Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Het betreft een vanafprijs

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE IN VERZETSWIJK, ALMERE STAD

Welkom in deze prachtige woning in de gewilde Verzetswijk te Almere Stad. Deze woning biedt je de perfecte combinatie van ruimte, comfort en rust. Met een energielabel A, goed onderhouden staat, en een vrije ligging aan de achterzijde, is dit huis een droom voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Dompel jezelf onder in de serene sfeer van de tuingerichte woonkamer, geniet van gezellige maaltijden in de straatgerichte woonkeuken, en ontspan op het ruime dakterras. Ideaal voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een nieuwe start in een rustige en groene omgeving.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOFDKENMERKEN

- Oprit aan de voorzijde van de woning: Gemakkelijk parkeren op je eigen oprit, nooit meer op zoek naar een parkeerplaats.
- Hal entree met toegang tot toiletruimte, trapopgang naar eerste verdieping en meterkast: Een ruime en lichte entree die een warm welkom biedt aan zowel bewoners als gasten.
- Straatgerichte woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en plek voor een fijne eettafel: Een gezellige en functionele keuken waar koken een genot is.
- Tuingerichte woonkamer met toegang tot de achtertuin middels openslaande deuren: Geniet van de mooie tuin en het vrije uitzicht aan de achterzijde.
- Achtertuin met berging en achterom: Een goed onderhouden tuin met veel privacy, ideaal voor ontspannen zomerse avonden.
- Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drietal slaapkamers van diverse afmetingen. Badkamer met douche, toilet, wastafel met meubel en designradiator: Perfect voor gezinnen met meerdere kinderen of voor het creëren van een thuiskantoor.
- Tweede verdieping: Overloop met wasruimte, 4e slaapkamer en een fijn dakterras: Extra ruimte en mogelijkheden voor een hobbykamer, speelkamer of logeerkamer.

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Stap binnen in deze charmante woning en laat je verrassen door de ruimte en het comfort die het biedt. De oprit aan de voorzijde van de woning zorgt ervoor dat je altijd een parkeerplaats hebt, wat een luxe in deze tijd! Bij binnenkomst in de ruime hal, voel je je direct thuis. De hal biedt toegang tot de toiletruimte, de trapopgang naar de eerste verdieping, en de meterkast. Het is de perfecte plek om je jas op te hangen en je schoenen uit te trekken na een lange dag.

De straatgerichte woonkeuken is het kloppend hart van de woning. Hier vind je diverse inbouwapparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. Bovendien is er genoeg ruimte voor een gezellige eettafel, waar je met familie en vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden.

De tuingerichte woonkamer is een oase van rust en comfort. De openslaande deuren naar de achtertuin zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. In de zomer zet je de deuren wagenwijd open en geniet je van de frisse lucht en het vrije uitzicht. De achtertuin is goed onderhouden en beschikt over een berging en een achterom. Hier kun je in alle privacy ontspannen, tuinieren of een barbecue organiseren.

Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers van verschillende afmetingen. Of je nu een master bedroom, kinderkamer of thuiskantoor nodig hebt, er is genoeg ruimte voor iedereen. De badkamer is modern en stijlvol, voorzien van een douche, toilet, wastafel met meubel en een designradiator voor extra comfort.

De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en mogelijkheden. Hier vind je een wasruimte, een vierde slaapkamer en een prachtig dakterras. Dit dakterras is de ideale plek om van de zon te genieten, een boek te lezen of gewoon even helemaal tot rust te komen.

Met een energielabel A weet je dat deze woning energiezuinig is en klaar voor de toekomst. De woning is goed onderhouden en de vrije ligging aan de achterzijde zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid. Kortom, een perfecte plek om je thuis te noemen.

BELANGRIJKE KENMERKEN OP EEN RIJ

- Oprit aan de voorzijde van de woning
- Hal entree met toegang tot toiletruimte, trapopgang naar eerste verdieping en meterkast
- Straatgerichte woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en plek voor een fijne eettafel
- Tuingerichte woonkamer met toegang tot de achtertuin middels openslaande deuren
- Achtertuin met berging en achterom
- Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drietal slaapkamers van diverse afmetingen. Badkamer met douche, toilet, wastafel met meubel en designradiator
- Tweede verdieping: Overloop met wasruimte, vierde slaapkamer en een fijn dakterras
- Energielabel A

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 171

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 171

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere