Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je een starter op de woningmarkt en op zoek naar een comfortabele woning? Dit huis in de wijk Sluisoord biedt je precies wat je nodig hebt. Met een royaal perceel, een oprit voor meerdere auto's, onderhoudsarme kunststof kozijnen, en twee ruime slaapkamers. Bovendien ligt het op loopafstand van winkelcentrum Anklaar. Deze woning combineert gemak, ruimte en een gunstige locatie.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Royaal perceel: Perceel van 374 m², ideaal voor tuinliefhebbers en buitenactiviteiten.
Oprit voor meerdere auto’s: Parkeerplek voor meerdere auto's direct voor de deur.
Kunststof kozijnen: Duurzame en onderhoudsarme kunststof kozijnen.
2 ruime slaapkamers: Twee ruime slaapkamers voor optimaal wooncomfort.
Nabij winkelcentrum Anklaar: Op een paar minuten lopen van winkelcentrum Anklaar met diverse winkels en eetgelegenheden.
EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in dit huis in Sluisoord voel je je meteen thuis. Met een woonoppervlakte van 83 m² en een perceel van 374 m², biedt deze woning starters een uitstekende kans om een fijne plek te creëren.

De woonkamer, met grote ramen die veel licht binnenlaten, is een aangename ruimte om te ontspannen. De open indeling maakt de woonkamer nog ruimer en lichter, perfect voor gezellige avonden. De keuken is netjes en voorzien van alle benodigde apparatuur, met voldoende kastruimte voor al je spullen. Hier kun je heerlijk koken terwijl je uitkijkt op je ruime achtertuin.

Via de trap in de woonkamer komen we op de overloop met vaste kast op de eerste verdieping uit. Hier treffen we twee ruime slaapkamers. Beide kamers zijn over de hele breedte van de woning. De masterbedroom aan de voorzijde is voorzien van vaste wandkast. Beide kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. 

De tuin, gelegen op het oosten, is perfect voor liefhebbers van de buitenlucht. Met voldoende ruimte om te tuinieren, te spelen of gewoon te ontspannen, biedt deze tuin veel mogelijkheden. De oprit voor meerdere auto's zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk kunt parkeren.

Omgeving

De locatie is een groot pluspunt. Het winkelcentrum Anklaar ligt op loopafstand, waardoor boodschappen doen eenvoudig is. Sluisoord is een rustige en kindvriendelijke buurt met diverse scholen, parken en sportfaciliteiten in de buurt. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 374
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 374
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn