Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
INLEIDING
Welkom bij jouw toekomstige droomhuis! Deze charmante 2-1 kapwoning is perfect voor energieke starters op de woningmarkt, jonge koppels, en stadsliefhebbers die op zoek zijn naar een leuk renovatieproject. Met een ruime woonkamer, een zonnige tuin op het westen, en een separate garage, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Mis deze unieke kans niet om jouw eigen stedelijke oase te creëren, waar je volop kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft.
HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Kluswoning: Een unieke kans om jouw droomhuis compleet naar eigen smaak in te richten.
- Ruime woonkamer: Ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie, met voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten.
- Slaapkamer op zolder: Een knusse en rustige plek om je terug te trekken na een lange dag.
- Separate garage: Handige extra opslagruimte of perfect voor de klusser die graag aan projecten werkt.
- Tuin op het Westen: Een zonnige plek om te ontspannen, barbecueën, en genieten van de lange zomeravonden.
UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze veelzijdige woning en laat je verbeelding de vrije loop. Je betreedt de woning via een uitnodigende hal die je direct meeneemt naar de ruime woonkamer. Hier voel je meteen de mogelijkheden; veel lichtinval door de grote ramen die een prachtig uitzicht biedt op de groene tuin. Stel je voor hoe je hier jouw comfortabele zithoek creëert, perfect voor ontspannen avonden na een dag in de drukke stad. De woonkamer leent zich uitstekend voor gezellige momenten met vrienden en familie, waar je samen kunt genieten van een goed glas wijn of spelletjesavonden.
De keuken, bereikbaar vanuit de woonkamer, is geplaatst in een handige wandopstelling. Hier kun je jouw culinaire creativiteit de vrije loop laten terwijl je uitkijkt op je eigen tuin. De tuin, gelegen op het westen, is een echte parel van deze woning. Denk aan zonnige middagen, geurige bloemenborders en lange zomeravonden met een heerlijke barbecue. De zonsondergangen in deze tuin zijn adembenemend, een dagelijkse traktatie die je niet wilt missen.
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met hun eigen karakter en mogelijkheden. Deze kamers zijn perfect voor een thuiskantoor, logeerkamer of hobbyruimte. De zolder, met een vierde slaapkamer, biedt een knusse en rustige plek waar je je kunt terugtrekken om te ontspannen en tot rust te komen. Deze ruimte kan ook uitstekend dienen als een creatieve studio of een comfortabele leeshoek.
De separate garage is een fantastische bonus voor deze woning. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt, een plek om aan je auto te sleutelen, of een werkplaats voor je doe-het-zelf projecten, deze garage biedt het allemaal. Hier heb je alle ruimte om je dromen werkelijkheid te laten worden.
AANVULLENDE KENMERKEN
Deze woning beschikt over 142 vierkante meter aan woonoppervlakte, wat je alle ruimte geeft om je ideeën tot leven te brengen. Met vier ruime slaapkamers, heb je voldoende opties om elke ruimte naar eigen wens in te richten. De ligging van de tuin op het westen zorgt ervoor dat je de hele middag en avond kunt genieten van de zon, wat de tuin een perfecte plek maakt voor ontspanning en sociale bijeenkomsten.
UITGEBREIDE HIGHLIGHTS
Deze 2/1 kapwoning biedt jou de unieke kans om het huis volledig naar eigen smaak in te richten en te renoveren. De ruime woonkamer is perfect voor sociale momenten en ontspanning, dankzij het overvloedige natuurlijk licht. De slaapkamer op zolder biedt een knusse en rustige plek voor een goede nachtrust. De separate garage geeft je extra opslagruimte en mogelijkheden voor hobby’s of klussen. De tuin op het westen is jouw zonnige toevluchtsoord, ideaal voor warme zomeravonden en sociale bijeenkomsten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 590

Overige

Perceel oppervlakte 290

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 590

Overige

Perceel oppervlakte 290

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond