Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Welkom in deze charmante woning in de rustige en kindvriendelijke woonwijk Groenenwoud! Deze prachtige starterswoning biedt alles wat je zoekt: een lichte doorzon woonkamer, drie fijne slaapkamers en een onderhoudsvrije tuin op het noordwesten. De ideale locatie nabij alle voorzieningen maakt deze woning perfect voor starters op de woningmarkt. Hier woon je niet alleen comfortabel, maar geniet je ook van een fijne buurt waar je je snel thuis zult voelen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Lichte doorzon woonkamer: Geniet van volop natuurlijk licht en ruimte voor zowel een zithoek als een eettafel.
Complete keuken en badkamer: Klaar om naar eigen wens te moderniseren en helemaal eigen te maken.
Drie fijne slaapkamers: Ruimte genoeg voor een jong gezin of een thuiskantoor.
Onderhoudsvrije tuin op het noordwesten: Met terras, gazon en vaste beplanting, ideaal voor ontspanning en spelende kinderen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stel je voor dat je na een drukke dag thuiskomt in je nieuwe woning in Groenenwoud. Zodra je de deur opent, word je verwelkomd door de warme en gastvrije sfeer van de lichte doorzon woonkamer. De grote ramen aan weerszijden zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte een aangename en levendige uitstraling heeft. Hier is genoeg plek voor een gezellige zithoek waar je kunt ontspannen met een goed boek, en een eettafel waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met vrienden en familie.

De keuken is compleet en functioneel, maar biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om deze naar jouw eigen smaak te moderniseren. Droom je van een moderne kookruimte met de nieuwste apparatuur of een gezellige landelijke keuken met veel houtdetails? Hier kun je jouw eigen keukenparadijs creëren.

De badkamer, hoewel volledig, biedt ook mogelijkheden voor personalisatie. Of je nu houdt van een strakke, moderne look of juist een klassieke uitstraling met een vrijstaand bad, hier kun je je verbeelding de vrije loop laten.

Deze woning beschikt over drie fijne slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ruim genoeg voor een comfortabel tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De andere twee kamers zijn perfect als kinderkamers, logeerkamers of zelfs als thuiskantoor, wat in deze tijd steeds relevanter wordt.

En dan is er nog de onderhoudsvrije tuin op het noordwesten. Dit betekent dat je de hele middag en avond kunt genieten van de zon. Stel je voor: een lange zomeravond doorbrengen op het terras met een glas wijn, terwijl de kinderen spelen op het gazon en de vaste beplanting zorgt voor een groene en gezellige sfeer. Hier kun je in alle rust ontspannen en genieten van je vrije tijd, zonder je zorgen te maken over het tuinonderhoud.

VERMELD OOK

Met een woonoppervlakte van 78 vierkante meter is deze woning compact, maar slim ingedeeld om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De ligging in de rustige en kindvriendelijke woonwijk Groenenwoud maakt het een ideale plek voor starters op de woningmarkt die op zoek zijn naar een fijne thuisbasis. Alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, zijn op korte afstand te vinden, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

UITGESCHREVEN HOOFDPUNTEN

De lichte doorzon woonkamer biedt volop natuurlijk licht en voldoende ruimte voor zowel een zithoek als een gezellige eettafel. De complete keuken en badkamer zijn klaar om naar eigen wens te moderniseren. De drie fijne slaapkamers bieden volop mogelijkheden, of je nu een jong gezin hebt of extra ruimte nodig hebt voor een thuiskantoor. De onderhoudsvrije tuin op het noordwesten is ideaal voor ontspanning en spelende kinderen, met een terras, gazon en vaste beplanting. Deze woning biedt alles wat je zoekt als starter op de woningmarkt.



Lichte doorzon woonkamer: Deze doorzon woonkamer is een oase van natuurlijk licht dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. De overvloed aan daglicht creëert een uitnodigende en warme sfeer, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. Hier heb je volop ruimte om een comfortabele zithoek in te richten waar je kunt ontspannen na een lange dag, en een eettafel waar je kunt genieten van heerlijke diners. De ideale plek om zowel te ontspannen als te entertainen, in een ruimte die flexibel is in te delen naar jouw wensen.

Complete keuken en badkamer met mogelijkheden om naar eigen wens te moderniseren: De keuken en badkamer zijn volledig functioneel en bieden een solide basis, maar geven je ook de kans om ze geheel naar eigen smaak te renoveren. Droom je van een moderne, strakke keuken met top-of-the-line apparatuur? Of misschien een badkamer met een luxe inloopdouche en stijlvolle tegels? Hier kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de ruimtes helemaal eigen maken. De huidige voorzieningen zijn praktisch en direct te gebruiken, maar de mogelijkheid tot personalisatie maakt deze woning extra aantrekkelijk.

Drie fijne slaapkamers: Deze woning beschikt over drie goed bemeten slaapkamers, ideaal voor een jong gezin, een stel dat extra ruimte nodig heeft, of voor het creëren van een thuiskantoor. De hoofdslaapkamer is ruim genoeg voor een groot bed en een kledingkast, terwijl de andere twee kamers perfect zijn voor kinderen, logees of als werkruimte. Elke kamer is licht en luchtig, met voldoende mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten. Hier vind je de rust en ruimte die je nodig hebt om je terug te trekken na een drukke dag.

Onderhoudsvrije tuin op het noordwesten met terras, gazon en vaste beplanting: De fraai aangelegde tuin ligt op het noordwesten, wat betekent dat je kunt genieten van lange zonnige middagen en avonden. Het onderhoudsvrije karakter van de tuin zorgt ervoor dat je meer tijd kunt besteden aan ontspannen en minder aan tuinieren. Het terras is ideaal voor buiten dineren of gewoon genieten van een kopje koffie in de ochtendzon, terwijl het gazon en de vaste beplanting een groene en serene sfeer creëren. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, zonder veel opknapwerk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 313

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 313

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert