Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INLEIDING

Welkom in Zwanenveld, een fijne buurt die jonge gezinnen alles biedt wat ze nodig hebben. Deze ruime tussenwoning ligt op een van de mooiste en rustigste plek daar en is perfect voor kinderen om veilig buiten te spelen. De zonnige tuin op het zuiden is ideaal voor lange zomerdagen. Bovendien ligt winkelcentrum Dukenburg op loopafstand, wat zorgt voor extra gemak. Daarnaast heeft het een gunstige ligging ten aanzien van de uitvalswegen en het NS station Dukenburg. Ontdek nu waarom dit huis jouw gezin kan laten groeien en bloeien!

HOOGTEPUNTEN

Rustige straat: Veilig en sereen wonen.
Ruime tussenwoning: Woonoppervlakte van 118 m².
Kindvriendelijke omgeving: Speeltuinen en scholen in de buurt.
Tuin op het zuiden: Genieten van de zon in je eigen tuin.
Winkelcentrum Dukenburg op loopafstand: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze tussenwoning voel je meteen de huiselijke sfeer. De royale woonkamer is licht en ruim, dankzij de grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Middels een loopdeur kom je in de achtertuin. Hier kun je heerlijk ontspannen met je gezin na een lange dag.

De keuken is modern, greep loos en praktisch ingericht met veel lades, voorzien van alle benodigde apparatuur en een inductie kookplaat. Hier kun je lekker koken en samen met je gezin genieten van een maaltijd aan de eettafel.

Momenteel heeft de eerste etage twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ruim en rustig, een fijne plek om tot rust te komen. Deze is ook weer op te splitsen waardoor je weer de oorspronkelijke indeling ontstaat van drie slaapkamers op de eerste etage. De andere slaapkamers zijn perfect voor de kinderen of als werkruimte.

Op de zolder bevindt zich ook nog een zeer ruime kamer die middels een scheidingswand mogelijk ook nog op te splitsen zou zijn.

De badkamer is netjes en functioneel, met douche en wastafel. Het biedt alles wat je nodig hebt voor een frisse start van de dag.

De tuin op het zuiden is een heerlijke plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Of je nu een kop koffie drinkt in de ochtend of een barbecue organiseert in de zomer, deze tuin is ideaal.

De kindvriendelijke omgeving maakt dit huis extra aantrekkelijk voor gezinnen. Er zijn speeltuinen en scholen in de buurt, en de rustige straat draagt bij aan een veilig gevoel.

Het winkelcentrum Dukenburg ligt op loopafstand, wat betekent dat je gemakkelijk boodschappen kunt doen of kunt winkelen. Dit voegt extra gemak toe aan het dagelijks leven.

EXTRA'S

Naast de genoemde kenmerken, beschikt deze woning over een berging voor opslag, dubbele beglazing voor extra comfort en energiebesparing, en een goed onderhouden dak en gevel. De woning is instapklaar, dus je kunt er direct intrekken zonder grote klussen.

HIGHLIGHTS IN WOORDEN

Deze tussenwoning in Zwanenveld biedt een rustige woonomgeving. Met een woonoppervlakte van 118 m² en drie slaapkamers is er genoeg ruimte voor een gezin. De kindvriendelijke buurt, met speeltuinen en scholen nabij, maakt het ideaal voor jonge gezinnen. De tuin op het zuiden biedt veel zonuren, perfect voor ontspanning en spel. Het winkelcentrum Dukenburg, op loopafstand, biedt gemak met diverse winkels en voorzieningen. Dit huis heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel gezinsleven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 175

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 175

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen