Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VOOR JONGE GEZINNEN IN FILMWIJK, ALMERE STAD
Welkom in Filmwijk Almere Stad, waar jouw droomhuis wacht. Deze schitterende woning biedt alles wat een jong gezin nodig heeft: ruimte, comfort en een fantastische locatie. Stel je voor, een huis waar je kinderen vrij kunnen spelen, waar je kan genieten van rustige familiediners en waar je elke ochtend wakker wordt met een glimlach. Dit is de perfecte plek om herinneringen te maken en je gezin te zien opgroeien.

Het betreft een vanafprijs.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Begane grond: Hal entree met meterkast, toiletruimte en een complete keuken aan de voorzijde van de woning. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle visgraatvloer, strakke plafond- en wandafwerking met inbouwspots en een schuifpui naar de zonnige, op het zuidoosten gelegen, onderhoudsarme achtertuin met berging en achterom. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- Eerste verdieping: Ruime masterbedroom en een tweede slaapkamer. De badkamer is eenvoudig maar functioneel en bevat een ligbad/douche, toilet en wastafel.
- Tweede verdieping: Overloop met wasruimte en een extra slaapkamer met toegang tot een dakterras op het zuidoosten.
- Ligging: Gelegen in de populaire en kindvriendelijke Filmwijk, vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer.
- Comfort: De woning is voorzien van het nodige comfort met een moderne keuken en een prachtige visgraatvloer die een warme en uitnodigende sfeer creëert.

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN JOUW NIEUWE THUIS
Stel je voor, elke ochtend begint in deze prachtige woning met een frisse kop koffie in je hand, terwijl de eerste zonnestralen door de grote ramen van de woonkamer glijden. De visgraatvloer (met vloerverwarming), een eyecatcher in de ruimte, geeft het interieur een elegante en tijdloze uitstraling. Terwijl de kinderen rustig spelen in de zonnige achtertuin, geniet jij van de rust en het comfort van je eigen huis.

BEGANE GROND
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal met een praktische meterkast en een nette toiletruimte. De keuken, strategisch gelegen aan de voorzijde van de woning, is compleet uitgerust en biedt een ideaal werkoppervlak voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Of je nu een snelle lunch maakt of een uitgebreid diner, deze keuken voldoet aan al je culinaire behoeften.

De tuingerichte woonkamer is een ware oase van rust en comfort. De strakke plafond- en wandafwerking, gecombineerd met inbouwspots, zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling. De schuifpui geeft toegang tot de zonnige achtertuin, perfect voor zomerse barbecues en ontspannen weekendmiddagen. De onderhoudsarme tuin is voorzien van een berging en heeft een handige achterom, ideaal voor het stallen van fietsen en tuinspullen.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers, waaronder een riante master bedroom. Met voldoende ruimte voor een kingsize bed, een grote kledingkast en wellicht zelfs een gezellige leeshoek, biedt deze kamer alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. De tweede slaapkamer is perfect als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor. De badkamer, hoewel eenvoudig, beschikt over een comfortabel ligbad/douche, een toilet en een wastafel. Het is de ideale plek om de dag ontspannen te beginnen of af te sluiten.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en mogelijkheden. Hier vind je een praktische overloop met wasruimte, zodat je nooit ver hoeft te lopen voor je wasgoed. De extra slaapkamer met toegang tot een dakterras op het zuidoosten is een fantastische bonus. Dit dakterras is de perfecte plek om te genieten van een kopje thee in de ochtendzon of een glas wijn bij zonsondergang, terwijl je uitkijkt over de daken van Filmwijk.

HIGHLIGHTS IN DETAIL
De woning is gelegen in de gewilde Filmwijk, een buurt die bekend staat om zijn kindvriendelijke karakter en uitstekende voorzieningen. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal in de nabijheid, waardoor je alles binnen handbereik hebt. De moderne keuken en sfeervolle visgraatvloer maken deze woning instapklaar en perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl. De strakke plafond- en wandafwerking met inbouwspots in de woonkamer voegen een extra dimensie van luxe toe aan deze prachtige woning.

Prikkel je zintuigen en laat je verleiden door deze prachtige woning. Van de geur van verse koffie in de ochtend, het geluid van spelende kinderen in de tuin, de smaak van een heerlijk diner bereid in je eigen keuken, tot het gevoel van de warme zon op je huid op het dakterras – hier komt alles samen. Neem nu actie en plan een bezichtiging op onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere