Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN IDEALE WONING VOOR JOU EN JE GEZIN

Welkom in de rustige en gewilde straat Boshoverbeek! Dit prachtige woonhuis biedt niet alleen een ideale ligging nabij alle voorzieningen en de goede ontsluiting met de A2, maar ook de rust waar je naar op zoek bent. Met een ruime zonnige woonkamer, een half open keuken en een riante privacyvolle achtertuin is dit huis perfect voor gezinnen die behoefte hebben aan meer ruimte, maar ook voor mensen die de voorzieningen van de stad willen combineren met een rustige leefomgeving.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Ruime zonnige woonkamer met een sfeervolle elektrische haard, ideaal voor gezellige avonden met het gezin.
Half open keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuiging en koelkast, met directe toegang tot de handige bijkeuken en aangebouwde eetkamer.
Drie slaapkamers, waaronder één grote slaapkamer en twee kleinere kamers, perfect voor een gezin met kinderen.
Ruime badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.
Privacyvolle achtertuin op het zuidoosten met een overkapping, groot terras, gazon en diverse vaste beplanting.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in een oase van rust, terwijl je toch slechts een steenworp verwijderd bent van alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Dit huis aan de Boshoverbeek biedt het beste van twee werelden: de serene omgeving en de nabijheid van de stad.

Bij binnenkomst in de woning word je begroet door een ruime hal die direct toegang biedt tot de zonnige woonkamer. Deze woonkamer is het hart van het huis, met een grote raampartij die het natuurlijke licht naar binnen laat stromen en een sfeervolle elektrische haard waar je heerlijk kunt opwarmen tijdens de koude winteravonden.

De half open keuken is van alle gemakken voorzien. Dankzij de handige indeling met een gaskookplaat, afzuiging en koelkast kun je hier de heerlijkste maaltijden bereiden. De keuken biedt ook toegang tot de bijkeuken, waar je voldoende ruimte hebt voor opslag en het opbergen van huishoudelijke apparatuur. Aan de keuken grenst bovendien een aangebouwde eetkamer.

Het slaapgedeelte bevindt zich op de bovenverdieping, waar je drie slaapkamers vindt. De grote slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en een royale kledingkast, terwijl de twee kleinere kamers ideaal zijn voor kinderen, gasten of een thuiskantoor. De badkamer is neutraal afgewerkt en ruim, met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel, ontworpen om je dagelijkse routine zo comfortabel mogelijk te maken.

De achtertuin is een waar paradijs. Georiënteerd op het zuidoosten, geniet je hier de hele dag van de zon. De overkapping biedt schaduw op hete zomerdagen, terwijl het grote terras de perfecte plek is voor buitenmaaltijden en feestjes. Het gazon en de diverse vaste beplanting creëren een groene en serene omgeving waar je volledig tot rust kunt komen.

GROTE INPANDIGE GARAGE

Een van de opvallende kenmerken van deze woning is de grote inpandige garage. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden. Of je nu een hobbyruimte, een extra opslagruimte of een werkplaats nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING IN 100 WOORDEN

De woning aan de Boshoverbeek biedt een ruime zonnige woonkamer met sfeervolle elektrische haard, een half open keuken met gaskookplaat, afzuiging en koelkast, en toegang tot de handige bijkeuken en aangebouwde eetkamer. Met drie slaapkamers, waaronder een grote slaapkamer en twee kleinere kamers, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De privacyvolle achtertuin op het zuidoosten heeft een overkapping, groot terras, gazon en diverse vaste beplanting. De grote inpandige garage biedt tal van mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 542
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 542
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert