Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WILT U ONS OPEN HUIS BEZOEKEN OF LIEVER OP EEN ANDER MOMENT BEZICHTIGEN? MELD U DAN AAN VIA FUNDA (STUUR ONS EEN BERICHT), ZODAT WE UW REGISTRATIE KUNNEN VERWERKEN EN DE WONINGINFORMATIE NAAR U KUNNEN STUREN.

Joubertstraat 63: Ideale locatie in Rotterdam met Toekomstige Ontwikkelingen in de Rijnhaven

De woning aan de Joubertstraat 63 ligt in een opkomende wijk van Rotterdam, vlakbij het levendige en opkomende Rijnhaven-gebied. Het appartement is perfect gelegen voor wie zowel rust als de voordelen van het stadsleven zoekt. In de buurt vindt u verschillende winkels, supermarkten en lokale eetgelegenheden, en binnen enkele minuten bereikt u het bruisende stadscentrum van Rotterdam.

Een van de grootste voordelen van deze locatie is de uitstekende bereikbaarheid. Binnen 15 minuten fietsen staat u in het hart van het centrum, en met het openbaar vervoer, waaronder metrostation Rijnhaven en diverse tramlijnen, bent u snel en eenvoudig verbonden met de rest van de stad. De nabijheid van uitvalswegen zoals de A12 en A4 maakt het bovendien gemakkelijk om snel naar omliggende steden te reizen.

Wat deze buurt extra aantrekkelijk maakt, is de grootschalige ontwikkeling in de Rijnhaven, waar de komende jaren een bruisend stadsdeel zal ontstaan. Er komt een nieuw stadsstrand en een moderne jachthaven voor luxe jachten, wat het gebied een internationale allure geeft​.
Kortom, een prachtige omgeving die blijft ontwikkelen, met veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Met al deze voorzieningen binnen handbereik biedt Joubertstraat 63 de perfecte balans tussen een rustige woonomgeving en de nabijheid van alles wat Rotterdam te bieden heeft!

Entree:
Bij binnenkomst betreedt u de ruime entreehal, die is voorzien van een witte tegelvloer die de ruimte een frisse uitstraling geeft. Hier vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping, een meterkast, en een separate toiletruimte met klassieke tegels en een fontein.

Keuken:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de halfopen keuken. Deze is volledig uitgerust met moderne apparatuur zoals een oven, magnetron, inductie kookplaat, en beschikt over voldoende kastruimte. Het grote raam aan de voorzijde zorgt voor veel natuurlijk licht en geeft een prettig uitzicht op de voortuin.

Woonkamer:
De ruime woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De lichte afwerking, in combinatie met de vloerverwarming, zorgt voor een comfortabel en gezellig woonklimaat, vooral in de koudere maanden. De grote schuifpui naar de tuin brengt veel daglicht binnen en biedt directe toegang tot de achtertuin.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het zuidwesten, biedt volop ruimte en is voorzien van een stenen berging, perfect voor het opbergen van fietsen, tuinmeubelen of gereedschap. De ligging op het zuidwesten zorgt ervoor dat u hier de hele dag van de zon kunt genieten. Daarnaast biedt de tuin veel privacy, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen.

Deze begane grond biedt een functionele indeling, moderne voorzieningen en een fijne buitenruimte, waardoor het zeer geschikt is voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar comfort en ruimte.

Overloop:
De ruime overloop geeft toegang tot alle kamers op de eerste verdieping. Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken.

Slaapkamers:
Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is ruim opgezet met voldoende lichtinval. Aan de achterzijde van de woning zijn de overige twee slaapkamers gesitueerd. Deze kamers zijn ideaal als kinderkamers, logeerkamers of kantoorruimte.

Badkamer:
De betegelde badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, aparte douchecabine, wastafel en toilet. Door de ruime opzet biedt de badkamer veel comfort en mogelijkheden.

Deze verdieping is ruim en praktisch ingedeeld, met voldoende kamers en ruimte voor diverse doeleinden.

Op de tweede etage vind je een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Deze lichte slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en opbergmogelijkheden.

Overloop en Dakterras:
De overloop leidt naar een royaal dakterras, gelegen op het zuidwesten. Dit terras is ideaal om van de zon te genieten gedurende de dag en de avond. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zitplek, waardoor dit terras een perfecte plek is om te ontspannen en van het uitzicht over de omgeving te genieten.

Deze etage biedt niet alleen veel binnenruimte, maar ook een uitstekende buitenruimte om optimaal te profiteren van zonnige dagen.

- Woning gebouwd in 2000
- Kozijnen twee jaar geleden geverfd
- Verwarming via stadsverwarming
- Ruime woonkamer met vloerverwarming
- Zonnige tuin op het zuidwesten
- Keuken met moderne inbouwapparatuur
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging
- Dak terras op de tweede verdieping gelegen op het zuidwesten

Disclaimer:
De aangeboden informatie, waaronder prijzen, maten en voorwaarden, is met de grootste zorg samengesteld en is indicatief en vrijblijvend. Hoewel de gegevens met de grootst mogelijke zorg zijn verzameld, kunnen fouten niet worden uitgesloten. Wij raden aan om tijdens de bezichtiging en bij de betrokken instanties de exacte details te verifiëren. De verkoper of diens vertegenwoordiger aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie. Video renders en interieurfoto’s binnen de woning zijn louter indicatief en bedoeld als simulatie om een indruk te geven van een mogelijke gemeubileerde ruimte. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 124.4
Inhoud woonhuis 440.59
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 50
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 112
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 124.4
Inhoud woonhuis 440.59
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 50
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 112
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar

Wooninfluencers

Laden..