Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM IN UW NIEUWE THUIS!

In 2024 volledig gemoderniseerd appartement op de 8e etage van het prestigieuze appartementencomplex ‘Parkflat’. Dit schitterende appartement biedt een perfecte combinatie van luxe en functionaliteit. De royale woonkamer is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer en geniet van natuurlijk licht. Via de woonkamer heeft u direct toegang tot een balkon met uitzicht op de iconische Sint Martinuskerk. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en Quooker. Het appartement beschikt daarnaast over twee ruime slaapkamers. De luxe badkamer is uitgerust met een Geberit jacuzzi, een douchewc, een elegant marmeren badkamermeubel en schitterende marmeren wandtegels. De bijkeuken biedt extra opslagruimte en aansluitingen voor witgoed.

Locatie en Omgeving
Strategisch gelegen in het hart van Weert, bevinden zich talrijke voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, horecagelegenheden en supermarkten. Daarnaast biedt de directe omgeving meerdere basisscholen en kinderopvanglocaties, wat dit appartement ideaal maakt voor gezinnen. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, met het NS-station in de nabijheid. Bovendien zorgt de goede aansluiting op de A2 en andere hoofdwegen voor een snelle verbinding naar Maastricht, Eindhoven en andere belangrijke steden in de regio.

Indeling

Begane Grond
Bij binnenkomst via de centrale entree voorzien met elektrische schuifdeuren, wordt u verwelkomd in een ruime en representatieve ontvangsthal. Hier vindt u het bellentableau, de brievenbussen, de lift en het trappenhuis, die toegang bieden tot de verschillende etages. Tevens is er een bijbehorende berging en een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Appartement op de 8e etage
Het appartement is toegankelijk via de galerij, waar tevens direct ook de meterkast zich bevindt. Bij binnenkomst in de ruime hal treft u een garderobe met video-intercom aan.

Woonkamer
De royale woonkamer beschikt over een hoogwaardige, drempelloos gelegde laminaatvloer, wat bijdraagt aan een naadloze en strakke uitstraling. Dankzij de grote raampartijen wordt de ruimte overvloedig verlicht met natuurlijk daglicht, wat de kamer een lichte en open sfeer geeft. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot het balkon, waar u kunt genieten van een buitenruimte met uitzicht over de stad Weert en de Sint Martinuskerk. Deze combinatie van design, functionaliteit en comfort maakt de woonkamer tot een ideale plek om te ontspannen en te leven.

Keuken
De moderne keuken die in 2024 volledig is gemoderniseerd is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, Siemens inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast maar ook een Quooker. De keuken biedt voldoende opbergruimte door de elegant afgewerkte kasten met een bijpassende achterwand.

Bijkeuken
Het appartement beschikt ook over een handige bijkeuken, die voldoende ruimte biedt voor opslag van spullen of voor het plaatsen van witgoed met de bijbehorende aansluitingen. Deze praktische ruimte is ideaal voor het opbergen van huishoudelijke artikelen of als wasruimte.

Slaapkamers
De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, die elk voldoende ruimte bieden voor een tweepersoonsbed en kasten. Deze kamers zijn ideaal in te richten als comfortabele slaapkamers, maar kunnen desgewenst ook worden gebruikt als bijvoorbeeld een werk- of studeerkamer. Afhankelijk van de gekozen inrichting is de ruimte flexibel te benutten, met aandacht voor ofwel slaapcomfort, ofwel andere functionele doeleinden.

Badkamer
De luxe badkamer combineert comfort en functionaliteit op hoog niveau. De ruimte is voorzien van een jacuzzi van het merk Geberit, uitgerust met een hydromassagefunctie en een moderne Geberit wc met geïntegreerde douchfunctie. Het marmeren badkamermeubel, compleet met wastafel en een stijlvolle Hansgrohe kraan, biedt ruime opbergmogelijkheden. De wandtegels, die van hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk marmer zijn gemaakt, bieden een luxe uitstraling, terwijl de vloer elegant is afgewerkt met hoogwaardige zwarte tegels, wat de badkamer een chique en tijdloze uitstraling geeft.

Balkon
Het balkon, toegankelijk vanuit de woonkamer, biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de stad Weert. Dit buitenverblijf is perfect voor ontspanning en biedt voldoende ruimte voor een zitje om van de omgeving te genieten.

Berging
Bijgaand bij het appartement is er een gezamenlijke fietsenberging aanwezig en een eigen berging.

Meterkast
De meterkast is in 2024 geheel vernieuwd en voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen en biedt de mogelijkheid om een extra groep toe te voegen.

Eigen bijdrage VvE
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren (VvE) bedraagt € 189,17. Hiernaast is er een voorschot van € 175,- per maand voor gas en water. Elektriciteit dient door de eigenaar zelf te worden geregeld en op eigen naam te worden afgesloten.

Resumerend
• Uitstekende locatie in het hart van Weert
• Liftinstallatie aanwezig voor optimaal comfort
• Gemeenschappelijke fietsenberging en eigen berging
• Luxe badkamer met hoogwaardige afwerking en wellnessfaciliteiten
• Ruim balkon met panoramisch uitzicht over de stad
• Actieve Vereniging van Eigenaren (VvE)
• Bijdrage VvE € 189,17 per maand
• Isolerende beglazing

Voor bezichtigingen en verdere informatie kunt u contact opnemen met Makelaar Thomas Pijnenburg op het telefoonnummer 06 52 51 77 89.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 221
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 221
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

RE/MAX de Makelaar