Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PRACHTIG, ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD, DUURZAAM WOONHUIS!

Ben je op zoek naar een luxe, fijne gezinswoning? Dan is deze woning mogelijk precies wat je zoekt. Met een energielabel A+++, biedt deze woning veel comfort en lage energiekosten. De woning heeft een ruime stenen garage, een prachtig diep perceel van 486m2 en is afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Energielabel A+++: Zeer energiezuinig, goed voor het milieu en je energierekening.
Volledig geïsoleerd: Optimale warmte- en geluidsisolatie voor extra comfort.
Extra grote benedenverdieping: zo'n ruime begane grond zie je zelden.
Fraaie tuin: Prachtige diepe tuin, gelegen op het noordwesten met stenen, geïsoleerde garage
Luxe afwerking: Hoogwaardige materialen en stijlvolle details door het hele huis.
Keuken: Unieke grote keuken met ruim kookeiland voorzien van schitterend kwartsiet blad.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

In het ruim opgezette, idyllische straatje 'Holthuis' staat deze grote luxe, nieuwgebouwde gezinswoning. Bij aankomst valt de stijlvolle uitstraling van de woning direct op. Parkeer de auto op de ruime oprit of in de garage en stap de sfeervolle hal binnen.

Vanuit de hal kom je in de woonkamer. De woonkamer is erg ruim en licht dankzij de grote ramen en de prachtige lichtkoepel. De vloer, die is voorzien van een visgraat-pvc, zorgt voor een warme, chique uitstraling. Hier kan je gezellig tijd doorbrengen met vrienden en familie. De magazine-waardige keuken is ruim opgezet met een groot kookeiland en voorzien van moderne apparatuur. Zo beschikt de keuken over een vaatwasser, een XL combi oven, ruime inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, koelkast en vriezer. Daarnaast heeft de keuken een koffiebar met ruimte voor al je aanvullende keukenapparatuur. Verder vind je in de woonkeuken een eetgedeelte en een grote erker die zorgt voor veel ruimtebeleving en lichtinval.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig, allemaal met een moderne afwerking en genoeg kastruimte. De master bedroom is ruim van opzet en vormt een goede plek om tot rust te komen. De badkamer is modern en beschikt over een luxe inloopdouche, designbad, toilet en een marmeren wastafelmeubel. Een enorm sfeervolle ruimte.

Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder met wasruimte. De zolder is volledig afgewerkt en heeft voldoende ruimte voor een extra slaapkamer of thuiswerkplek.

De tuin, gelegen op het noordwesten, is zeer groot en bovendien multifunctioneel te gebruiken. Of je nu een boek wilt lezen in de zon, een barbecue wilt organiseren, of zelfs voetballen... in deze tuin kan het allemaal. De tuin beschikt over een ruim, fraai aangelegd terras dat wordt omringd door sfeervolle beplanting. De grote stenen garage biedt meer dan voldoende plek om spullen op te bergen of kan gebruikt worden als extra werkruimte.

Deze smaakvolle, ruime gezinswoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. En met een supermarkt op loopafstand, zijn de dagelijkse boodschappen zo gedaan. Ook scholen, het centrum en sportvoorzieningen zijn vlakbij. De bereikbaarheid van deze woning is voortreffelijk. Met de fiets ben je binnen 10 minuten op het station/ in het centrum en met de auto ben je binnen 5 minuten op de A1.

Dankzij het energielabel A+++ en uitstekende isolatie is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. De woning is voorzien van 9 XL zonnepanelen, een warmtepomp en is daarnaast volledig gasloos. Hierdoor is de woning duurzaam, toekomstbestendig en de komende jaren zeer onderhoudsvrij. Deze woning is ideaal voor gezinnen die ruimte en comfort zoeken op een fantastische locatie.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging via de website van Hendriks Apeldoorn!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 486

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 486

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn