Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

RUIME MAISONNETTE  IN EUROPAKWARTIER, ALMERE POORT
Deze schitterende maisonnette bevindt zich in de gewilde wijk Europakwartier in Almere Poort. Met een goede woonoppervlakte van 116 m², een zonnig dakterras op het zuiden, berging en een eigen parkeerplaats, voldoet deze woning aan al uw verwachtingen. Deze energiezuinige maisonnette (energielabel A) bevindt zich op loopafstand van zowel het bos als het strand, ideaal voor de natuurliefhebbers onder ons. En met alle voorzieningen in de buurt waaronder NS station, is dit een ideale plek.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Slimme Indeling: Deze maisonnette, gelegen op de tweede en derde verdieping, biedt een slimme en functionele indeling. Bij binnenkomst via de ruime hal vindt u een meterkast, een opbergkast, het toilet met fonteintje en een inpandige berging met wasmachineaansluiting. De hal leidt u naar twee slaapkamers en een ruime badkamer.
- Flexibele Verdieping: Via de trapopgang in de hal bereikt u een ruime verdieping. Hier kunt u eenvoudig een derde slaapkamer creëren of deze ruimte inrichten als extra woonkamer.
- Zonnig Dakterras: Uniek is het zonnige dakterras (circa 40m2), hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht en heerlijk ontspannen in de zon.
- Extra Voorzieningen: De maisonnette beschikt over een extra berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder de woningen. U bereikt de woningen met een lift of via de trap.
- Perfecte Locatie: Gelegen in de jonge wijk Europakwartier, Almere Poort, met alle denkbare voorzieningen (waaronder NS station) en diverse uitvalswegen richting Amsterdam of Lelystad. 

EEN WONING DIE ALLES BIEDT WAT U NODIG HEEFT
Welkom in deze schitterende maisonnette, gelegen op de tweede en derde verdieping van een modern complex in Europakwartier, Almere Poort. Zodra u de voordeur opent, wordt u verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot alle belangrijke ruimtes in de woning. U vindt hier een meterkast, een handige opbergkast, een toilet met fonteintje en een inpandige berging voorzien van een wasmachineaansluiting. De hal leidt u naar twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een jong gezin. De ruime badkamer biedt alle comfort die u nodig heeft voor een ontspannen start van de dag.

Via de trapopgang in de hal bereikt u de ruime verdieping die u naar eigen wens kunt indelen. Heeft u behoefte aan een extra slaapkamer? Geen probleem, deze ruimte kan eenvoudig worden omgetoverd tot een derde slaapkamer. Of misschien heeft u liever een extra woonkamer waar u zich even kunt terugtrekken? De keuze is aan u. Deze veelzijdige ruimte biedt talloze mogelijkheden om uw woonwensen te vervullen.

Een van de absolute hoogtepunten van deze maisonnette is het zonnige dakterras op het zuiden. Vanuit de slaapkamer bereikt u via openslaande deuren dit heerlijke terras. Hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht terwijl u ontspant in de zon. Stel u voor: een kopje koffie in de ochtendzon, een boek lezen in de middag of een gezellige barbecue met vrienden en familie in de avond. Dit dakterras biedt u en uw gezin de perfecte plek om van het buitenleven te genieten, zonder ooit uw huis te hoeven verlaten.

De maisonnette beschikt over een extra berging in het souterrain, ideaal voor het opbergen van fietsen, speelgoed of andere spullen die u niet dagelijks nodig heeft. Daarnaast heeft u uw eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder de woningen, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige plek voor uw auto. U bereikt de woningen eenvoudig met een lift of via de trap, wat het wonen hier nog comfortabeler maakt.

De locatie van deze maisonnette is werkelijk ideaal. Gelegen in de jonge en dynamische wijk Europakwartier in Almere Poort, heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels, sportfaciliteiten, alles wat u nodig heeft ligt op steenworp afstand. Bovendien zijn de diverse uitvalswegen richting Amsterdam of Lelystad snel en gemakkelijk te bereiken, wat het woon-werkverkeer een stuk aangenamer maakt.

Voor de natuurliefhebbers biedt Almere Poort een overvloed aan mogelijkheden. Het bos en het strand liggen op loopafstand van uw nieuwe woning, waardoor u altijd kunt genieten van een wandeling in de natuur of een dagje strand. Daarnaast biedt de omgeving tal van recreatieve mogelijkheden, zoals fietsen, hardlopen of picknicken in het groen. Kortom, de perfecte plek voor een jong gezin dat wil genieten van het beste van beide werelden: stadse voorzieningen en natuurlijke schoonheid.

BIJZONDERHEDEN:
- Servicekosten bedragen circa € 195,-;
- Maisonnette wordt in de huidige staat aangeboden;
- Oplevering in overleg, kan eventueel snel.

HOOFDKENMERKEN IN HET KORT
Deze maisonnette in Almere Poort biedt een slimme indeling, met een ruime hal, twee slaapkamers, een ruime badkamer en een flexibele extra verdieping. Het zonnige dakterras op het zuiden biedt een fantastisch uitzicht. Extra voorzieningen zoals een berging in het souterrain en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage maken het wonen hier nog comfortabeler. Gelegen in de jonge wijk Europakwartier, nabij alle denkbare voorzieningen en uitvalswegen, en op loopafstand van het bos en het strand, is dit de ideale plek voor een jong gezin.

Laat uw zintuigen prikkelen door het lichte en ruime interieur van deze woning. Voel de warmte van de zon op uw huid terwijl u geniet van het uitzicht vanaf het dakterras. Ruik de frisse lucht die binnenstroomt door de openslaande deuren. Hoor de rust en stilte van de natuur, terwijl u toch dichtbij alle voorzieningen woont. Zie uzelf en uw gezin hier gelukkig en comfortabel wonen. Neem nu de stap en plan een bezichtiging in op onze website. Wacht niet langer, uw nieuwe thuis wacht op u!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 383

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 383

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..