Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Wil jij wonen in een royale eengezinswoning aan het water? Welkom aan Het Verlaat 252 in Apeldoorn!

Osseveld-Oost, een fijne buurt voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort. Deze woning biedt moderne gemakken en een prachtige ligging aan het water. Met een energielabel A, vier ruime slaapkamers en een zonnige tuin en dakterras op het zuiden, is dit huis een ideale plek om te wonen.

Hoofdkenmerken van de woning:
- Energielabel A: Bespaar op energiekosten en woon duurzaam.
- Wonen aan het water: Geniet dagelijks van een mooi uitzicht.
- Oprit met carport: Altijd een parkeerplek voor je deur.
- 144 m2 woonoppervlakte: Voldoende ruimte voor het hele gezin.
- 8 zonnepanelen: Lage energiekosten en milieuvriendelijk.

Uitgebreide beschrijving van de woning
Bij binnenkomst in deze woning merk je meteen de ruimte en het licht op. De royale woonkamer met een gashaard biedt een mooi uitzicht op het water. Hier kun je lekker ontspannen of gezellig samenkomen met het gezin. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en heeft genoeg ruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Tevens is de begane grond voorzien van vloerverwarming

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, met voldoende ruimte voor studie en spel. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, wastafel met meubel en een tweede toilet. 

De tweede verdieping heeft een vierde slaapkamer met airco en een ruime berging waar de cv-ketel en witgoedaansluiting zijn gesitueerd. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot het dakterras, waar je kan genieten van het prachtige uitzicht. 

De tuin op het zuiden met uitzicht op het water is een fijne plek voor zomerse barbecues en gezellige avonden met vrienden en familie. Aan de voorzijde kan je gemakkelijk de auto kwijt op de oprit met carport. 

Omgeving
De woning is gelegen in de jonge, groene en speels opgezette wijk Osseveld-Oost, een fijne plek om rustig te wonen en voor kinderen zijn er speelplaatsen waar ze lekker kunnen spelen met de buurkinderen. Je woont hier op een prettige locatie met de nabije omgeving voor voorzieningen als winkels, scholen een bushalte en een NS station. 

Deze uitnodigende en informatieve beschrijving is ontworpen om je een goed beeld te geven van deze prachtige woning. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 511

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 511

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn