Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de gewilde- en kindvriendelijke wijk 'Boshoven-Vrakker' gelegen compleet gemoderniseerde tweekapper met luxe badkamer en in 2023 gemoderniseerde keuken met kookeiland. Klap op de vuurpijl is de riante-, in spouw gebouwde garage van maar liefst 50m² met voorgelegen carport.

Indeling

Begane grond: Vanuit de inrit met carport (plaats voor 2 auto's) is de entree bereikbaar. Binnenkomst in de hal met het gemoderniseerd toilet (v.v. wandcloset en fonteintje), de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heb je eveneens toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een PVC-vloer, strak gestucte wanden, het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde. Er is ook een handige trapkast voor wat extra opbergruimte.

Aan de achterzijde bevindt zich de recent vernieuwde open keuken (geplaatst in 2023). De keuken heeft een wandopstelling + sfeervol kookeiland en is uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, stoomoven en Quooker. Middels de loopdeur aan de achterzijde is de op het noordwesten georiënteerde tuin bereikbaar met gazon, terras, plantenborders en toegang tot de garage. De garage is compleet geïsoleerd en van het nodige daglicht voorzien middels kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De garage is ook nog voorzien van elektra, water en verwarming en daarmee is de garage voor diverse doeleinden te gebruiken zoals een werkruimte, hobbyruimte of voor extra opslag.

1e verdieping: Vanaf de overloop heb je toegang tot drie ruim bemeten slaapkamers en de badkamer. De luxe badkamer is uitgerust met een inloopdouche (met handdouche en rainshower), een strak meubel met wastafel en een 2e toilet (wandcloset).

Zolder: (2e verdieping): Middels vaste trap te bereiken open zolderkamer (slaapkamer 4) met de c.v.-opstelling, mechanische ventilatie-unit en Velux dakraam.

Bijzonderheden: - De woning beschikt over een grote, in spouw gebouwde garage van maar liefst 50m² die voor diverse doeleinden te gebruiken is, zoals een werkruimte, hobbyruimte of extra opslag. - Goede uitvalsbasis naar de autosnelweg A2 (Eindhoven - Maastricht). - Weert beschikt over een eigen NS-station. - Basisschool op loopafstand, middelbaar onderwijs op 10 tot 15 minuten fietsafstand. - Kindvriendelijke ligging aan verkeersluw woonerf met speeltuintje.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 543

Overige

Perceel oppervlakte 265

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 543

Overige

Perceel oppervlakte 265

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars