Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een splinternieuwe, ruime villa op een royaal perceel van 850 m², die in december 2024 / januari 2025 opgeleverd wordt? Deze villa biedt alles voor een comfortabel en duurzaam leven en kan volledig naar jouw smaak worden afgewerkt. Creëer hier jouw ideale thuis, geniet van ruimte, rust en vrijheid op een prachtige locatie!

De villa heeft een indrukwekkende breedte van bijna 14 meter en een diepte van ruim 9 meter (buitenmaten) met een totale gebruikersoppervlakte van 337 m²! Deze royale afmetingen bieden volop ruimte om te wonen en te genieten van een flexibel en ruimtelijk interieur. De ruime leefruimtes geven je de vrijheid om elke kamer in te richten naar jouw behoeften, zonder dat je het gevoel van openheid en licht verliest. Of je nu kiest voor een open woonconcept of juist liever een duidelijke scheiding tussen leefruimtes hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tegen de woonkamer wordt de aanbouw gerealiseerd met veel lichtinval en uitzicht op de tuin. De aanbouw kan worden ingericht als bijvoorbeeld een werkkamer, bioscoopruimte, tuinkamer, of wasruimte. Daarnaast is er een inpandige garage met een handige elektrische deur. In deze garage zijn ook enkele belangrijke onderdelen van de technische installatie van de woning geplaatst, waardoor je direct toegang hebt tot deze installaties voor onderhoud of controle.

Indeling van de woning: Begane grond (148 m² gebruikersoppervlakte, exclusief de garage): Je komt binnen in een ruime en lichte hal, die direct indruk maakt door de indrukwekkende vide. De hoge plafonds en grote raampartijen zorgen voor een open en uitnodigende sfeer. In de hal vind je een casco toilet, een meterkast en een fraaie trap die leidt naar de eerste verdieping. Via dubbele deuren (de sparingen zijn reeds aanwezig) stap je de royale leefruimte binnen. Aan de ene kant van de leefruimte vind je de grote, gezellige woonkamer waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Aan de andere kant bevindt zich de ruime woonkeuken, die volop mogelijkheden biedt voor het creëren van een gezellige eet- en kookruimte. Deze keuken biedt genoeg ruimte voor een groot kookeiland en een ruime eethoek. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

De achtertuin is toegankelijk via een dubbele schuifpui, die zorgt voor veel natuurlijk licht en een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Zo kun je op mooie dagen heerlijk je woonruimte uitbreiden naar buiten en genieten van je tuin. Vanuit de woonkeuken heb je ook directe toegang tot de garage (ruim 22 m²) en de aanbouw, waardoor je woning extra flexibiliteit en gebruiksgemak biedt. Aan de voorzijde van de villa is er voldoende plek voor meerdere auto’s om te kunnen parkeren op eigen terrein.

Eerste verdieping (117 m² gebruikersoppervlakte): Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, die elk in een hoek van de woning zijn gesitueerd. Dit zorgt voor veel privacy, lichtinval en een optimale indeling van de kamers. Of je de kamers nu gebruikt als slaapkamers, thuiskantoren of hobbyruimtes, er is meer dan voldoende ruimte om aan al je wensen te voldoen.

Centraal op de eerste verdieping vind je de grote badkamer (casco), die volledig naar eigen smaak kan worden ingericht. De aansluitingen voor een luxe ligbad, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel zijn al aanwezig, zodat je zelf kunt bepalen welke stijl en afwerking het beste bij jou past. Daarnaast is er een apart geplaatst toilet op deze verdieping, wat zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak.

Tweede verdieping (72 m² gebruikersoppervlakte): Via een bordes kom je op de tweede verdieping, waar je nog eens twee royale kamers vindt. Deze kamers zijn perfect geschikt als extra slaapkamers, een werkkamer, een fitnessruimte of een plek voor je hobby's. De zolderverdieping biedt ook de mogelijkheid om een extra badkamer met toilet te realiseren (de leidingen worden doorgetrokken), of handige berging en aparte technische ruimte voor het ventilatiesysteem. Dit systeem draagt bij aan een gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning.

Casco oplevering en afwerkingsmogelijkheden: De woning wordt casco opgeleverd, wat jou de vrijheid geeft om het interieur volledig naar eigen wens af te werken. Of je nu kiest voor een moderne, strakke inrichting, een landelijke sfeer of een klassieke uitstraling, de woning biedt alle mogelijkheden om jouw droominterieur te realiseren. De basis van de woning is van hoge kwaliteit, waardoor jij je kunt focussen op de afwerking en het creëren van jouw ideale thuis.

Duurzaamheid en energiezuinigheid als standaard Duurzaamheid staat centraal in deze woning, die is ontworpen met de modernste technieken en materialen op het gebied van isolatie en energiezuinigheid. De woning beschikt over een voorlopig energielabel van A+++*, wat betekent dat je volledig klaar bent voor een energiezuinige toekomst. Het huis is volledig all-electric en uitgerust met een lucht-water warmtepompsysteem, dat op een efficiënte manier zorgt voor zowel verwarming als warm water. Dit systeem wordt ondersteund door een vergrote geïntegreerde boiler op de begane grond, met een capaciteit van maar liefst 500 liter. Dit betekent dat je altijd voldoende warm water hebt, zelfs voor grote gezinnen of wanneer je gasten ontvangt. De boiler biedt je totaal wel 750 liter warm water. Verder is de woning uitgerust met zonnepanelen. Dankzij deze energiezuinige maatregelen ben je klaar voor een duurzame toekomst.

* het energielabel dient na oplevering definitief te worden vastgesteld. Deze kan afwijken van het voorlopige label.

Let op: de artist-impressions in deze brochure dienen ter inspiratie en zijn slechts indicatief. De uiteindelijke realisatie kan afwijken van de getoonde beelden. Kleuren, materialen en afwerkingen kunnen verschillen. Houd er ook rekening mee dat het kavel alleen via een brug toegankelijk is. Het plaatsen van een brug dient door een koper zelf verzorgd te worden.

Grijp je kans! Dit is een unieke mogelijkheid om jouw droomhuis te realiseren op een prachtige locatie. Met de ruime kavel, de energiezuinige voorzieningen en de mogelijkheid om de woning volledig naar eigen smaak af te werken, is dit een kans die je niet wilt missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Unieke website: reinierrondhorstdijk12.nl

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Specificaties -splinternieuwe villa oplevering december 2024 / januari 2025 -eigen grond 850 m2 -gebruikersoppervlakte wonen 337 m2 -garage ruim 22 m2 -volledig geïsoleerd / HR++ glas -vloerverwarming op de begane grond -parkeren op eigen terrein tot wel 8 auto’s

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 337
Inhoud woonhuis 1168

Overige

Perceel oppervlakte 850

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 337
Inhoud woonhuis 1168

Overige

Perceel oppervlakte 850

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Perdijk Makelaars