Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DIRECT ONLINE EEN BEZICHTIGING INPLANNEN? GA NAAR ONZE WEBSITE!

INLEIDING

Welkom in je potentiële nieuwe thuis in Weert, een instapklare maisonnette vol comfort en stijl! Perfect voor starters op de woningmarkt, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt op een steenworp afstand van het bruisende centrum. Denk aan een ruime woonkamer, open keuken en een zonnig balkon op het zuidwesten. Hier kun je echt thuiskomen en genieten van het leven.

HOOFDKENMERKEN

Ruime woonkamer: Licht en luchtig met veel natuurlijk licht.
Open keuken: Modern ingericht en van alle gemakken voorzien.
2 slaapkamers: Perfect voor gezinsuitbreiding of een werkruimte.
Separate berging: Handig voor extra opslagruimte.
Balkon gelegen op het zuidwesten: Geniet van de middag- en avondzon.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom thuis! Stap binnen in deze prachtige, instapklare maisonnette in Weert en laat je verrassen door het comfort en de ruimte die deze woning biedt. Deze woning is ideaal voor een breed scala aan doelgroepen en biedt een perfecte balans tussen luxe en functionaliteit.

Ruime Woonkamer

Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de ruime woonkamer. Dit is een plek waar licht en lucht samenkomen om een prettige, open atmosfeer te creëren. Grote ramen laten de zon binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Stel je voor hoe je hier kunt ontspannen na een lange werkdag, met een goed boek of je favoriete serie op de achtergrond.

Open Keuken

De woonkamer loopt naadloos over in de open keuken. Deze keuken is een droom voor elke thuiskok, compleet met apparatuur, veel opbergruimte en een strak, eigentijds design. Bereid heerlijke maaltijden terwijl je in contact blijft met je gasten of familieleden die zich in de woonkamer bevinden.

2 Slaapkamers

De maisonnette beschikt over twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is een oase van rust en biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en een royale kledingkast. De tweede slaapkamer kan dienen als kinderkamer, logeerkamer of zelfs als thuiskantoor. Beide kamers zijn voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht.

Separate Berging

Nooit meer zorgen maken over opslagruimte! Deze woning heeft een separate berging die ideaal is voor het opbergen van fietsen, gereedschap of seizoensgebonden items. Alles netjes georganiseerd en uit het zicht, zodat je woonruimte altijd opgeruimd blijft.

Balkon op het Zuidwesten

Het balkon, gelegen op het zonnige zuidwesten, is de kers op de taart. Hier kun je de hele middag en avond genieten van de zon. Stel je voor: lange zomeravonden doorbrengen met vrienden, een glas wijn in de hand en een adembenemende zonsondergang op de achtergrond. Dit is jouw privéplek om te ontspannen en tot rust te komen.

WOONOPPERVLAKTE EN LOCATIE

Met een woonoppervlakte van 86 vierkante meter biedt deze maisonnette voldoende ruimte voor al je woonwensen. Gelegen nabij het centrum van Weert, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van gezellige cafés en restaurants tot diverse winkels en supermarkten, alles is gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast zijn er uitstekende openbaarvervoersverbindingen en uitvalswegen, waardoor je snel en eenvoudig naar omliggende steden kunt reizen.

HIGHLIGHTS

De ruime woonkamer is een waar genot dankzij de overvloed aan natuurlijk licht. De open keuken is van alle gemakken voorzien, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of een kantoor aan huis. De separate berging biedt extra opslagruimte die altijd van pas komt. Het balkon op het zuidwesten is perfect voor zonnige middagen en lange zomeravonden.

SOCIAL MEDIA POST

? Nieuw in de verkoop! ? Instapklare maisonnette in het hart van Weert! ?? Perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Deze woning heeft het allemaal: een ruime woonkamer, moderne open keuken, 2 slaapkamers, separate berging en een zonnig balkon op het zuidwesten. ?? Mis deze kans niet om je droomhuis te ontdekken! ?? #Weert #NieuwWoning #Maisonette #TeKoop #Droomhuis #Starterswoning #Gezinswoning

Prikkel je zintuigen en laat je verleiden door het comfort en de stijl van deze schitterende maisonnette. Voel de warme zonnestralen op je gezicht terwijl je ontspant op je eigen balkon. Ruik de geur van versbereide maaltijden uit je moderne open keuken. Zie hoe het natuurlijke licht de ruime woonkamer vult en luister naar het zachte briesje dat door de ramen naar binnen waait. Grijp deze unieke kans en plan direct een bezichtiging op onze website. Dit is jouw nieuwe thuis!

Kom langs en ervaar zelf de charme van deze maisonnette. Wacht niet te lang, want deze woning zal snel worden verkocht!

RUIME WOONKAMER

De ruime woonkamer is een licht en luchtig vertrek met een overvloed aan natuurlijk licht dankzij grote ramen. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Perfect om te ontspannen met familie en vrienden, of om gewoon even tot rust te komen na een lange dag. De moderne afwerking maakt het eenvoudig om jouw eigen stijl toe te voegen en een echt thuisgevoel te creëren.

OPEN KEUKEN

De open keuken is een culinair paradijs, uitgerust met inbouwapparatuur en veel opbergruimte. Het strakke en eigentijdse design maakt koken hier een waar genot. Je kunt makkelijk contact houden met je gasten in de woonkamer terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt. Deze keuken is meer dan functioneel; het is een plek waar koken en gezelligheid samenkomen.

2 SLAAPKAMERS

De maisonnette beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor gezinsuitbreiding of als multifunctionele ruimte. De hoofdslaapkamer is een serene plek met voldoende ruimte voor een groot bed en een royale kledingkast. De tweede slaapkamer kan perfect functioneren als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor. Beide kamers profiteren van veel natuurlijk licht en bieden een rustige en comfortabele slaapomgeving.

SEPARATE BERGING

De separate berging biedt een slimme oplossing voor al je opslagbehoeften. Of je nu fietsen, gereedschap of seizoensgebonden spullen wilt opbergen, deze ruimte houdt alles netjes georganiseerd en uit het zicht. Geen rommel in je woonruimte; alleen maar gemak en functionaliteit die je dagelijks leven eenvoudiger maken.

BALKON GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN

Het balkon op het zuidwesten is de perfecte plek om van de zon te genieten. Hier kun je de hele middag en avond ontspannen, genietend van de warmte en het uitzicht. Stel je voor: lange zomeravonden doorbrengen met vrienden, een glas wijn in de hand en een prachtige zonsondergang. Dit balkon biedt een privéplek voor ontspanning en gezelligheid, waar je dagelijks van kunt genieten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 286

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 286

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert

Wooninfluencers

Laden..