Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning in een kindvriendelijke buurt? Dan is dit dé woning voor u! Met een woonoppervlakte van 106m² en een inhoud van 374m³ biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een comfortabel gezinsleven. De woning beschikt over een ruim opgezette woonkamer, een luxe keuken, en een riante masterbedroom, waardoor het de perfecte gezinswoning is.

De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof en houten kozijnen met HR++ beglazing. Het afwerkingsniveau van deze woning is als uitstekend te omschrijven. Waardoor u optimaal kunt genieten van veel wooncomfort.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, openbaar vervoer, sportverenigingen en scholen. De directe uitvalswegen zijn zeer goed te bereiken.

Indeling

Hal:
Via de voordeur komt u binnen in de ruime hal/entree, waar zich een modern toilet en een vernieuwde meterkast met 8 groepen bevinden. Vanuit de hal heeft u toegang tot de royale woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer is zeer ruim van opzet en wordt prachtig belicht door meerdere raampartijen en er is een heerlijke zithoek. De muren zijn voorzien van strak stucwerk en een mooie laminaatvloer. U heeft hier voldoende plek om een eethoek te creëren met een royale zithoek. Met aan de achterzijde een onderhoudsvriendelijke tuin.

Keuken:
Deze luxe keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Het strakke en moderne ontwerp wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, die niet alleen functioneel is maar ook zorgt voor een minimalistisch uiterlijk. Daarnaast beschikt de keuken over een grote heteluchtoven ideaal voor snel en veelzijdig koken.

De ingebouwde vaatwasser maakt het opruimen na een maaltijd eenvoudig en efficiënt, terwijl de ruime spoelbak zorgt voor voldoende ruimte om groenten te wassen of servies af te spoelen. Een ruime koelkast biedt voldoende opslagruimte voor al uw verse ingrediënten. De slimme indeling van kasten en lades zorgt ervoor dat u altijd voldoende opbergruimte heeft, waardoor uw keuken netjes en georganiseerd blijft. In deze keuken kunt u niet alleen heerlijk koken, maar ook volop genieten van het comfort en de luxe die het biedt. Er is een open verbinding met de keuken. En wat een prachtig aanrechtblad heeft deze keuken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop met een trapopgang naar de tweede verdieping. Zodra u deze verdieping betreedt, valt direct op hoeveel ruimte de woning te bieden heeft. De twee slaapkamers op deze verdieping zijn werkelijk indrukwekkend qua formaat, wat bijdraagt aan een gevoel van luxe en comfort.

Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed, kasten en zelfs een zithoek of bureau. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor de kamers licht en luchtig aanvoelen. Deze slaapkamers bieden niet alleen de perfecte plek om te rusten, maar kunnen ook flexibel worden ingericht naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Ook is er een speciale wasruimte aanwezig.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een heerlijke inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. Wat een fijne ruimte, om heerlijk even te ontspannen.

Tweede verdieping:
Wat een super fijne verdieping is dit met onwijs veel ruimte. Het dakkapel is over de gehele breedte van de woning. Ook is hier de CV-ketel gevestigd (Remeha 2015).

Tuin:
Deze woning heeft zowel een voor- als achtertuin, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. De achtertuin is ruim, onderhoudsvriendelijk en biedt een ideale mix van zon en schaduw. Dankzij het zorgvuldige ontwerp en de ligging op het Noorden, kunt u hier in alle rust en privacy verblijven. Daarnaast is er aan de voorzijde van de woning voldoende parkeergelegenheid, wat zorgt voor extra gemak.

INDICATIEVE AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
- Gebruiksoppervlakte wonen: 106m²;
- Bruto inhoud woning: 374m³.

Bijzonderheden:
- De woning ademt rust en luxe uit;
- Kunststof kozijnen 2018/2021 bovenzijde;
- Keuken 2018;
- Stucwerk 2018;
- Badkamer 2018;
- Vloerisolatie;
- Ontzettend lichte woning door de vele en grote raampartijen;
- Veel wooncomfort;
- Oplevering in overleg (op korte termijn);
- Geweldige plek om te wonen;
- De verdiepingsvloeren zijn van hout;
- Tuin in 2019 aangelegd;
- Rolluiken voorzijde 2023;
- Het energielabel, betreft een oud label.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 374
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 32.49
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 131
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3.61
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 374
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 32.49
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 131
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3.61
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Kuijpers Makelaardij B.V.