Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een authentieke straat in Ridderkerk-Bolnes mag ik u aanbieden; deze grotendeels gemoderniseerde 2/1 kap woning met achter aanbouw. De woning is het afgelopen jaar grotendeels gemoderniseerd en er is goed nagedacht over het verduurzamen.

Zo is op de begane grond een prachtige achter aanbouw gerealiseerd, waardoor er een hele mooie leefruimte is ontstaan met vloerverwarming (als hoofdverwarming) en een kunststof schuifpui geeft toegang naar de tuin.

Op de 1e verdieping zijn nu 2 prima slaapkamers (voorheen 3) en is aan de voorzijde een prachtige, complete moderne badkamer. Deze hele verdieping is tevens voorzien van vloerverwarming.

Op de 2e verdieping treft u via een vlizotrap nog een ruime bergvliering voor het opbergen van alle spullen en de opstelling van de CV ketel (bouwjaar 2022).

De woning ligt op een mooie kavel van 179m2 eigen grond en heeft aan de achterzijde een heerlijke, diepe achtertuin van ca. 8.50mx 6.00m op het Oosten met daarin 2 ruime bergingen.

Rustige ligging op loopafstand van het buurtwinkelcentrum de Werf, basisscholen en voorzieningen openbaar vervoer. De uitvalswegen A 15 en A 16 zijn ook op korte afstand.

Indeling:

Entree, gang met meterkast (12 groepen met aardlekschakelaar), provisie/gangkast en modern nieuw "zwevend" toilet.

Zeer royale woonkamer met achteraanbouw, zijraam en kunststof schuifpui naar de tuin. U dient zelf te zorgen voor vloerafwerking en muurafwerking.

Aan de voorzijde van de woning zijn er voorbereidingen getroffen voor de keuken qua leiding werk en stopcontacten (alles is weggewerkt in de muren) en dient u zelf een keuken te plaatsen.

1e verdieping: Hier een kleine overloop met laminaatvloer (grijs) en via de vlizotrap toegang tot de bergzolder. Hierop een grote bergruimte met de opstelling van de CV ketel (Remeha).

Aan de achterzijde treft u de mooie ouderslaapkamer, voorzien van laminaat, inbouwverlichting en stuc wandafwerking. Verder is deze kamer voorzien van een mooie inloopkast met inrichting.

Daarnaast is de 2e slaapkamer, tevens met laminaat en stuc wandafwerking.

De ruime badkamer ligt aan de voorzijde (voorheen 2 kamers) en is voorzien van een mooie inloopdouche, kunststof ligbad, modern badmeubel met vaste wastafel, "zwevend" 2e toilet en de wasmachine-aansluiting/droger. Mooie betegeling in licht grijs en mozaiek betegeling tussendoor. Ook hier is vloerverwarming.

De achtertuin is praktisch betegeld en daarin 2 ruime bergingen voor het opbergen en plaatsen van alle spullen. Leuke voortuin.

Bijzonderheden: * De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing met ook grotendeels nieuwe kunststof kozijnen. * Er zijn voorzetwanden geplaatst mbt muurisolatie en het dak is geisoleerd. * Op de begane grond en op de 1e verdieping is vloerverwarming aangebracht als hoofdverwarming. * Buitenzonwering aan de achterzijde.

.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 365

Overige

Perceel oppervlakte 179

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 365

Overige

Perceel oppervlakte 179

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars