning.

NABIJ VOORZIENINGEN
De ligging van deze woning biedt het beste van twee werelden: rust en gemak. Alle benodigde voorzieningen zoals scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Dit betekent dat je nooit ver hoeft te reizen voor je dagelijkse benodigdheden. Of je nu snel even boodschappen wilt doen, de kinderen naar school wilt brengen of de bus naar je werk wilt nemen, alles is dichtbij. Deze nabijheid maakt het leven een stuk eenvoudiger en aangenamer. Je hebt meer tijd om te genieten van de dingen die er echt toe doen, omdat alles wat je nodig hebt om de hoek ligt. Gelegen nabij uitvalswegen zoals de A2 en het treinstation van Weert.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert