Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Welkom in Driehuizen, een rustige en groene wijk waar jouw nieuwe appartement op je wacht! Dit ruime appartement van 100 m² is ideaal voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele woning. Geniet van de zonsondergang op je balkon op het westen, terwijl de kinderen in hun eigen slaapkamers spelen. Met de lift naar je voordeur en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit de perfecte plek om je nieuwe leven te beginnen. Mis deze kans niet en ontdek wat dit appartement te bieden heeft.

HOOFDHIGHLIGHTS
- Ideaal voor starters: Moderne en instapklare woning, perfect voor een eerste stap op de woningmarkt.
- Groene omgeving: Gelegen in het rustige en groene Driehuizen, dichtbij parken en natuurgebieden.|
- Balkon op het westen: Geniet van lange zomeravonden en mooie zonsondergangen.
- 3 slaapkamers: Genoeg ruimte voor een jong gezin of een thuiskantoor.
- Voorzien van een lift: Comfortabel en toegankelijk, geschikt voor elke levensfase.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Je komt thuis na een lange werkdag, opent de deur van je appartement en je wordt meteen begroet door een lichte en ruime woonkamer. De grote ramen aan de westkant zorgen voor veel natuurlijk licht. Hier is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een leuke eethoek waar je samen kunt eten en kletsen met vrienden en familie.

Het balkon is gelegen op het westen, wat betekent dat je hier kunt genieten van de avondzon. Het is de ideale plek om even te ontspannen na een drukke dag, misschien met een boek of een kop koffie.

Met drie ruime slaapkamers biedt dit appartement veel mogelijkheden. De grootste slaapkamer is perfect voor een comfortabel tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De andere twee kamers kunnen dienen als kinderkamers, logeerkamers of een werkplek aan huis.

De keuken en de badkamer hebben aandacht nodig en is naar wens in te delen.

Daarnaast heeft het appartement een lift, wat betekent dat je niet met zware tassen of kinderwagens hoeft te sjouwen. Dit maakt het appartement geschikt voor iedereen, van jonge gezinnen tot ouderen.

OMGEVING
De buurt is populair vanwege haar rustige straten en de nabijheid van winkels, scholen, Sprengepark en openbaar vervoer. Je kunt met 5 minuten in het bos lopen. Hier woon je in een fijne omgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Het betreft een voormalige huurwoning waarbij de overdracht dient plaats te vinden via de projectnotaris. Informeer naar de overige voorwaarden.

Tevens is er een mogelijkheid om een garagebox te kopen. Prijs op aanvraag.

De genoemde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. 

CALL TO ACTION
Wil je meer weten of een bezichtiging inplannen? Ga dan snel naar onze website en ontdek deze fijne woning zelf. Mis de kans niet om je nieuwe thuis te vinden in een van de meest gewilde buurten van Driehuizen. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 329

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 329

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn