Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW DROOMHUIS IN 'T ACKER
Ben je op zoek naar een ruime, instapklare woning waar je gezin zich meteen thuis voelt? Zoek niet verder! Deze goed onderhouden woning in de populaire buurt 'T Acker is precies wat je nodig hebt. Met vier ruime slaapkamers, een prachtige tuin op het zuiden en een vrijstaande hobbyschuur/garage van maar liefst 40m², zul je versteld staan van de mogelijkheden die dit huis biedt. Ideaal voor zowel jonge gezinnen als gezinnen met oudere kinderen die net dat beetje extra ruimte nodig hebben.

DE HOOFDHIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Instapklaar: Geen kluswerk nodig, gewoon je meubels neerzetten en genieten.
- Goed onderhouden keuken: Moderne keuken met openslaande deuren naar de zonnige tuin.
- Tuin op het zuiden: Geniet van de hele dag zon in je eigen groene oase.
- Hoogwaardige badkamer: Luxe en comfort in elke douchebeurt.
- Vier ruime slaapkamers: Genoeg plek voor iedereen in het gezin.
- Vrijstaande hobbyschuur/garage: 40m² extra ruimte voor al jouw hobby's en opslag, met een handige garagedeur naar het gezellige buurtje.

CREATIEVE BESCHRIJVING
Stel je voor: je rijdt een rustige straat in, omgeven door het weelderige groen van 'T Acker. Hier, op een perceel van 212m², vind je deze schitterende woning met energielabel B. Het eerste wat opvalt is de charmante gevel, uitnodigend en goed onderhouden. De voordeur opent zich naar een lichte hal, waar je meteen de huiselijke sfeer voelt die door het hele huis heerst.

De woonkamer, royaal en smaakvol ingericht, biedt voldoende ruimte voor zowel ontspanning als gezellige familieavonden. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, terwijl subtiele details zoals een stijlvolle vloer en moderne afwerkingen een vleugje luxe toevoegen. De open keuken, het hart van het huis, is voorzien van alle moderne gemakken en heeft openslaande deuren naar de tuin. Stel je voor hoe je op een zonnige ochtend de deuren opent en de frisse lucht naar binnen laat stromen terwijl je geniet van een kop koffie.

De tuin op het zuiden is een ware oase. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon, terwijl het geluid van zingende vogels op de achtergrond je zintuigen prikkelt. Perfect voor zomerse barbecues, ontspannen middagen met een goed boek, of spelende kinderen die zich vermaken in de veilige, groene omgeving.

De luxe badkamer is een ander hoogtepunt van deze woning. Met hoogwaardige afwerkingen, een moderne inloopdouche en stijlvolle wastafelmeubels voelt elke douchebeurt als een bezoek aan een luxe spa. Hier kom je echt tot rust na een drukke dag.

Met vier ruime slaapkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin. Of je nu jonge kinderen hebt die hun eigen plek nodig hebben of tieners die wat meer privacy willen, iedereen zal zich hier thuis voelen. De kamers zijn slim ingedeeld en bieden volop mogelijkheden voor creatief gebruik.

En dan is er nog de vrijstaande hobbyschuur/garage van 40m². Deze multifunctionele ruimte is perfect voor hobbyisten, doe-het-zelvers of als extra opslagruimte. Met een handige garagedeur die uitkomt op het gezellige buurtje, is dit de ideale plek voor allerlei activiteiten.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De woning heeft een energielabel B, wat betekent dat het energiezuinig is en je bespaart op je energierekening. Met een perceeloppervlakte van 212m² is er genoeg ruimte om zowel binnen als buiten van je huis te genieten.

Prikkel je zintuigen met dit droomhuis en plan direct een bezichtiging via onze website. Voel de warmte van de zon in de tuin, ruik de verse koffie in de moderne keuken en geniet van de luxe van een instapklare woning. Wacht niet langer, dit is jouw kans op de perfecte gezinswoning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 212

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 212

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen