Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fantastische vrijstaande goed onderhouden woning gelegen in de mooie bosrijke omgeving van de Kazernelaan! Deze ruime woning bevindt zich aan een verkeersluw woonerf met veel volwassen groen in de omgeving. Deze eengezinswoning biedt volop ruimte in en om de woning. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met een mogelijkheid voor een vierde slaapkamer en een badkamer. Naast en achter de woning bevinden zich een ruime oprit met carport, een garage een gesloten berging en een open berging. Ook de ligging van deze woning is ideaal te noemen. Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden. Binnen enkele minuten sta je in natuur- en recreatiegebied "De IJzeren Man" of in het stadscentrum van Weert. Ook het NS-treinstation is op enkele minuten afstand. Vanaf het NS- station Weert is het centrum van Eindhoven ( Brainport met o.a. ASML) binnen 16 minuten bereikbaar. Vanuit de woning is er tevens een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Eindhoven-Maastricht en diverse belangrijke uitvalswegen.

Indeling: Begane grond

Entree Vanuit de entree/ hal heb je toegang tot de woonkamer, het geheel betegelde toilet met hangcloset en fonteintje en de vernieuwde meterkast. Ook is er voldoende ruimte voor een garderobe. Een speels element is het glas-in-lood doorkijkje naar de parterre. Hier is de toegang tot de kruipruimte.

Woonkamer De woonkamer wordt gekenmerkt door veel lichtinval door de grote raampartijen en een loopdeur naar een zij terras. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van het huis met een mooie ingebouwde gashaard met schoorsteenmantel, een echte eyecatcher! Het eetkamer gedeelte ligt enkele treden lager wat het geheel een speels karakter geeft. De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, gestuukte wanden en plafond. In de hardhouten kozijnen zit hr glas.

Keuken De open keuken ligt aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de achtertuin. De witte hoogglans keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, oven en afzuigkap. De vloer is voorzien van een grijze tegelvloer, de wanden en plafond zijn gestuukt.

Kelder Via een trap in het eetkamer gedeelte kom je in de kelder. Deze opbergruimte van ruim 9m2 heeft een stahoogte van 2.17m.

Eerste verdieping Via een open houten trap kom je op de overloop die toegang geeft tot de drie slaapkamers, badkamer en een open multifunctionele ruimte die omgebouwd kan worden tot een vierde slaapkamer. Alle plafonds op de eerste verdieping lopen door tot de nok van de woning, wat een zeer ruimtelijk effect geeft!

Badkamer De fijne lichte badkamer is in 2016 gerenoveerd en is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, hangcloset, inloopdouche en een designradiator. De vloer en wanden zijn geheel voorzien van witte marmerlook tegels.

Slaapkamer 1: Deze slaapkamer (10m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is afgewerkt met vloerbedekking en gestuukte wanden.

Slaapkamer 2: Deze slaapkamer (8m2) bevindt zich aan de zijkant van de woning en is afgewerkt met vloerbedekking en gestuukte wanden.

Slaapkamer 3: Deze slaapkamer (12m2) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met vloerbedekking en gestuukte wanden. In deze slaapkamer is een airco aanwezig die de gehele bovenverdieping kan koelen.

Open ruimte: Met enkele treden kom je in de grote open ruimte naast de overloop. Ook deze ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, gestuukte wanden. Deze ruime multifunctionele ruimte kan eventueel omgebouwd worden tot een vierde slaapkamer.

Garage en carport: Schuin achter de woning bevindt zich de garage die ruimte biedt voor 1 auto. De garage is keurig afgewerkt, heeft een elektrische roldeur en een loopdeur. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. Voor de garage bevindt zich de breed opgezette carport en biedt de oprit ruimte voor nóg een extra auto.

Tuin: De tuin loopt rondom de woning en is keurig onderhouden. Het beschutte terras aan de achterzijde van de woning heeft uitzicht op de hoge bomen in de omgeving. Mocht het warm worden op het terras dan kan de elektrische bedienbare zonwering uitgerold worden.

Kenmerken - Riante vrijstaande woning staat op een woonerf met veel groen. - Kindvriendelijk woonerf met speeltuintje en basketbalveld. - Vlakbij het natuur-en recreatiegebied "De IJzeren Man". - De woning verkeert in goede staat van onderhoud. - Woonkamer met speelse indeling en veel lichtinval, gashaard met schoorsteenmantel. - Open keuken gerenoveerd in 2017. - Badkamer gerenoveerd in 2016. - Grote kelder. - Garage voor 1 auto en veel bergruimte, carport voor 1 auto en oprit voor 1 auto. - Geheel vernieuwde meterkast enkele jaren geleden. - Cv ketel 2017. - Buitenschilderwerk gehele woning 2021. - Bouwjaar 1976. - Energielabel C - Oplevering in onderling overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 434

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 434

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars